vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

381 επισκέπτες, 6 χρήστες
PsykieG, stauros53, camber, Parolos, manos145, Xameno_Skli

ALD ego-808, Funstore ICE

Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #315 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 00:01 »
Βρε Φώτη εξήγησέ μου αν θες λίγο πιο διεξοδικά...για ποιο λόγο οι κάτοχοι Α2 θα έπρεπε να γίνουν μέτοχοι στην softex;   :laugh1: :dontknow:

δε μας ειδες στην τελευταία μας έξοδο? εσυ με Α2 και εγώ με τον iAtty: παραγγείλαμε 2 καφέδες και 3 πακέτα χαρτοπετσέτες  :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Φύλο: Άντρας
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #316 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 00:12 »
δε μας ειδες στην τελευταία μας έξοδο? εσυ με Α2 και εγώ με τον iAtty: παραγγείλαμε 2 καφέδες και 3 πακέτα χαρτοπετσέτες  :)) :)) :))

Ρε ηταν σοφτεξ ή μας έφερε από ανταγωνιστη;  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Φώτη πλακίτσα κάνουμε έτσι; προς αποφυγή παρεξηγήσεως...

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #317 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 00:14 »
Εγώ χρησιμοποιώ VG υγρά, και σε καμία περίπτωση δεν μου έχει φέρει καμένο.
Επίσης δοκίμασα και PG υγρό, και το ICE δεν παρουσίασε καμία διαρροή.

*Τέλος, έκανα ένα τεστάρισμα στο ICE, στην περίπτωση που θα έχω γεμάτη την δεξαμενή με υγρό και μου καεί ο ατμοποιητής, το τι θα κάνω : Απλά έστρεψα το ICE προς το ταβάνι, αφού έβγαλα την μπαταρία πρώτα, έκανα(υποτίθεται) αντικατάσταση ατμοποιητή και τέλος. Καθόλου χρήση χαρτοπετσέτας.

Το παραπάνω test το έκανα με αφορμή που πήγα σε καφέ με τον φίλο μου με το IATTY, και του κάηκε η αντίσταση.....  panic..... τον έχασα για κανά 20λεπτο στην τουαλέτα. Και επειδή στο συγκεκριμένο Καφέ έχει στις τουαλέτες στεγνωτήρα με θερμό αέρα για τα χέρια, φαντάζομαι ότι το κωλόχαρτο θα πήγε σύννεφο. :)

Εννοείται ότι κάνουμε πλακίτσα :)) :))
Και εγώ κάποια στιγμή θα ασχοληθώ (για ποικιλία)  με φυτίλια και αντιστάσεις.

« Απάντηση #318 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 00:19 »
Εγώ χρησιμοποιώ VG υγρά, και σε καμία περίπτωση δεν μου έχει φέρει καμένο.
Επίσης δοκίμασα και PG υγρό, και το ICE δεν παρουσίασε καμία διαρροή.

*Τέλος, έκανα ένα τεστάρισμα στο ICE, στην περίπτωση που θα έχω γεμάτη την δεξαμενή με υγρό και μου καεί ο ατμοποιητής, το τι θα κάνω : Απλά έστρεψα το ICE προς το ταβάνι, αφού έβγαλα την μπαταρία πρώτα, έκανα(υποτίθεται) αντικατάσταση ατμοποιητή και τέλος. Καθόλου χρήση χαρτοπετσέτας.

Το παραπάνω test το έκανα με αφορμή που πήγα σε καφέ με τον φίλο μου με το IATTY, και του κάηκε η αντίσταση.....  panic..... τον έχασα για κανά 20λεπτο στην τουαλέτα. Και επειδή στο συγκεκριμένο Καφέ έχει στις τουαλέτες στεγνωτήρα με θερμό αέρα για τα χέρια, φαντάζομαι ότι το κωλόχαρτο θα πήγε σύννεφο. :)

Εννοείται ότι κάνουμε πλακίτσα :)) :))

Κατ'αναλογία αν καιγόταν η αντίσταση στο ICE και υπήρχε η δυνατότητα να την αλλάξεις κρατώντας τον ίδιο ατμοποιητή τότε και εκεί χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα κλπ θα χρειαζόντουσαν.  :))
Αλλιώς είναι σαν να λέμε μου κάηκε η αντίσταση στον iAtty? Δεν υπάρχει πρόβλημα! Βγάζω τον δεύτερο που έχω μαζί μου και συνεχίζω. Γενικά το θέμα αλλαγής ατμοποιητή σε συστήματα τανκ (από iatty μέχρι τα παλιά avs είναι πρόβλημα αν θες να το κάνεις ενώ υπάρχει υγρό στο τανκ.

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #319 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 00:25 »
Κατ'αναλογία αν καιγόταν η αντίσταση στο ICE και υπήρχε η δυνατότητα να την αλλάξεις κρατώντας τον ίδιο ατμοποιητή τότε και εκεί χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα κλπ θα χρειαζόντουσαν.  :))
Αλλιώς είναι σαν να λέμε μου κάηκε η αντίσταση στον iAtty? Δεν υπάρχει πρόβλημα! Βγάζω τον δεύτερο που έχω μαζί μου και συνεχίζω. Γενικά το θέμα αλλαγής ατμοποιητή σε συστήματα τανκ (από iatty μέχρι τα παλιά avs είναι πρόβλημα αν θες να το κάνεις ενώ υπάρχει υγρό στο τανκ.
:sign_sostos:

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #320 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 00:31 »
[spoiler]Καλά εντάξει Φώτη,εσύ δε τη παλεύεις για κανένα λόγο.Και κάποιοι άλλοι σε αυτό το νήμα...Προσπάθησα να συγκρατηθώ τόσο καιρό και πάντα θα βρεθεί κάποιος να με κάνει "Τούρκο" τι δουλειά έχουν ο Ιαττυ κ ο Α2 με τις σκατοκινεζιές για σύγκριση μου λές?Και αφού δεν έχεις εσύ κ καλά κάνεις μαγκιά σου,τι σε νοιάζει τότε?Αφού οι γνωστοί σου που έχουν κ ας παιδεύονται είναι ευχαριστημένοι(αλλά μάλλον δε πιάνουν τα χέρια τους γιατί εμένα κ άσχετος που είμαι χαρτοπετσέτες έχω να χρησιμοποιήσω απ την εποχή του eGo-T) δεν αναρωτήθηκες μήπως τους είναι πιο ευχάριστη η ταλαιπωρία απ ότι η δική σου σπατάλη σε αναλώσημους ατμοποιητές κάθε 3 κ λίγο?
Το γράφω εδώ επίτηδες γιατί εδώ γράψατε κ εσείς για τους Α2 κ Ιαττυ σε σχέση με τον ΙCE. ;) Aλλά επειδη δε θέλω να δημιουργώ χειρότερα(πλέον) το έβαλα σε παράθεση για μεταφορά απ τους αρμοδίους![/spoiler]

« Απάντηση #321 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 00:42 »
bottom line γιατί όντως έχει κουράσει το θέμα:

- ego-t, ego-w, hybrid, ICE κλπ: πολύ καλά e-cigs για κάποιον που θέλει βασική αυτονομία σε υγρό, διάρκεια μπαταρίας και όχι πολλές σκοτούρες... κοινώς ιδανικές επιλογές για νεους ατμιστές (έξτρα συν η εμφάνιση που ναι μεν ξεφεύγει από τσιγάρο αλλά πάλι παραπέμπει σε πούρο τουλάχιστον

- από εκεί και πέρα υπάρχουν και τα πιο "γκατζετάκια" ή mods τόσο στους ατμοποιητές  (a2. iatty, alpha RES κλπ), όσο και στην κυρίως συσκευή (provari, darwin, gg και τόσα άλλα) τα οποία εκ φύσεως έχουν άλλα χαρακτηριστικά και δυνατότητες και (κατά τη γνώμη μου πάντα) απευθύνονται σε τελείως διαφορετικό κοινό

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 01:17 από Polioud »

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #322 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 00:47 »
 σε ατμομιχανεεεεεεεεεεεεεεεες !!!!!!!!  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 07:14 από atmomixani »

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #323 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 01:15 »
[spoiler]Καλά εντάξει Φώτη,εσύ δε τη παλεύεις για κανένα λόγο.Και κάποιοι άλλοι σε αυτό το νήμα...Προσπάθησα να συγκρατηθώ τόσο καιρό και πάντα θα βρεθεί κάποιος να με κάνει "Τούρκο" τι δουλειά έχουν ο Ιαττυ κ ο Α2 με τις σκατοκινεζιές για σύγκριση μου λές?Και αφού δεν έχεις εσύ κ καλά κάνεις μαγκιά σου,τι σε νοιάζει τότε?Αφού οι γνωστοί σου που έχουν κ ας παιδεύονται είναι ευχαριστημένοι(αλλά μάλλον δε πιάνουν τα χέρια τους γιατί εμένα κ άσχετος που είμαι χαρτοπετσέτες έχω να χρησιμοποιήσω απ την εποχή του eGo-T) δεν αναρωτήθηκες μήπως τους είναι πιο ευχάριστη η ταλαιπωρία απ ότι η δική σου σπατάλη σε αναλώσημους ατμοποιητές κάθε 3 κ λίγο?
Το γράφω εδώ επίτηδες γιατί εδώ γράψατε κ εσείς για τους Α2 κ Ιαττυ σε σχέση με τον ΙCE. ;) Aλλά επειδη δε θέλω να δημιουργώ χειρότερα(πλέον) το έβαλα σε παράθεση για μεταφορά απ τους αρμοδίους![/spoiler]

Ως προς την πρακτικότητα,την απλότητα και την ατμιστική του ικανότητα του ICE αναφέρομαι.

Από μόντες, λίμνες, afs, και άλλα ατμιστικά καλούδια... έχω 2 συρτάρια ;)

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
« Απάντηση #324 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 01:31 »
Ως προς την πρακτικότητα,την απλότητα και την ατμιστική του ικανότητα του ICE αναφέρομαι.

Από μόντες, λίμνες, afs, και άλλα ατμιστικά καλούδια... έχω 2 συρτάρια ;)

[spoiler]Δε μίλησα ούτε για afs,ούτε για λίμνες,ούτε για ποτάμια...Ούτε για τη softex που και αυτής τα χαρτομάντηλα κινέζικα είναι κ τα πουλάει για πολυτελείας  :tongue_smilie:
Αφού δεν έχεις Ιαττυ κ Α2 μη τους αναφέρεις.Πες γι αυτά που έχεις ότι κακό θες κ καλό.2ον γράψε τις απόψεις σου στα θέματα που πρέπει κ μπορείς.3ον δε με νοιάζει καθόλου αν είσαι φανατηκός ενός προϊόντος,καλά κάνεις και γω είμαι της Nokia αλλά δε θα βγω κ με τα σόβρακα να φωνάζω ούτε να προπαγανδίζωΆλλο να πεις τη γνώμη σου που την είπες υπέραρκετα ειδικά για το συγκεκριμένο προϊον κ νομίζω φτάνει έχει γράψει γι αυτό σε όλα τα θέματα.Μόνο τους τοίχους δεν έγραψες με αίμα σου,κόψε κάτι πια. :o
Άσε που έγινε,όπως σου είπα κ στο σχετικό νήμα(έλλειψη τακτ),ένας χαμός και ξαφνικά αρχήσαν όλοι τις αγοραπωλησίες για να πάρουν το προϊόν λες και είμαστε στο Άγιο όρος και δίνουμε "τίμιο ξύλο"!Τέλος,εγω δε σου ξαναλέω προσωπικά κάτι άλλο(και συγνώμη αν σε προσέβαλα),το αφήνω στους άλλους να κρίνουν κ να πράξουν αυτοί που πρέπει γιατί αν δεν είναι πολύ πολύ καλοστημένο διαφημιστικό αυτό εγώ είμαι αγιορήτης! >:( [/spoiler]

Αποσυνδεδεμένος nikpar

• **
  • 296
« Απάντηση #325 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 01:47 »
[spoiler]Δε μίλησα ούτε για afs,ούτε για λίμνες,ούτε για ποτάμια...Ούτε για τη softex που και αυτής τα χαρτομάντηλα κινέζικα είναι κ τα πουλάει για πολυτελείας  :tongue_smilie:
Αφού δεν έχεις Ιαττυ κ Α2 μη τους αναφέρεις.Πες γι αυτά που έχεις ότι κακό θες κ καλό.2ον γράψε τις απόψεις σου στα θέματα που πρέπει κ μπορείς.3ον δε με νοιάζει καθόλου αν είσαι φανατηκός ενός προϊόντος,καλά κάνεις και γω είμαι της Nokia αλλά δε θα βγω κ με τα σόβρακα να φωνάζω ούτε να προπαγανδίζωΆλλο να πεις τη γνώμη σου που την είπες υπέραρκετα ειδικά για το συγκεκριμένο προϊον κ νομίζω φτάνει έχει γράψει γι αυτό σε όλα τα θέματα.Μόνο τους τοίχους δεν έγραψες με αίμα σου,κόψε κάτι πια. :o
Άσε που έγινε,όπως σου είπα κ στο σχετικό νήμα(έλλειψη τακτ),ένας χαμός και ξαφνικά αρχήσαν όλοι τις αγοραπωλησίες για να πάρουν το προϊόν λες και είμαστε στο Άγιο όρος και δίνουμε "τίμιο ξύλο"!Τέλος,εγω δε σου ξαναλέω προσωπικά κάτι άλλο(και συγνώμη αν σε προσέβαλα),το αφήνω στους άλλους να κρίνουν κ να πράξουν αυτοί που πρέπει γιατί αν δεν είναι πολύ πολύ καλοστημένο διαφημιστικό αυτό εγώ είμαι αγιορήτης! >:( [/spoiler]
[spoiler]Μπράβο Steamboy αν και στην αρχή ήσουν κάπως, τώρα έχεις μάθη από ατμο και ξέρης να κρίνεις τη παίζετε. Είσαι σωστός σου βγάζω το καπέλο. Παρεπιπτόντως καλό το βίντεο στη παρουσίαση του ego-w αλλά πολύ λίγο ντουμάνι. Μου φαίνετε έτσι και δουν ντουμάνι από α2 η ιαττυ θα τρομάξουν με τζούρες 2 δευτερολέπτων.
Τόση ώρα που ρούφηξες   ego-w έπρεπε να πνιγείς από ατμό

[/spoiler]

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #326 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 01:59 »

Φίλε μου είσαι εκτός θέματος. Μην συγχύζεσαι..... άδικα :o
Στα σχεδόν πάνω από 2,5  χρόνια που ατμίζω... όλα αυτά τα καλούδια(ΙΑΤΤΥ,Α2,....κλπ,κλπ,κλπ) έχουν περάσει από τα χέρια μου. Έχω άποψη. Αλλά και να μην είχαν περάσει από τα χέρια μου... πιος σου είπε ότι δεν είμαι ελεύθερος να γράψω ότι θέλω. Εσύ μην τα διαβάζεις...
Αλήθεια εσύ γιατί κόπτεσαι τόσο πολύ...??? Γιατί βγαίνεις στους δρόμους με τα σώβρακα και φωνάζεις, και γράφεις στους τοίχους με το αίμα σου...<<μην μου πειράξετε το IATTY και το Α2>>...???

Και εγώ συγνώμη αν σε πρόσβαλα.
Θα κριθούμε.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
« Απάντηση #327 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 02:32 »
Αλήθεια εσύ γιατί κόπτεσαι τόσο πολύ... ??? Γιατί βγαίνεις στους δρόμους με τα σώβρακα και φωνάζεις, και γράφεις στους τοίχους με το αίμα σου...<<μην μου πειράξετε το IATTY και το Α2>>... ???

Και εγώ συγνώμη αν σε πρόσβαλα.
Θα κριθούμε.

[spoiler]μόνο σε αυτό θα απαντήσω γιατί το τόνισες και τέλος.Χεσμενους τους έχω όλους(ατμοποιητές,ιαττυ,α2,ego,rigo,migko,flamingo) μιας κ  συντηρούμαι με τις δικές μου πλάτες κ όχι με μετοχές από τις δικές τους πωλήσεις ;) .Οπότε βρακί δε πετάω για κανένα παρά μόνο για τη πάρτι μου.Φωνάζω μόνο για τη διαφήμιση που γίνεται και μάλιστα παραδεχόμενη.Λοιπόν,όσο για τους Ιαττυ,Α2 κλπ δεν έγραψες πως είχες κ δε σου άρεσαν ή δε τους μπορούσες εσύ προσωπικά,αλλά ότι φίλοι κ γνωστοί που βλέπεις έχουν κλπ. 'Εγραψα,λοιπόν,με αυτό το σκεπτικό.Αν τους είχες κ δε σου έκατσαν καλά,συγνώμη λάθος αλλά κ πάλι γράψε εκεί που πρέπει ή φτιάξε ένα θέμα τέλος πάντων.Καρφί δε θα μου καεί.Η σύγκριση μεταξύ εμπορικών καθαρά προίόντων μαζικής παραγωγής και διακίνησης σε σχέση με κάτι χειροποίητο,ιδιοκατασκευή,είναι εντελώς άστοχο να συγκριθεί,γι αυτό και φέρθηκα έτσι.Άρα δε κόπτομαι για την αναφορά σου σε αυτά(ιαττυ,κλπ) αλλά πως και με ποιό σκοπό τα είπες.Άλλο να πεις τη γνώμη σου και άλλο το να επιρεάζεις,όμως,ανθρώπους με τέτοιο τρόπο να αγοράσουν κάτι κ να γίνεται τις προηγούμενες μέρες πανικός δε το δέχομαι και αν το forum πιστεύει πως κάτι τέτοιο είναι αποδεχτό πάω πάσο(που δε το πιστεύω).Τέλος από μένα κ ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους αυτοί που πρέπει! :bye: [/spoiler]
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 02:52 από Steamboy »

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #328 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 02:45 »
[spoiler][/spoiler]

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
« Απάντηση #329 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 02:48 »
[spoiler](Image removed from quote.)[/spoiler]

[spoiler] :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: Άργησες,φίλε μου,τελείωσε η ταινία. ;) 8) :tongue_smilie: [/spoiler]

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360425 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1028 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114385 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450783 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110966 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328517 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1089 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15335 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29407 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F