Σήμερα πήγε η γυναίκα κατι εξετάσεις στη γιατρό και με πήρε τηλέφωνο να με ενημερώσει κατάλληλος, αφού μου είπε για το λίπος στο συκώτι τα τριγλυκερίδια τη χοληστερίνη και κατι για το ζάχαρο και οτι πρέπει να ξεκινήσουμε δίαιτα, έλεγα έχετε απόλυτο δίκιο μην έχοντας άλλη επιλογή καί έρχεται το κερασάκι στην τούρτα:
-" και αυτο το η/τ που κανεις κοφτό και ξεκινα iqos"

Άρχισε να ανεβαίνει και η πίεση σιγά σιγά
- Εδώ τα διαφωνήσω της λεω
- " Τη λες παιδάκι μου είναι καρκινογόνο, δεν βλέπεις τριγύρω σου που πεθαίνει κόσμος"
- Ναι που σε όλες της περίπτωσης οι έρευνες απέδειξαν ότι ήταν προσμίξεις χασισολαδου με υγρά αναπλήρωσης δεν φταίει το ηλεκτρονικό τσιγάρο αν βάζουν μέσα ότι νάνε.
-"Απο χασισολαδο δεν έχει πεθάνει κανείς και ποιες έρευνες είναι αυτές που λένε ότι είχαν χασισολαδο"
- Ο ίδιος ο FDA k CDC βγήκαν και ανακοίνωσαν και απο CBD σε υγρό αναπλήρωσης δεν εχει αναφερθεί θάνατος μονο σε αυτοσχέδια υγρα με THC κοινος χασισολαδο, και εχω και έρευνες και απο Έλληνες γιατρούς που αποδεικνύουν για το ποσο ασφαλές είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο

έναντι του τσιγάρου και τού iqos στείλτε μου ενα e-mail να σας τής στείλω (θα πάει το copy paste σύννεφο έλεγα απο μέσα μου) εσείς σαν γιατρός που μου προτείνετε να ξεκινήσω iqos σε μια μελέτη ή έρευνα να βασιστώ ώστε να το ξεκινήσω?
Η απάντηση που πηρα:
-" Εγώ στα είπα για το καλό σου και να σκέφτεσαι οτι έχεις και ενα κοριτσάκι που μεγαλώνεις"
Απάντηση που έδωσα:
Γι'αυτό κάνω ηλεκτρονικό τσιγάρο μειώνω σταδιακά την νικοτίνη με σκοπό κάποια στιγμή να το κόψω.
Ρεζουμε άγνοια της γιατρού για κάτι που συστήνει σε ασθενή και που η ίδια χρησιμοποιεί (iqos) εύχομαι να την έβαλα σε σκέψεις και να ψαχτει περισσότερο.
Το πόσες πληροφορίες μπορείς να πάρεις απο ένα φόρουμ σαν και αυτό.
Ευχαριστώ και συγνώμη για το σεντόνι!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk