Οι περισσότεροι που γράψατε στο θέμα αυτό παραείστε έμπειροι στο Η.Τ. και σαν αρχάριος
που είμαι θα με βοηθούσε ένα λεξικό. Σχημάτισα μια άποψη ότι το Ego-W είναι ιδανικό
για αρχάριους στο Η.Τ. (όπως εγώ). Άρα ας γράψω το δικό μου noob review για το Ego-W
με πιο... αρχάρειο "σκεπτικό" (κάτι που μάλλον θα κατανοήσουν πιο εύκολα όλοι σαν εμένα),

Ατμίζω το Ego-W σχεδόν 3 μέρες τώρα και είναι το πρώτο μου Η.Τ. άρα εμπειρία μηδέν.
Διάβασα και τις 16 σελίδες του θέματος, προσπαθώντας να δω ομοιότητες και διαφορές
με αυτά που συνάντησα μέχρι τώρα στο άτμισμά μου. Ας τα πάρω ένα-ένα τα πράγματα.
Υγρό: Σε κάτι λιγότερο από 60 ώρες (και όσο διάβαζα τις 16 σελίδες) τελείωσε το
πρώτο-αρχικό υγρό στο tank. Οπότε πολύ ικανοποιητικό βρίσκω το ρουκούνιασμα.
Σίγουρα παίζει ρόλο και το πόσο ατμίζει κάποιος, οπότε... τα συμπεράσματα δικά σας.
Τολμώ να πω ότι τρόμαξε το μάτι μου από κάποιους που λένε ότι κάνουν καθημερινά
3ml-4ml... κι εγώ κάνω στο τσακίρ κέφι 1-1,5 max.
Μπαταρία: 2ml τελειωμένα σε σχεδόν 60 ώρες και ακόμα κρατάει... κάντε υπολογισμούς.
Τελικά και η διάρκεια της μπαταρία είναι άκρως υποκειμενική, εκτός αν επίτηδες το πατάμε για
να μετρήσουμε διάρκεια ζωής, οπότε πάσο.
Γεύση: Καμία απώλεια στην γεύση, χωρίς κανένα καθάρισμα. Μόνο λίγα
σκουπισματάκια με χαρτομάντηλα από εδώ και από εκεί. Επίσης, καμιά απώλεια υγρού ή
γεύση καμένου ακόμα και όταν στο τανκ έμεινε ελάχιστο υγρό (εντάξει δεν το στέγνωσα τελείως).
Γουργουρητό: Το μόνο που με ξενερώνει λίγο, είναι το γουργουρητό που ακούγεται
κάθε τόσο όταν τραβάω τζούρα. Δοκίμασα να φυσήξω, να καθαρίσω, να ρουφήξω αργά, γρήγορα,
να το παρακαλέσω, να το βρίσω, να κάνω τα πάντα και τα κοάλα, αλλά τίποτα. Αυτό συνεχίζει να
εμφανίζεται. Δεν τρελαίνομαι όμως. Είναι κάτι που συνηθίζεται και μαθαίνεις να ζείς μαζί του.
Ειδικά όταν έχεις 2 ολάκερες μέρες που έχεις περάσει από το κάπνισμα, στο άτμισμα.
Στο σημείο αυτό να σημειώσω ότι 2-3 φορές είχα κάτι δυσκολίες στις τζούρες, κάτι σαν σφιχτές,
αλλά με καλή θέληση και κατανόηση, άφηνα το Η.Τ. ήσυχο για λίγο και έστρωνε. Καμιά σχέση
με τις τρυπούλες για τον αέρα. Θα το μάθω το Η.Τ... πού θα πάει.
Υπομονή θέλει για εμάς τους αρχάριους και καλή διάθεση. Και μόνο που δεν έχω να κάνω πια με
καπνούς, τσιγάρα κλπ... μου αρκεί. Η μπαταρία να δουλεύει, υγρό να υπάρχει, ατμός να βγαίνει
κι ας κάνει όσους θορύβους θέλει. Ας βογκάει κιόλας.. θα την βγάλω την άκρη.
Συμπέρασμα! Αν και δεν δοκίμασα ΠΟΤΕ τίποτα άλλο, το ποσοστό ικανοποίησης που
μου αφήνει το συγκεκριμένο H.T. είναι μεγάλο. Περίμενα να απαιτεί περισσότερη φροντίδα και
να με αγχώσει (?) λίγο η χρήση του. Τίποτα απολύτως... ατμίζεις χαλαρά.
Καλή συνέχεια και ευχαριστώ όλους όσους μας (με) διαφώτισαν στο θέμα αυτό.