Μετά από πολύ καιρό, μπαίνω και διαβάζω (αποσπαματικά) αυτό το θέμα, στατιστικές, κρατικές αθλιότητες, σενάρια, παρασενάρια ο τασακοθεριακλής μίστερ Δούκας κλπ...σημεία των καιρών και απόγνωση και συγκρούσεις συμφερόντων.
Σαφέστατα το ηλεκτρονικό ζημίωσε αρκετούς και ψάχνουν αντίποινα, αλλοι αντίτιμα, κάποιοι το παραχ@@σαν σε ανεξέλεγκτες μοιρασιές custom made υγρών (περί καταστημάτων ο λόγος), κάποιοι το παρά@@σαν ανοίγοντας αβέρτα μαγαζιά με άσχετους υπαλλήλους να κάνουν άστοχες προωθήσεις προιόντων σε άπειρους ατμιστές, κλπ κλπ, ήρθε κι έκατσε λοιπόν μια περίεργη μετάβαση στο άθλημα ένεκα αρκετά μεγάλης διάδοσής του και όλοι από τη μεριά τους προσπαθούν να το "εντάξουν" σε κάτι που τους αφορά (ως προς το κέρδος τους σαφώς και κυρίως).
Ερχομαι εγώ (και κάθε εγώ) λοιπόν ως ατμοκαπνίστρια από το 12 ως το 15 και μόνιμη ατμίστρια από το 15 ως τώρα να ρωτήσω το εξής απλό, γιατί μα τη μπαναγία, παραμπερδεύτηκα... Κάνω diy με ένα ή το πολύ 2 αρώματα (αγορασμένα από ελλάδα), σε ποσοστό που μου γουστάρει, χωρίς πρόσθετα που ΔΕ μου γουστάρουν, στο ύψος νικοτίνης που μου γουστάρει, κατεβαίνοντας με το πάσο μου από τα 12mg στα 10mg, 9 και τώρα 7. ΕΤΣΙ αντιλαμβάνομαι το άτμισμα, πολύ συνειδητοποιημένα γιατί κάνω ό,τι κάνω. ΣΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΞΑ και μου το χαλάνε όλο; Σε τι θα στραφώ; Γιατί να υποστώ δεδομένα άλλων ενώ θα μπορούσα χαλαρά να έχω τις παρούσες ελευθερίες μου; Ετσι το "σώζω" για μένα και υποθέτω δεν είμαι η μόνη...
Φτάσαμε να πωλείται ατμοποιητής και να γράφει επάνω το "προιόν περιέχει νικοτίνη";;;
Και τι έχει γίνει που να είναι πραγματικά χρήσιμο στον αντίποδα για εμάς; Ποιός επένδυσε πραγματικά στο ηλεκτρονικό, πόσοι ενδελεχείς έλεγχοι, ποιές και πόσες έρευνες έχουν γίνει για τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο ατμίσματος, τις εκάστοτε θερμοκρασίες πχ, τα υλικά, τα αρώματα και πάει λέγοντας; Εναν καρδιολόγο έχουμε κι έχει κάνει ό,τι μπορεί ΜΟΝΟΣ του σε έρευνες, που είναι οι πνευμονολόγοι, που είναι ο Βάγκνερ, που είναι ο Πουτσίνι;...τι θέλω να πω... Ισχυρός αντίλογος υπάρχει; Προιόντα καπνού λέει...αλλά απαγορεύεται η μηδενική νικοτίνη λέει...παράλογοοο;;
Ωραία που πολλοί γίναμε γκατζετάδηκες, έσκασαν τα γκουρμέ και τα σαμπόμ, τώρα τα άλατα, σύρμα τάδε, αντίσταση περικοκλάδα, δε θα με βλέπεις από τον ατμό που αφήνω, σαν λίγο πριν σκάσει ο Φλωρινιώτης ασούμε κλπ, πότε και πως ασπιδώθηκε όμως όλη αυτή η ιστορία πέραν του να τρώει πόλεμο από παντού; Τελευταία βαρέθηκα να ακούω έρευνες για το πόσο επιβλαβές είναι, λέγε-λέγε το κοπέλι, άρχισα να αμφισβητώ βελτιώσεις που βλέπω η ίδια να συμβαίνουν στην υγεία μου; Μα από πολύ πιο παλιά φαινόταν το πράγμα για που το πήγαινε...
Δλδ σαλτάραμε σε ό,τι νεομοδάτο βγαίνει αλλά μισό βήμα προς μια περαιτέρω "επισημότητα", ευθύνη απέναντι σε αυτό που κάνουμε έγινε ποτέ και συντονισμένα και από ποιούς;
Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι και τελείως άσχετη στην παρούσα κι εγώ και τα συμπαντικά μου παράπονα, αλλά μου τη δίνει όταν νιώθω ότι δεν υπάρχει βάση στήριξης με παπά και με κουμπάρο, με έρευνες, χειροπιαστά δεδομένα και ουσιαστική συσπείρωση και είμαστε έρμαια του κάθε συμφεροντολόγου παπ@@ρα από όποια μπάντα μπορεί να φανταστεί κανείς..
Αν είμαι τελείως οφ, διαγράψτε με, μπορεί να είναι και ορμονικό
Απλά εξοργίζομαι