vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

626 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, trollga, manoslykos, Buliwyf, pngtszs1976, maprix, vasim, camber

Smok Koopor Primus 300W TC (προεπισκόπηση)

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Smok Koopor Primus 300W TC (προεπισκόπηση)
« Απάντηση #30 στις: Ιουνίου 01, 2016, 23:03 »
Το Mini Turbo για την εποχή του φίλε μου ήταν πολύ μπροστά  :))

Έχω τον Smok τον TFV4...
Ότι χειρότερο έχω αγοράσει.
Αυτό το πράγμα με 0.25 Ω αντίσταση δεν ατμίζεται..

Ατμίζω τον GS - Air της Eleaf στα 20 με 25 Watt με 3 έως 6 mg νικοτίνη και μου είναι υπεραρκετός.  :)

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #31 στις: Ιουνίου 01, 2016, 23:38 »
@zarko
Δικαίωμα σου να θεωρείς ηλιθιότητα το cloud chasing, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και έτσι (ή ότι δεν είναι).
Είναι ένας πολύ εξειδικευμένος κλάδος του ατμίσματος που θέλει πολλές γνώσεις, ατέλειωτη προσπάθεια και δοκιμές επί δοκιμών με μοντ / τύπους αντιστάσεων, στησίματα βαμβακιού, μπαταρίες, ρύθμιση αέρα κτλ.
Στο τέλος όμως το λες και μόνος σου, "Μου έχουν προξενήσει τρομερή εντύπωση αυτές οι αβυσσαλέες διαφορές που έχουμε σαν ατμιστές, ενώ σαν κανονικοί καπνιστές οι διαφορές μεταξύ μας ήταν σαφώς μικρότερες. " Λογικό λοιπόν να μη σου αρεσει το cloud chasing ενώ σε άλλους είναι η ζωή τους :)

Το θέμα είναι, Γιάννη, ότι αυτά δεν είναι κουβέντες που λέμε εγώ ή ο Σπύρος, που είμαστε καθαρά των τσιγαρίσιων (οπότε θα μπορούσες να μας πεις και προκατειλημμένους) αλλά ο zarko, ο σούπερ subohmer του φόρουμ. Αυτός που μας έμαθε την Ατλαντίδα, όταν ακόμη ξέραμε για ψηλά βατ τα 30 και για χαμηλή αντίσταση το 1 ομ. Μετά, τον TFV4 κλπ. Ο Zarko ατμίζει με τρελά βατ και χαμηλότατες αντιστάσεις σχεδόν μόνιμα και πρακτικά, κάθε του τζούρα είναι συννεφοκυνήγι. 

Οπότε, προκατειλημμένος δεν είναι. Είναι πολύ κοντά στους cloud chasers (σε σχέση με τους περισσότερους από εμάς) αλλά αυτή η μικρή (ή λιγότερο μικρή) απόσταση από αυτούς είναι τελικά χάσμα. Διότι πάντα προσέχει πολύ την ασφάλειά του και μπορεί να υπερβάλλει, αλλά δεν υπερβάλλει στην υπερβολή. 

Το 0.1 ομ στα μηχανικά ακούγεται τρομακτικό. 

Αλλά ακόμη πιο τρομακτικό είναι αυτό που έγραψες και στο κοκκίνησα. 

Σοβαρά; αρ γουή σίριους; Δεν είναι η ζωή τους η οικογένειά τους, τα παιδιά τους, η δουλειά τους, αλλά είναι το συννεφοκυνήγι ατμών; Αν πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο, I rest my case, your honor!

YΓ. το να λέμε ότι κάποιοι ατμίζουν με τριψήφια βατ, δε σημαίνει ότι έχουν να τους δώσουν κάτι τα 300. Διότι τα 100 είναι τριψήφιο νούμερο, αλλά πολύ πιο κοντά στα 20, από ότι στα 300. Και ναι, koopor με 300 βατ δεν θα το εμπιστευόμουν. Τουλάχιστον αν κρίνω από το 200ρι που είχα παρουσιάσει. Καμία σχέση με dna200

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #32 στις: Ιουνίου 04, 2016, 22:46 »
Βούλα, δεν τον είπα προκατειλημμένο ούτε τον θεώρησα έτσι, δεν τον ξέρω καν για να τον κρίνω και δεν θέλω κιόλας να κρίνω.
Η ασφάλεια θεωρώ ότι πρέπει να είναι δεδομένη υποχρέωση του καθενός μας, όταν οδηγεί, όταν ατμίζει κτλ.
Τα Ω και τα subohm δεν είναι ανασφαλή, η άγνοια και η ημιμάθεια όποιου τα επιχειρεί τα κάνει ανασφαλή.
Για το τελευταίο σχόλιο "είναι η ζωή τους" ήταν σχήμα λόγου βρε Βούλα, μην το παίρνεις κυριολεκτικά. Το έγραψα έτσι για να τονίσω ότι όπως κάποιοι ευχαριστιούνται με τσιγαρίσιες, κάποιοι άλλοι τη βρίσκουν μόνο με πνευμονικές ντουμανάτες.
Εγώ τα σύννεφα τα κυνηγάω με μηχανικά μόνο γιατί έτσι μου αρέσει και θεωρώ ότι ξέρω τι κάνω, πως το κάνω και γιατί το κάνω. Μπορεί λοιπόν να ατμίζω με τριψήφια W, αλλά δεν βάζω ούτε κινέζικα ούτε αμερικάνικα ηλεκτρονικά στην εξίσωση. To αν δίνουν κάτι ή όχι τα W, είναι άλλη ιστορια. Εγώ πιστεύω ότι δίνουν πάντως.
Τέλος, ας με συγχωρήσετε αλλά δεν κρίνω βάση του τι λέει ο καθένας, αλλά σύμφωνα με το πως το νοιώθω εγώ. Μην με παραξηγήσετε, διαβάζω ότι γράφεται, προσέχω ότι λέγεται, αλλά επιτρέψτε μου η τελική κρίση να είναι δική μου :)
Ζητώ συγγνώμη απο τον zarko αν είπα κάτι απρεπές για αυτόν.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 04, 2016, 22:55 από thenetpoet »

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
« Απάντηση #33 στις: Ιουνίου 05, 2016, 00:17 »
Το Mini Turbo για την εποχή του φίλε μου ήταν πολύ μπροστά  :))

Έχω τον Smok τον TFV4...
Ότι χειρότερο έχω αγοράσει.
Αυτό το πράγμα με 0.25 Ω αντίσταση δεν ατμίζεται..

Ατμίζω τον GS - Air της Eleaf στα 20 με 25 Watt με 3 έως 6 mg νικοτίνη και μου είναι υπεραρκετός.  :)
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ? :respect:
Τι κανει η Μερκελ?  :laugh1:
Το μινι τουρμπο που μου ειχες χαρισει το 2010 το ειχα 1 χρονο και μετα πηγε σε νεο ατμιστη που παρεμεινε στο αθλημα εως σημερα :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #34 στις: Ιουνίου 05, 2016, 13:19 »
Ιωάννη, αφορμή πήρα απλά από την κουβέντα σου για να επισημάνω 2 points:
α) ακόμη και παθιασμένοι ατμιστές πνευμονικών, που ατμίζουν με 100+ βατ, σταματάνε κάπου. Από κει που σταματάνε αυτοί, συνεχίζουν οι cloud chasers διαγωνισμών. Δεν θεωρώ ότι αυτά τα άτομα, που κάνουν "άτμισμα επίδειξης", έχουν σχέση με τους υπόλοιπους ατμιστές. Οπως αυτοί που κάνουν "ακροβατικό μηχανοκίνητο αθλητισμό" δεν έχουν σχέση με όσους χρησιμοποιούν ένα μηχανάκι για να πανε στη δουλειά τους/ανήκουν σε κλαμπ εκδρομών με μηχανές/ακόμη ακόμη τρέχουν και σε κάποιον αγώνα. 
β) Ναι, είχε μεγάλη δόση αλήθειας αυτό που είπες. Το βλέπω καθημερινά σεργιανόντας στο διαδίκτυο. Υπάρχουν άτομα που από το πρωί που ξυπνάνε, ως το βράδυ που κοιμούνται ασχολούνται σε τέτοιο βαθμό με το άτμισμα, με απανωτες καταχωρήσεις/ποστ/βίντεο σε πολλούς διαδικτυακούς χώρους, σε σημείο να αναρωτιέται κανείς αν έχουν άλλη ζωή πέρα από το άτμισμα. 

Ξέρω ότι δεν πρόσβαλες κανέναν και δη τον zarko, όπως επίσης δεν πρόκειται να κάτσω να κανοναρχίσω κανέναν για το τι πιστεύει για τα ατμοεργαλεία του ή τι κάνει μ΄αυτά. Μεγάλα παιδιά είμαστε. Κατά τα άλλα, ψηφίζω kostas δαγκωτό. 
(αυτό με το Mini turbo δεν το πρόλαβα. Οι ατμοδεινόσαυροι μιλούν τη δικιά τους γλώσσα. Κάποιο μοντέλο που κικλοφορούσε όταν τα ατμομάνουαλ τα σκάλιζαν πάνω σε πέτρινες πλάκες)

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
« Απάντηση #35 στις: Ιουνίου 05, 2016, 13:42 »
Όμως μοντ  200 και 250 w στην αγορά υπάρχουν ηδη αρκετά και τώρα και στα 300 βατ....
Αρα υπάρχει αρκετό αγοραστικό ενδιαφέρον και αρκετοί φαίνεται χρήστες.....στα πολύ υψηλά βατ

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #36 στις: Ιουνίου 05, 2016, 13:51 »
Το αγώγι ξυπνάει τον αγωγιάτη. 
Δε νομίζω ότι πολλοί θέλουν πραγματικά τόσα βατ. Κι αυτοί που τα θέλουν συνειδητά, δε νομίζω ότι θα εμπιστεύονταν την ποιοτητα των koopor. 
Αλλά το μάρκετινγκ δημιουργεί ανάγκες, "πλασματικές" και μη. 
Πιθανότατα μεγάλο μέρος των πωλήσεων των super mods να οφείλονται στις υψηλές αυτονομίες τους περισσότερο, παρά στα πολλά τους βατ. 

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #37 στις: Ιουνίου 05, 2016, 20:52 »
+1 petra.

Προχθές που πήγα να κουρευτώ, ο κουρέας μου άτμιζε με ένα RX200 και ναυτίλο μίνι. Όταν έκπληκτος τον ρώτησα γιατί το τέρας με το ναυτιλάκι, μου απάντησε αποστομωτικά "γιατί δεν το φορτίζω ΠΟΤΕ!". :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
« Απάντηση #38 στις: Ιουνίου 05, 2016, 21:10 »
Σωστός!
Σημαντική η υπόθεση να μην ξεμένεις ποτέ από μπαταρία!
Μήπωε όμως είναι προτιμότερο ενα μικρο μοντάκι και σε κάποια τσεπη  ένα κουτάκι με μια φορτισμένη 18650?

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #39 στις: Ιουνίου 05, 2016, 21:59 »
ναι, καλύτερα οι μπαταρίες στην τσέπη, παρά στο χέρι. Μαζί με το μπουκαλάκι με το υγρό να γεμίζει ο 2μελος ατμοποιητής. Αλλά αυτό δεν είναι κανόνας, είναι το δικό μου, ίσως και το δικό σου γούστο. 
Κάποιοι προτιμούν τις μπαταρίες στο χέρι και το υγρό στον ατμοποιητή, όχι σε μπουκαλάκι στην τσέπη. 

Γι΄αυτό η αγορά έχει μοντέλα για όλους. 

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #40 στις: Ιουνίου 07, 2016, 10:18 »
Επίσης υπάρχουν και ατμιστές με μεγάλες παλάμες που θέλουν μοντάκια με 3-4-5-6 μπαταρίες για να έχουν αυτονομία σε σχετικά χαμηλά W.
Για ρωτήστε προς Κέρκυρα μεριά :)

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #41 στις: Ιουνίου 07, 2016, 10:54 »
Μα ποιον να εννοείς... ποιον να εννοείς...   :confused1: :confused1: δεν πάει πουθενά τα μυαλό μου!!! Εχουμε τέτοιους;;  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #42 στις: Ιουνίου 07, 2016, 12:50 »
Ε, μα εξκιούζ μι δηλαδή, αλλά μπορώ εγώ να κυκλοφορήσω έτσι έξω???

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #43 στις: Ιουνίου 07, 2016, 13:37 »
Κι όμως... ναι! Μια ιδέα είναι. ο t-rex και το pico. 
(εσύ είσαι ο εξαμπαταριάτος από την Κέρκυρα;;;  :hmmm::D

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #44 στις: Ιουνίου 07, 2016, 15:19 »
Όπως το γράφεις ακούγεται σαν συμμορία βγαλμένη από τα πόκεμον... :wall:

Εξαμπαταριάτος, όχι, εννιαμπαταριάτος είμαι (4 LGHG2 + 5 Samsung 25R) :))

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359834 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114220 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374753 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328132 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99918 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F