Ω! Μα τι χαρα! Η SMOK αποφασισε να βγαλει την καινουρια εκδοση του TFV4, τον TFV8! Και τι μικρος που ειναι!!! Not! Τερας, πραγματικο τερας! Οχι μονο σε μεγεθος, αλλα και σε παραγωγη ατμου αλλα και σε γευση! Βεβαια, τα θελει τα watt του, με την μεγαλη κεφαλη την V8-T8, θες μινιμουμ 100W και οσοι το αντεχουν θα μπορουν ανετα και στα 180W+!
Μερικα χαρακτηριστικα του
- Χωρητικοτητα 6ml ή 5.5ml αναλογα την κεφαλη
- Υψος 50 χιλ.
- Πλατος 24.5 χιλ.
- Βαρος 74 γρ.
- Κατασκευση απο ατσαλι και γυαλι
- Γεμισμα απο επανω
- Επισκευασιμη κεφαλη, velocity style
Η ΣυσκευασιαΤυπικη της SMOK, δηλαδη ωραια, οπως ολες της. Προσωπικα μου αρεσουν πολυ που δεν ειναι πλαστικες. Μας εβαλε και ενα ηφαιστειο απο πισω να μας προϊδεάσει!
Τα περιεχομεναΜέσα, θα βρουμε, τον ατμοποιητη με μια αντισταση φορεμενη (V8-T8), ενα ανταλλακτικο τζαμι, βιβλιο οδηγιων, λιγο βαμβακι, 2 vape bands, ενα κλειδι αλεν, μετατροπεα για το drip tip για να βαζουμε και το δικο μας, μια εξτρα κεφαλη V8-Q4, την επισκευασιμη κεφαλη με εγκατεστημενες αντιστασεις spaced fused clapton, το σκρατς γνησιοτητας και ενα σακουλακι με ανταλλακικα λαστιχα για ολα τα μερη του ατμοποιητη καθως και 4 ανταλλακτικες βιδες για την επισκευασιμη κεφαλη.
Τα μερη του ατμοποιητηΟπως ολοι οι ατμοποιητες της SMOK, ετσι και ο συγκεκριμενος, εχει λιγα κομματια. Λιγα κομματια = ευκολοτερη συντηρηση, και μου αρεσει αυτο! Η ποιοτητα των υλικων ειναι αριστη για την τιμη που ζηταει η SMOK. Φωναζει ποιοτητα ο ατμοποιητης!
Οι κεφαλεςΔιπλα διπλα με τις κεφαλες του TFV4. Μπορειτε αμεσως να δειτε την διαφορα. Ειναι πολυ πολυ μεγαλυτερες. Δεν μπορειτε να το καταλαβετε αν δεν τις πιασετε. Αν ηταν λιγο πιο μεγαλες θα ηταν σαν τον Triton X ολοκληρο! Πραγματικα τερατα.
Απο παραγωγη ατμου ειναι κορυφη. Βγαζουν πολυυυυυυυυυυυυ πραμα.
Απο γευση, το ιδιο. Παρα παρα πολυ καλη γευση. Απλα τα θελουν τα θελουν τα watt τους. Η V8-T8, θελει τουλαχιστον 90W για να αρχισει να αποδιδει!
Η επισκευασιμη κεφαληΚλασικη κεφαλη, velocity style. Οι τρυπες χωρανε πολυ χονρο συρμα, οποτε δεν θα σας παιδεψει αν θελετε να στησετε κανα τερας. Το μονο διαφορετικο που εχει απο αυτα που εχουμε μαθει, ειναι το καναλι του υγρου, το οποιο ειναι κοινο για καθε πλευρα. Οποτε, το βαμβακι μπαινει σε δυο καναλια αντι για τεσσερα. Το βρηκα πολυ βολικο, καθως το βαμβακι δεν συμπιεζεται, οπως σε αλλους ατμοποιητες.
Πανω στο modΑπ οτι βλεπετε, δεν ειναι και κανας μικρος ατμοποιητης. Ειναι λιγο τερατακι, αλλα λογικο. Με τετοιες κεφαλες, αν δεν ειχε χωρητικοτητα, θα τραβουσαμε δυο τζουρες και θα τελειωνε το υγρο!
Τα συν και τα πλην+ Γευση
+ Παραγωγη ατμου
+ Πολυ αερατος (για οσους τους αρεσει)
+ Επισκευασιμη κεφαλη μεσα στην συσκευασια
+ Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης
+ Ωραιο και βολικο το μεγαλο το drip tip, με επιλογη να βαλουμε και το δικο μας
+ Πολυ καλη ρυθμιση αερα. Απο τις καλυτερες που εχω συναντησει
+ Γεμισμα απο πανω, που δεν δημιουργει πιεση στο υγρο
+ Δεν εχει διαρροες
+ Βιδωνει αψογα πανω στα mods (τα δικα μου τουλαχιστον)
+ Δεν ζεστενεται πολυ
+ Αλλαζει κεφαλη και οταν ειναι γεματος
- Θα μου αρεσε να εχει και ρυμιση για το υγρο
- Η χωρητικοτητα δεν ειναι ουτε 6, ουτε 5ml. Ειναι περιπου 4.6 με 4.7ml
- Η καταναλωση ειναι μεγαλη (αλλα λογικο με τετοια watt)