Μου την κάρφωσε προχτές και πήγα και πήρα τον νέο 24άρη με το bottom airflow, αν εξαιρέσει κανείς τη χαζομάρα που έκαναν να αφαιρέσουν το "πορτάκι" εισόδου του υγρού στα υπόλοιπα είναι οκ. Σημαντική αναβάθμιση η είσοδος του αέρα από κάτω, έχω την εντύπωση ότι όντως ενισχύει κάπως τη γεύση αυτή η προσθήκη. Μου αρέσει επίσης που η καμπάνα έγινε ένα μασίφ κομμάτι και πλέον δεν υπάρχει η υγρασία που εμφανιζόταν ανάμεσα στα δύο δαχτυλίδια του προηγούμενου 24άρη.
Τεράστιες τρύπες ("μισοφέγγαρα" πλέον κι όχι 4 μονές ) για το βαμβάκι επίσης, σε αναγκάζουν να βάζεις μπόλικο στα coils ώστε να τις καλύψεις πλήρως για να μην υπάρχουν διαρροές στο πλάγιασμα του ατμοποιητή. Παρόλα αυτά η αναπλήρωση υγρού έγινε ολίγον μαρτύριο, η που θα παραμερίσεις το βαμβάκι, ή που θα τραβήξεις πάνω τη μία άκρη του ή που θα βρεις μπουκαλάκι με μακρυά βελόνα στη μύτη για να καταφέρεις να γεμίσεις.. προσθέτουν όμως στην ευκολία τοποθέτησης του βαμβακιού που δεν χρειάζεται πια τόσο "χτένισμα" ώστε να τροφοδοτείται εύκολα μέχρι το κέντρο του coil. Ένα απλό πλάγιασμα (όταν η στάθμη του υγρού έχει κατέβει χαμηλά ) και τα βαμβάκια είναι έτοιμα για fire.
Απέκτησε και "fluid control", ένα περιστρεφόμενο πορτάκι που κλείνει τα "μισοφέγγαρα" αυτά αλλά μέχρι στιγμής δεν είδα να χρησιμεύει κάπου, ίσως αν κάνω μικρότερα από 2.5mm coils (εκεί που θα στενέψει το βαμβάκι δηλαδή ) να βοηθούν στο να κλείνει κάπως τις θηριώδης αυτές τρύπες αποτρέποντας τις διαρροές. Βέβαια νομίζω ότι στον συγκεκριμένο ατμοποιητή δεν ταιριάζουν μικρότερα coils οπότε..
Στα reviews που είδα αναφέρεται ότι ο θετικός πόλος πάνω στο deck "παίζει" λίγο, δεν μένει δηλαδή απόλυτα σταθερός. Στον δικό μου δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο, με απλό σφίξιμο του pin από κάτω ο πόλος μένει στη θέση του σαν βράχος και όλα λειτουργούν υποδειγματικά, ούτε διακυμάνσεις στις τιμές των αντιστάσεων ούτε τίποτα. Βράχος.!
Αυτά τα λίγα για την ώρα από μένα, έτσι κι αλλιώς τον πήρα για μερικές τζούρες μέσα στη μέρα κι όχι για ολοήμερο άτμισμα. Αποδίδει σαν τους υπόλοιπους αβοκάντους όπως τους γνωρίζουμε, λίγο περισσότερο μου αρέσει το airflow που πλέον δείχνει να έχει λίγη παραπάνω ουσία απ'το να εισάγει απλά τον αέρα μέσα σε μια τεράστια καμπάνα. Δείχνει ότι τώρα τον "καθοδηγεί" πιο σωστά, κάτι τέτοιο.. κι αυτό είναι όλο.
Όσοι έχετε τον παλιό δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για αντικατάσταση, όσοι πάλι θέλετε έναν νέο 24άρη γιατί όχι..