Μπράβο Κώστα .Βλέπω έγινες μεγάλος και τρανός κάνοντας πολλά πράγματα και βοηθάς πολλούς ατμιστές ώστε να κάνουν τις σωστές επιλογές στον κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου και ειλικρινά χαίρομαι για αυτό.Συνέχισε στα ίδια βήματα που βαδίζεις και μην ακούς τις λένε οι κασσάνδρες. Για μένα αυτό που κάνεις και το κάνεις από αγάπη όπως φαίνεται και όχι για κέρδος (και επειδή σε ξέρω μην κοκκινίζεις) είναι λειτούργημα.
Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να σου τα πω πίστεψέ με, τα λόγια μου είναι ειλικρινά και είναι αυτά που πιστεύω για σένα.
Σε θυμάμαι παλιά σα νεούδι στο άτμισμα που κάναμε και τις πλάκες μας εκεί στο chat.Δεν πειράζει που τώρα δεν περνάς.Σε συγχωρούμε γιατί
όπως σε παρακολουθώ ασχολείσαι με άλλα πιο ωραία αλλά κυρίως χρήσιμα πράγματα.
Κακιά συνήθεια που την απόχτησα εδώ σε τούτο το φόρουμ που το νοιώθω σαν δεύτερο σπίτι μου, δεν το εγκαταλείπω ανεξάρτητα αν κάποιοι πιστεύουν ότι πρέπει να μετακομίσω.
Ας σταματήσω και ας μπω στο θέμα.
Τουλάχιστον να μην πούμε ότι επαναπαυθήκαμε και δεν κάναμε τίποτε καταρχήν εγκρίνω με 1000 την επιλογή σου..
Εγώ θα ήθελα να προστεθεί το παρακάτω.
Είμαι 59 χρόνων.Κάπνιζα για 37 συνεχόμενα χρόνια.Είχα κάνει αρκετές προσπάθειες να κόψω αυτήν την κακιά συνήθεια αλλά δεν τα είχα καταφέρει. Πριν 4,5 χρόνια κατάφερα επιτέλους και έκοψα το τσιγάρο με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού τσιγάρου.Πριν 3,5 χρόνια έκοψα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο και από τότε είμαι τελείως καθαρός νοιώθοντας και απολαμβάνοντας σαν ένας μη καπνιστής και κερδίζοντας πράγματα που νόμιζα ότι δεν υπήρχαν για 37 χρόνια.
Γιατί κ.Πρωθυπουργέ με το Νόμο που φέρατε εξισώνεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο με το κανονικό τσιγάρο στερώντας έτσι την δυνατότητα και σε άλλους ανθρώπους να σωθούν και αυτοί όπως εγώ από την κακιά συνήθεια του καπνίσματος,γιατί βλέποντας και διαβάζοντας αυτά που ψηφίζει κάποια Κυβέρνηση η οποία είναι υποχρεωμένη να τον προστατεύσει,εσφαλμένα σχηματίζει την εντύπωση ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι το ίδιο βλαβερό με το κανονικό τσιγάρο;;;;;
Εάν στο μέλλον αποδειχθεί επιστημονικά (ήδη υπάρχουν σε κάποιες χώρες τα πρώτα βήματα) ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα σωτήριο μέσο να απαλλαγεί κάποιος από το κανονικό τσιγάρο θέλετε να είστε ο Πρωθυπουργός που ψήφισε Νόμους σε βάρος αυτού;;; Θέλετε ως άνθρωπο που προσωπικά πιστεύω ότι αγαπάτε την Ελλάδα και το λαό της που τα τελευταία χρόνια υποφέρει,να σας καταλογιστεί κάτι τέτοιο;;;
Παιδιά δεν ξέρω αν είναι μεγάλο.Αν ναι κάποιος πιο ειδικός από μένα ας το μαζέψει και ας το ρετουσάρει.Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να μπει στην Επιστολή που θα συνταχθεί προς τον κ.Πρωθυπουργό αν κρίνεται και εσείς ότι είναι καλό σαν ερώτημα.
Για τα υπόλοιπα ερωτήματα πιστεύω πως υπάρχουν σε τούτο το φόρουμ πολοί πιο κατάλληλοι από μένα να τα διαμορφώσουν.
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Ίσως το να σωθούν στην πρόταση γιατί κ. Πρωθυπουργέ,τώρα που το διαβάζω δημοσιευμένο ,να πέφτει βαρύ και θα μπορούσε να αντικατασταθεί με την πρόταση "βοηθηθούν και αυτοί όπως εγώ για να κόψουν την κακιά συνήθεια του καπνίσματος"