"έχουν το δικαίωμα να μην έναι παθητικοί ατμιστές ακόμα και αν είναι ακίνδυνο"
Συγνώμη, δεν το έπιασα;
Από πότε είναι "δικαίωμα" κάποιων να απαγορεύουν κάτι σημαντικό για κάποιους άλλους χωρίς αντικειμενικό λόγο; Ρωτάω γιατί υπάρχουν κάμποσα πράγματα που θα ήθελα να απαγορεύσω επειδή μου τη σπάνε.
Και πού είναι οι ορδές των ατμιστών που φλωμώνουν του αθώους πολίτες με ατμό, γιατί δεν έχω δει κανέναν να βασανίζεται τα τελευταία 5 χρόνια που ασχολούμαι με το θέμα.
αν τυχον αρρωστησω απο κατι σε γιατρο θα παω να με κανει καλα & οχι σε καποιον ερευνητη...
1. Θα πας σε γιατρό, όχι στον ΠΟΥ. Ο ιατρικός κόσμος δεν είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και συχνά διαφωνεί με αυτόν. Οπότε κάτι έχεις μπερδέψει για το ποιόν θα ακούσεις και ποιός είναι ο πιο επίσημος και τι ακριβώς κάνει.
2. Ο ερευνητής για ιατρικά θέματα συνήθως είναι γιατρός (πχ, Φαρσαλινός). Οπότε κάτι έχεις ξαναμπερδέψει και μάλιστα χοντρά.
3. Ο μόνος λόγος που υπάρχει ο γιατρός που σε κάνει καλά αν αρωστήσεις είναι γιατί κάποιοι δεν σταματούν να ερευνούν την υγεία. Αν δεν υπήρχαν αυτοί, ο γιατρός θα σου έβαζε ακόμα βδέλες για κάθε αρρώστια και θα πέθαινες στα 35. "Επίσημος" φορέας θα ήταν η εκκλησία που θα σου έλεγε να προσευχήθείς.
4. Σύφωνα με τις διαβεβαιώσεις των επίσημων φορέων η Ελλάδα δεν έχει χρεωκοπήσει και θα βγει στις αγορές το το 2012. Συγνώμη, το 2013. Το 2014. Σίγουρα το 2015. Το 2016. Το 2017. Το 2018.
Συνολικά βλέπω άγνοια για το ποια είναι η αυθεντία στα ιατρικά θέματα, τι κάνει ο ΠΟΥ, τι συμβαίνει με το παθητικό άτμισμα. Βλέπω πολύ άγνοια, ελάχιστη προσπάθεια ενημέρωσης και αυτοβελτίωσης και πολλή επιμονή σε απόψεις που έχουν διαψευστεί.
Βασικά είναι υποκρισία να ατμίζεις και ταυτόχρονα να λες πως βασίζεσαι στην γνώμη του ΠΟΥ. Κατά τον ΠΟΥ είναι έγκλημα που ατμίζεις, τόσο απλά, χωρίς μα και μου. Αν πιστεύεις αυτό που λες, κόψε το άτμισμα. Αν δεν πιστεύεις αυτό που λες, βάλε μια σειρά στις πληροφορίες σου και μην θολώνεις τα νερά σε συνανθρώπους σου που προσπαθούν να βγάλουν μια άκρη.