vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

479 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, stauros53, Milarepa, kyrgiannis, Cloune, manoslykos, paulxan

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Φύλο: Άντρας
  • Όλα είναι ατμός...!!!
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #525 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 02:14 »
Το απόγευμα ξέθαψα από τα συρτάρια μου που έχω τα ατμιστικά μου καλούδια, ένα ανταπτοράκι  801 σε 510 :thumpup:
Το θαύμα έγινε.
Προσάρμοσα το ICE στις μπαταρίες eGo και στις μόντες μου. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #526 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 02:31 »
[spoiler]Σημείωση: Μετά από προτροπή πάρα πολλών μέσω π.μ. τελικά θα παρέμβω στο θέμα(αν θέλουν ας πουν οι ίδιοι ποιοί είναι,για να μη με λέτε κ τρελό)...

Πρώτα από όλα,συμφωνώ απόλυτα σε ότι έγραψε ο Polioud και παράλληλα,Λευτέρη,θα σε διορθώσω πως ο chercher δεν έγραψε καθόλου τα ίδια αλλά αντιθέτως στήριξε απλώς τη γνώμη αλλά και τον ίδιο το Φώτη αμεσότατα θα έλεγα(μαγκιά του).
Αυτό,όμως,που θέλω να εκφράσω είναι η αγανάκτησή μου για την πράγματι κοινική έκφραση "ας λήξει εδώ".Δε καταλαβαίνω ειδικά σε αυτό το τόσο σοβαρό θέμα επηρεασμού,εξώφθαλμης διαφήμισης κλπ γιατί να λήξει εδώ???Δηλαδή πόσες φορές ακόμη πρέπει να ανεχτούμε αυτά και μάλιστα κατ εξακολούθηση?!
Διαφωνώ κάθετα με την ελαστικότητα της διαχειριστικής ομάδας και θεωρώ πως αν δε παρέμβει άμεσα στη διαγραφή του συγκεκριμένου ατόμου...Ή αν δεν έχει την ευθυξία να το κάνει από μόνος του,θα αποχωρήσω εγώ...
Δε μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου να παρεβρίσκομαι με τέτοιου είδους ανθρώπους με σκοπούς κλπ που έχω αναφέρει και σε άνωθεν post μου,αλλά  και στο παρελθόν.
Η λογική μου,λέει πως αν τώρα δε γίνει κάτι ΤΩΡΑ θα συνεχιστεί αυτό και από τον ίδιο καθώς και από άλλους.Και χαμένοι θα βγουν μόνο οι μη γνώστες όχι μόνο της κατάστασης αλλά και αυτοί που ως μέλοι ή επισκέπτες θέλουν να μάθουν 5 πράγματα για το η/τ και όχι να τους παρασύρουν στο βομό του κέρδους,της διαφήμισης και του καταναλωτισμού.

ΥΓ>Δε θέλω να το παίξω ούτε σωτήρας κανενός,ούτε να "θυσιαστώ" για να τραβίξω τη προσοχή κανενός!!!Απλώς έχω αρχές και σέβομαι τον εαυτό μου και κατά συνέπεια και τους γύρω μου(τουλάχιστον αυτούς που θεωρώ πως αξίζουν).[/spoiler]

[spoiler]
Παράθεση
Λευτέρη,θα σε διορθώσω πως ο chercher δεν έγραψε καθόλου τα ίδια αλλά αντιθέτως στήριξε απλώς τη γνώμη αλλά και τον ίδιο το Φώτη αμεσότατα θα έλεγα(μαγκιά του).
:laugh1: :laugh1: :laugh1: Το διάβασες καλά το μήνυμα του chercher;[/spoiler]

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #527 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 02:35 »
[spoiler] :laugh1: :laugh1: :laugh1: Το διάβασες καλά το μήνυμα του chercher;[/spoiler]

[spoiler]Τί εννοείς?! :idiot1: :laugh1: :laugh1:
 :angel: 8) [/spoiler]
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 03:18 από Steamboy »

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #528 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 02:48 »
Το απόγευμα ξέθαψα από τα συρτάρια μου που έχω τα ατμιστικά μου καλούδια, ένα ανταπτοράκι  801 σε 510 :thumpup:
Το θαύμα έγινε.

Έχεις καμιά φωτογραφία να δούμε πώς φαίνεται;

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #529 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 02:57 »
Έχεις καμιά φωτογραφία να δούμε πώς φαίνεται;

Θα το προσπαθήσω... όσο μπορώ, ή θα με βοηθήσει κάποιος φίλος μου(στο ανέβασμα).

Έγινε καλή προσαρμογή, δεν υπάρχει πια ο ρυθμιστής. Εμένα δεν με ενοχλεί αυτό, γιατί το έχω πάντα στην ελαφριά τζούρα.

Όσο για το μικρό κενό που αφήνει μεταξύ μπαταρίας eGo και ατμοποιητή, νομίζω ότι μπορούμε να κόψουμε το κόβερ από το παλιό eGo, και δεν θα υπάρχει η οπτική διαφορά.

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #530 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 10:26 »
Πολι καλο νεο γιατι η μπαταριες του 808 ειναι ενα απο τα αδιναμα του σιμια  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος hunter

• *
  • 41
« Απάντηση #531 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 10:59 »
 :confused1:
Οι μπαταρίες σε χωρητικότητα και συνεπώς σε διάρκεια δεν είναι ίδιες με αυτές του ego-Τ????

"EDIT"
Παρεμπιπτόντως έχει ανοίξει κανείς μπαταρία ego-T χωρίς να την καταστρέψει??

Το λέω αυτό, γιατί ,ε το που θα τα φτύσει η μπαταρία του ICE,
σκέφτομαι να προσπαθήσω να την ανοίξω (από την κάτω μεριά μάλλον θα είναι καλύτερα πιστεύω)
και να την αντικαταστήσω με μία που θα βγάλω από αυτές του ego-T.

Λογικά πρέπει να γίνεται.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 11:09 από hunter »

Αποσυνδεδεμένος Kir Fanis

• *
  • 862
« Απάντηση #532 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 11:15 »
Το θαύμα έγινε.

Αν κάποιος όμως θέλει να δοκιμάσει το ice πως γίνεται  :hmmm: :hmmm:?Υπάρχει μπαταρία,υπάρχει αντάπτορας αλλά με τον ατμό?.απ ότι βλέπω πουλάνε μόνο αυτό http://funstore.gr/index.php?target=products&product_id=437..
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 13:55 από Kir Fanis »

Αποσυνδεδεμένος geo

• **
  • 289
« Απάντηση #533 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 11:18 »
Καλή ερώτηση!

Αποσυνδεδεμένος Kir Fanis

• *
  • 862
« Απάντηση #534 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 11:25 »
[spoiler]Σημείωση: Μετά από προτροπή πάρα πολλών μέσω π.μ. τελικά θα παρέμβω στο θέμα(αν θέλουν ας πουν οι ίδιοι ποιοί είναι,για να μη με λέτε κ τρελό)...

:yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος pet_cor

• *
  • 62
« Απάντηση #535 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 13:43 »
Χαιρετω την παρεα.
Θα πω μερικα πραγματακια για τον ICE.
Τον εχω στα χερια μου απο τις 25 Αυγουστου. Ατμιζω αποκλειστικα με αυτον 14 μερες
και ουσιαστικα με τον ιδιο ατμοπ. ( καποιες δοκιμες εκανα με τους αλλους για μερικες τζουρες μονο),
και με την ιδια μπαταρια. Ο ατμοπ. εχει μεχρι σημερα καλη αποδοση και με καταναλωση
περιπου 2.5 μλ/ημερα (τις 2 τελευταιες εχω 3.5+μλ).
 Μπαταρια χρησιμοποιω την ιδια συνεχως. Μονο κατα την φορτιση της, βαζω την 900αρα
-που εχω παρει εξτρα- και μολις φορτισει (2 ωρες-) την ξαναβιδωνω και συνεχιζω.
Ολα αυτα τα κανω για να τεσταρω την διαρκεια ζωης των ανταλλακτικων.Μεχρι σημερα εχω κανει
δεκα (10) φορτισεις (και δυο στην 900αρα). Αυτη τη στιγμη ειμαι σε μια φορτιση/24ωρο. 
 Διαρροες . . . δεν υπαρχουν.
Και παμε στο θεμα του "καμενου". Μου ετυχε και εμενα ενα βραδυ και το ελυσα "ξεβιδωνοντας"
κατα 1/4 της στροφης, την δεξαμενη υγρου απο τον ατμοπ. Μετα απο δοκιμες που εκανα, προτεινω
την παρακατω λυση που νομιζω ειναι και η οριστικη:
Οταν μας ερθει το "καμενο", τοτε κραταμε το ICE με την μπαταρια προς τα κατω και φροντιζουμε
να βλεπουμε και απο τις δυο διαφανες θυριδες την σταθμη του υγρου. Κραταμε σταθερη τη
δεξαμενη με το ενα χερι και ξεβιδωνουμε τον ατμοπ.+μπαταρια με το αλλο. Ξεβιδωνουμε
πολυυυ-πολυυ αργα κοιτοντας το υγρο. Μολις δουμε μια μικρη φυσαλιδα αερα να ανεβαινει
απο τον ατμοπ. προς την επιφανεια του υγρου τοτε σταματαμε. Αυτη ειναι η θεση λειτουργιας
χωρις καμενο πια. Μπορουμε να σφιξουμε ενα κλικ αν θελουμε. Δεν υπαρχουν διαρροες μη φοβαστε.
Μπορει στον ενα ατμοπ. να χρειαστει 1/4 στροφ. και σε καποιον αλλο μιση ή και 3/4 της στροφης.
 Ολα αυτα βεβαια επρεπε να ειχε φροντισει να τα βρει και να τα λυσει ο κατασκευαστης
ή τουλαχιστον να δινει τις απαραιτητες οδηγιες.
Παντως φιλοι μου "καμενο" ΔΕΝ θα ξαναδειτε, οσο βαθειες τζουρες και αν τραβατε.

Ελπιζω να βοηθησα εστω και εναν.

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #536 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 14:04 »
Πολι καλο νεο γιατι η μπαταριες του 808 ειναι ενα απο τα αδιναμα του σιμια  :thumpup:
τι προβλήματα παρουσιάζουν οι μπαταρίες του ICE ?

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #537 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 14:13 »
τι προβλήματα παρουσιάζουν οι μπαταρίες του ICE ?

σε εμενα κολησε το κουμπι. εχασε την ελαστικοτητα του (οχι μονιμα το εκανε 2 φορες).
το εχει κανει και σε καποιον αλλον εδω μεσα αν δεν κανω λαθος.
την πηγα για αλλαγη και ολα οκ :D

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #538 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 14:21 »
σε εμενα κολησε το κουμπι. εχασε την ελαστικοτητα του (οχι μονιμα το εκανε 2 φορες).
το εχει κανει και σε καποιον αλλον εδω μεσα αν δεν κανω λαθος.
την πηγα για αλλαγη και ολα οκ :D

Παρών....
Τι εννοείς?? πήγες στο fun και στην άλλαξαν??

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #539 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 14:39 »
Παρών....
Τι εννοείς?? πήγες στο fun και στην άλλαξαν??

πηγα στον αντιπροσωπο του funstore στον κορρυδαλο απ' οπου και πηρα το πακετο και μου την αλλαξε αμεσως χωρις πολλα πολλα
Αψογος ο Κ. Γιωργος :D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360247 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450617 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110851 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375216 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328460 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6455 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29387 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99972 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F