Τώρα σοβαρά ρε παιδιά, όλοι εσείς που στείλατε μηνύματα από χθες και δεν τα βλέπετε ακόμα δημοσιευμένα, περιμένετε να τα σηκώσουν; Αλλά ακόμη κι αν γίνει, περιμένετε να αλλάξει ή επηρεάσει καθολικά την απόφασή τους; Σε ποιά χώρα ζείτε;

Μυρίστηκαν παραδάκι και θα το περάσουν ό,τι και να γίνει. Εγώ μάλιστα απορώ γιατί άργησαν τόσο!!!
Δεν υπάρχει
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ που να μην έχει φοροεισπρακτικό σκοπό. Όλα όσα κάνουν αποσκοπούν στο να εισπράξουν χρήματα από τον κόσμο και η συγκεκριμένη κίνηση είναι ένας επιπλέον καλός τρόπος. Έχει λογική σε όλα αυτά που κάνουν τη τελευταία εξαετία; Κι αν κρίνονται παράνομα και αντισυνταγματικά με αποφάσεις Δικαστηρίων; Και τί έγινε; Αυτοί δε σέβονται τίποτα και συνεχίζουν να παρανομούν.
Αρχικά και πάνω στα νεύρα μου σκέφτηκα κι εγώ να σπεύσω να γράψω, αλλά στη συνέχεια σκέφτηκα πως θα ήταν παντελώς ανώφελο και θα έχανα άδικα τον χρόνο μου. Ειλικρινά, δεν αξίζει τον κόπο να σπαταλήσεις ούτε 1 δευτερόλεπτο με δαύτους. Μιλάμε για χαμένα κορμιά και αλήτες άνευ προηγουμένου (και δεν αναφέρομαι μόνο στους νυν κυβερνώντες φυσικά).
Πιστεύετε στ' αλήθεια πως δεν γνωρίζουν τη πραγματικότητα; Θεωρούν δηλαδή τον ατμό ισοδύναμα βλαβερό με τον καπνό; Κι ακόμα κι αν συνέβαινε αυτό, θα ήταν λόγος φορολόγησής του; Οι τύποι είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι να κυβερνούν γενικότερα και κρίνοντας από την υπερφορολόγηση των πάντων, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πως θα μαζέψουν περισσότερα λεφτά για να τα δώσουν στους δανειστές τους, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι οι Έλληνες έχουν γονατίσει και ισοπεδωθεί...