Δεν μπορώ να τον συγκρίνω με τον cleito γιατι δεν τον έχω. Αλλά ο smok είναι καλός. Ειδικά με το RBA γλίτωσα πολλά λεφτά. οι εργοστασιακές αντιστάσεις που είχε πάνω του μου άντεξαν 2 βδομάδες η κάθε μία. Μετά πήρα άλλες 2 που τα παίξανε σε 3 μέρες η κάθε μια. Μετά πήρα ένα πακέτο των 5 και κράτησε 10 μέρες η μια.
Τώρα ή κυκλοφορούνε καλές και χάλια παρτίδες ή κυκλοφορούν μαιμού αντιστάσεις. Οι εργοστασιακές αντιστάσεις πανάκριβες. Πάντως αν πιάνει το χέρι το RBA είναι πολύ καλύτερο, αν και θέλει 2-3 σημεία προσοχής. Φυσικά για να κάνεις δουλειά δεν παίζεις με λεπτά σύρματα. Χοντρά ή Clapton.
Το μόνο μου παράπονο είναι η ποιότητα. Μετά από πολλά βίδωσε ξεβίδωσε, στήσε ξεστήσε αντίσταση, δείχνει πολύ ταλαιπωρημένος, τα σπειρώματα φαγώθηκαν, οι αεροεισαγωγές έχουν gap. Τον έχω αφήσει στην άκρη γιατί είναι για πολύ βαθιές πνευμονικές (εγώ προτιμώ restricted DL ή αεράτες MTL). Αλλά όταν έχω σεγλέτια τον ξαναφοράω και πάει τραίνο το ντουμάνι και αρκετή γεύση.
Εγώ δεν θα τον αγόραζα (ήρθε μαζί με το mod alien), γιατί οι αντιστάσεις αν και εντυπωσιακές σε ατμό και σε αρκετή καλή γεύση, δεν έχουν σταθερή ποιότητα και είναι πανάκριβες. Αν πας σε RBA σώνεται η κατάσταση αλλά τότε γιατί να μην πας κατευθείαν σε επισκευάσιμο πνευμονικό? Για μένα TFV εργοστασιακό μόνο αν δεν σε νοιάζουν τα λεφτά, γουσταρεις τα ντουμάνια, και δεν μπορείς να φτιάχνεις μόνος σου αντιστάσεις.