Λοιπόν... 3 μήνες στο η.τ και κάτοχος 2 ατμο Nautilus 2, έψαχνα να βρω ατμοποιητή τσιγαρίσιο με μεγαλύτερη χωρητικότητα και απροβλημάτιστο γιατί είχα παιδευτεί στις εξόδους μου με το γέμισμα του nautilus 2!
Τσίμπησα την προσφορά στην Alter Ego και αγόρασα τον Χ μαζί με την επέκταση των 4ml.
Υπέρ : απροβλημάτιστος σε όλα, εύκολο γέμισμα, μηδέν διαρροές, γεμίζω και ηρεμεί το κεφάλι μου όλη μέρα σχεδόν από αυτό, δεν έχω κολλήματα στο βίδωσε - ξεβίδωσε, βέβαια δεν τον ζορίζω και ιδιαίτερα.
Τώρα το μέγα ζητούμενο : Γεύση! Εδώ έχω να πω το εξής το ίδιο υγρό (Relax,Μanhatan,Supreme 6mg) στο Nautilus 2 11.5 watt μου δίνει την ίδια γεύση ο Nautilus X στα 12,5 watt με αντιστάσεις 1,8, η τζούρα του είναι ελαφρώς πιο αέρατη, ρύθμιση αέρα αρκετά καλή αλλά όχι όπως του Nautilus 2.
Σίγουρα σε κάποιον νέο ατμιστή θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα καθώς ο Nautilus 2 θέλει ιδιαίτερο χειρισμό και ακόμη και τώρα που τον έχω μάθει καλά έχω κάποιες φορές διαρροές και δεν βρίσκω τόσο τεράστια την διαφορά στη γεύση και στη ρύθμιση αέρα.
Όσο για drip tip βρήκα στην ελληνική αγορά αυτά :
https://www.egineatmos.gr/products/nautilus-x-drip-tip?variant=33457112586