@Antonio_de_la_Svouras
Δεν έδειξε patches, αλλά μίλησε γι αυτά. Μία από τις γυναίκες της φάσης NRT, είπε ότι το μεσημέρι που είχε έντονη επιθυμία για τσιγάρο, έβαλε patch.
Για κάποιες διαδικασίες στο βίντεο, έχω κάποιες ενστάσεις, οι οποίες όμως μετριάζονται καθώς ακόμα και υπό μη φυσιολογικές συνθήκες, τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά. Θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον, περισσότεροι επιστήμονες που θα ασχοληθούν με το ητ, θα μελετήσουν και την ατμιστική συμπεριφορά του δείγματός τους, ώστε τα πειράματά τους να βασίζονται σε πιο ρεαλιστικές συνθήκες...
α) Η μέτρηση θνησιμότητας των κυτάρρων αεραγωγών. Εκεί χρησιμοποιεί CE4+ με μακριά φυτίλια και από το βίντεο είδα ότι στις δύο δοκιμές, έβαλε καινούριο ατμοποιητή. Είδα επίσης ότι δεν περίμενε ιδιαίτερα να διαβραχούν τα φυτίλια, οπότε ενδέχεται να είχαμε και ουσίες προερχόμενες από καύση φυτιλιού στον ατμό. Επίσης, μας λέει ότι η συσκευή μιμείται το άτμισμα, θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν συνεχόμενη η παροχή ρεύματος. Την αμφιβολία μου τη δημιούργησε το τεστ με το τσιγάρο, στο οποίο είδα ότι η απορρόφηση του καπνού ήταν συνεχόμενη με την κάφτρα να φτάνει σε μέγεθος το μισό τσιγάρο σε μια φάση...
β) Στη μέτρηση σωματιδίων, έβαλαν δύο τύπους με κάργα ντουμανιάρηδες ατμοποιητές σε ένα δωμάτιο που άτμιζαν αβέρτα, σε σύγκριση με έναν τύπο που κάπνισε ένα τσιγάρο. Τα σωματίδια εμφανώς αυξημένα, αλλά η συνολική ποιότητα του αέρα σαφώς καλύτερη.