vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

400 επισκέπτες, 4 χρήστες
Mimhsdr, camber, stauros53, Tem

Επισκευάσιμοι ατμοποιητές για τους λάτρεις της σφιχτής "τσιγαρίσιας" τζούρας!

Αποσυνδεδεμένος haris1986

• *
  • 59
  • Φύλο: Άντρας
Κayfun prime και siren 2 στην κατοχη μου εξαιρετικοι και οι 2 για mtl και καμια διαρροη.Doggy αξιοπιστια αλλα υποδιεστερος σε γευση και τζουρα και φοντι ωραιος με διαρροες..

Αποσυνδεδεμένος th3ofilos

• *
  • 72
Siren v2 και Doggy κλωνος

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
Έχουμε κάποιον ο οποίος έχει στην κατοχή του τον Berserker Mini 22 ?

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φυσικά. Σφιχτός, απροβλημάτιστος, εξαιρετικός.

Αποσυνδεδεμένος Dumouriez

• **
  • 249
Ερώτηση.

Ατμίζω εδώ και 1,5 χρόνο με Ναυτίλο μινι/2, Triton mini και εσχάτως Zenith, δηλαδή αυστηρά σφιχτή τζούρα. Ο πιο αεράτος μου ατμο είναι ο γερο-Cubis.

Σκέφτομαι σιγά σιγά να μπω και εγώ στο παιχνίδι του στριψίματος. Αν σκεφτείτε ότι το φοβάμαι και το ότι δεν μου πολυπιάνουν και τα χέρια μου (ούτε ούπα στον τοίχο) κάντε μου πρόταση για ατμοποιητή για να ξεκινήσω...

Αποσυνδεδεμένος opel007

• **
  • 165
σιγουρα σχεδον ολοι θα σου πουν για τον doggy
ευκολια/τιμη

Αποσυνδεδεμένος petr@n

• *
  • 77
  • - Συγνώμη, από δω καλά πάω; - Που θέλετε να πάτε;
Προτείνω για αρχή Berserker Mini 22 ή ακόμα και Fodi F2. Μπορείς να τους 'ανακαλύψεις' και να ενημερωθείς καλύτερα από παρουσιάσεις που υπάρχουν και στα ελληνικά.

Αποσυνδεδεμένος Chronisb

• 1772
+1 για doggy. Επίσης απλός και πολύ σφιχτός είναι ο Ares (μοιάζει με τον Zenith) αλλά έχουν ακουστεί κάποια θεματάκια στις πρώτες παρτίδες (αν και εγώ έχω 2 χωρίς κανένα θέμα).
Και θα σου πω επίσης μη φοβάσαι το στρίψιμο αντίστασης και το βαμβάκωμα. Κι εγώ πίστευα ότι έχω μανταλάκια για χέρια αλλά τελικά τα κατάφερα. ;)

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
Siren v2. Aκόμα και η γυναίκα μου τον έστησε. Το στήσιμο του είναι ακρινώς σαν του doggy, αλλα όλα είναι σε πιο μεγάλο μέγεθος. Οπότε θεωρώ πως είναι ακόμα πιο ευκολος

Αποσυνδεδεμένος opel007

• **
  • 165
καλησπερα στην παρεα.
Εδω και μηνες εχω σκυλακο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος γενικα..
Θα ηθελα ομως να παρω κατι καλυτερο σε γευση μαζι με τα καλα του σκυλακου..
Οποτε ποιον ατμο mtl προτεινεται και μεχρι 22 χιλιοστα; κατα προτιμηση να βγαινει και σε μαυρο μιας και το μοντακι που εχω ειναι μαυρο.

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• 1731
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
Τα καλά του Doggy, δυστυχώς ( ή ευτυχώς ), μόνο με τον Doggy. 😆

Για κάνα Kayfun Prime κλώνο, σε βλέπω...

Και ο berserker πάει πολύ καλά. Καλύτερη απόδοση αρωμάτων αλλά είναι πιο σφιχτός απο τον doggy και έχει πιο ελαφρύ χτύπημα με απλά σύρματα. Επίσης πολλοί έχουν πρόβλημα με διαρροές θέλει καλό στήσιμο. Ακόμα καλύτερα λένε για τον 22αρι εγω έχω 24αρι.

και το νήμα του:

http://vaping.gr/index.php/topic,37021.0.html

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
χωρίς να τον έχω δοκιμάσει, νομίζω ο siren 2 είναι και αυτός μια καλή επιλογή

Εγώ θα πρότεινα ROSE MTL έχω δοκιμάσει doggy siren και berserker

Αποσυνδεδεμένος opel007

• **
  • 165
τον μπερζερκερ τον κοιταζα προ ολιγου.Ωραιος φαινεται αλλα διαβαζα πολλα για το στυσημο του. Με χαλαει που ειναι και 2 μλ αλλα οκ αν ενας ατμο εχει πολλα θετικα αυτο θα το βαλω δευτερευων..
και τον ροουζ τον γλυκοκοιταζα οταν τον πουλουσε προσφατα ενα παιδι εδω αλλα δεν τον προλαβα! μου αρεσει πολυ και σε ντιζαιν

εντιτ : μολις ειδα ξανα οτι ειναι 24αρης..θελω μεχρι 22

κοιτα να δεις ευκολο είναι. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ και εσυ 50 ατμοποιητές θα πάρεις ξεκίνα απο κάπου έστω και στην τύχη.... :D ;D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360339 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1025 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114362 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450730 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110925 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328485 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1087 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6461 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15323 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29400 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99988 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F