Αφου πηρα τον TFV8 να πω τις εντυπωσεις που μου εχει αφησει...Οι δοκιμες ειναι με μοντ 100 watt και βαση την Purple της Pink Mule 70/30 VG/PG...Μου ηρθε με 3 κεφαλες μεσα το κουτι..Η μια κεφαλη ειναι RBA οποτε και δεν θα ασχοληθω καθολου με αυτη...Τωρα για τις αλλες δυο κεφαλες..Η μια ειναι η V8-T8 0.15Ω 50-260 watt (Best 120-180 W) και η αλλη ειναι η V8-Q4 0.15Ω 50-180W (Best 90-150W)...Και οι 2 κεφαλες ειναι καταπληκτικες τοσο σε αποδοση γευσης οσο και στην δημιουργια ντουμανιων..Θα πω με απολυτη σιγουρια οτι ειναι ο καλυτερος στο συνολο sub ohm ατμοποιητης που εχω κανει εως τωρα για τους παρακατω λογους:
1)Η κεφαλη V8-Q4 εχει μακραν την καλυτερη γευση που εχω παρει απο εργοστασιακη κεφαλη εως τωρα..
2)Και οι 2 κεφαλες βγαζουν πολλα ντουμανια ακομα και με 100 watt...
3)Και οι 2 κεφαλες και μεχρι τα 100 watt σου δινουν την εντυπωση οτι ατμιζει σε χαμηλοτερα watt και αυτο γιατι ο ατμος ειναι απλα χλιαρος και οχι καφτος
4)Το χτυπημα ειναι απο αλλο πλανητη
5)Παροτι ο ατμοποιητης ειναι 24.5mm οποτε και περισσοτερο φαρδυς απο τους 22mm ατμοποιητες,ειναι αρκετα κοντος και λιγοτερο κοντος απο αρκετους 22mm
Θα αναφερθω τωρα στην αποδοση των δυο κεφαλων μεχρι τα 100 watt (Δυστυχως το μοντ που εχω ειναι 100αρι οποτε θα παω συντομα σε 200αρι)
V8-T8:Απο τα 70 watt αρχιζει να αποδιδει οποτε δεν εχει νοημα να αναφερθω σε λιγοτερρο απο τα 70 αφου απλα παρακατω ΔΕΝ δουλευει..Απο τα 70 αρχιζει να δινει γευση και τα ντουμανια ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο και ο ατμος απλα ειναι δροσερος..Στα 80 watt εχουμε ακομα καλυτερη γευση αλλα και ντουμανια και ο ατμος αρχιζει να γινεται χλιαρος..Στα 90 watt η γευση ανεβαινει ξανα..Το ιδιο και τα ντουμανια..Ο ατμος ειναι απλα χλιαρος...Στα 100 watt ακομα μαε δινει ακομα περισσοτερη γευση και φυσικα περισσοτερα ντουμανια...Ο ατμος στα 100 watt ειναι πλεον χλιαρος-θερμος...Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι αυτη η κεφαλη μπορει ανετοτα να παιξει σε πολυυυυυυ παρισσοτερα watt...Και αυτο γιατι ο ατμος απλα δεν ειναι καφτος..Να παιζεις συνεχομενα στα 100 watt και ο ατμος να παραμενει απλα χλιαρος προς το θερμο ειναι κατι που δεν το περιμενα..Αλλωστε μην ξεχναμε οτι τα προτεινομενα watt για αυτη την κεφαλη ειναι 50-260 με τα best να ειναι απο 120-180...Οποτε ναι πιστευω οτι γυρω στα 100-150 watt θα αποδιδει αριστα η V8-T8
V8-Q4:Απο τα 40watt αρχιζει να δινει ντουμανια αξιοπρεπεστατα αλλα μηδεν γευση σχεδον..Ο ατμος απλα κρυος..Στα 50 watt αρχιζει να κανει την εμφανιση της η γευση αλλα και παλι δεν ειναι αρκετη και τα ντουμανια ειναι σχεδον τα ιδια..Ο ατμος κρυος..Απο τα
60 watt αυτη η κεφαλη αποδιδει παρα πολυ καλα με την γευση πλεον να δινει το παρον και τα ντουμανια να ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο...Ο ατμος επισης κρυος...Απο τα 70 watt η γευση ειναι απλα
ΦΟΒΕΡΗ και τα ντουμανια παρα παρα πολυ καλα...Ο ατμος αρχιζει να γινεται χλιαρος..Απο τα 80 watt η γευση ειναι τρομερη το ιδιο και τα ντουμανια και ο ατμος απλα χλιαρος...Απο τα 90 watt η γευση απλα απογειωνεται και τα ντουμανια ειναι ικανα να πνιξουν στην ομιχλη ενα αρκετα μεγαλο δωματιο...Ο ατμος συνεχιζει να ειναι απλα...ΧΛΙΑΡΟΣ...Στα 100 watt γευση-ντουμανια φοβερα και ο ατμος δεν λεει να γινει θερμος ακομα και με τζουρα 4 δευτερολεπτων...
Οσον αφορα το χτυπημα και για τις 2 κεφαλες..
ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ Η ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 0.3 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥΠαρατηρησεις:
1)Η V8-Q4 δινει σαφεσταταπολυ ανωτερη γευση μεχρι τα 100 watt απο την V8-T8(Για να φτασει τα επιπεδα γευση της Q4,νομιζω θα πρεπει να παιζει τουλαχιστο 120-150watt)
2)Η V8-Q4 μεχρι τα 100 watt εχει μεγαλυτερη καταναλωση υγρου απο την V8-T8 και τα ντουμανια ειναι στα ιδια επιπεδα( Η T8 σε παραπανω watt θα ειναι συννεφομηχανη)
3)Σε καμια περιπτωση δεν ειχα την παραμικρη διαρροη με καμια απο τις 2 κεφαλες και παροτι και στις 2 στην κατω βαση της κεφαλης προεξειχε συρμα προς το oring της κεφαλης..Επισης ακομα και κατα το γεμισμα του ατμοποιητη οι τρυπες εισαγωγης του αερα στην βαση του TFV8 παρεμενουν φουλ ανοιχτες και φυσικα καμια διαρροη..οπως επισης απλυτως κανενα μα κανενα θεμα οσον αφορα να σου πεταει ο ατμοποιητης στο στομα υγρο τουλαχιστο μεχρι τα 100 watt...
Μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις..Ειναι σιγουρα σε αποδοση γευσης αλλα και ντουμανιων,ενας απο τους καλυτερους subohm(ΑΝ ΟΧΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ) που μπορει καποιος να αγορασει σημερα..Η γευση εντυπωσιακη,το ιδιο και τα ντουμανια με μια μονο μικρη παρενθεση οτι τα ντουμανια της V8-T8 σε παραπανω απο 100 watt θα ειναι πολυ πιο εντυπωσιακα...
Αρνητικα:Το μονο αρνητικο αλλα και απολυτως φυσιολογικο νομιζω ειναι οτι ο ατμοποιητης κοντα στα 100 watt ζεσταινεται αρκετα..Οχι ομως και ο ατμος...Αλλοι subohm ατμοποιητες με μολις 40-50 watt αρχιζουν και βραζουν και το σωμα τους αλλα και ο ατμος τους..
Το μονο που μενει ειναι να δοκιμασω τι κεφαλες σε περιοοστερο απο 100 watt..Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως αποδιδουν οι κεφαλες στα BEST watt κατα την SMOK τα οποια οπως ειπα αναλογα την κεφαλη ειναι 90-150 watt και 120-180 watt
ΤΡΟΜΕΡΟΣ SUB OHM ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ