vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

391 επισκέπτες, 8 χρήστες
nightdream, manoslykos, falex, maraki1308, PsykieG, billythekid, stauros53, xsad

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #300 στις: Αυγούστου 31, 2011, 19:09 »
Απ΄ότι μου είπε χρησιμοποιεί ο ίδιος VG υγρά και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Συγνώμη που ξέχασα να το αναφέρω προηγουμένως.

Αποσυνδεδεμένος hunter

• *
  • 41
« Απάντηση #301 στις: Αυγούστου 31, 2011, 19:48 »
Με τα VG υγρά το μηχανάκι δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Τα καίει εύκολα.

Εγώ έγραψα πως επειδή φτιάχνω μόνος μου τα υγρά και χρησιμοποιούσα PG βάση με νικοτίνη 36mg/ml την οποία αραίωνα με VG το υγρό μοιραία έβγαινε αρκετά πηχτό.

Γι' αυτό μου έβγαζε καμένο. Το υγρό μου είχε πρόβλημα και όχι το ICE.

Το έλυσα αραιώνοντας με ένα μέρος PG καθαρή.

Όσοι δεν θέλουν να χρησιμοποιούν PG και φτιάχνουν μόνοι τους τα υγρά,
αραιώνουν με νερό αποσταγμένο και είναι εντάξει.

Το δαχτυλίδι για τη ρύθμιση τζούρας φυσικά & δεν είναι διακοσμητικό.
Ρυθμίζει τη ροή του αέρα και μόνο.

Απλά, όσοι περιεργάζονται λίγο τα πράγματα που χρησιμοποιούν
για να καταλάβουν τον τρόπο λειτουργίας τους,
θα έχουν διαπιστώσει ότι:

- Ο αέρας που ρουφάμε έρχεται απ' έξω (από την τρύπα  που υπάρχει στο πίσω μέρος του ατμοποιητή)
   - Η μοναδική "σύνδεση" του κεντρικού αγωγού του αέρα με το υγρό της δεξαμενής
είναι από τις τρυπίτσες με το φιτίλι του ατμοποιητή.
   - Ρουφώντας λοιπόν, τραβάμε τον αναγκαίο αέρα απ' έξω,
αλλά αναγκάζουμε ταυτόχρονα το υγρό να περάσει δια μέσου του φιτιλιού
και να τροφοδοτήσει τον ατμοποιητή.

Σφιχτότερη λοιπόν τζούρα με ανάλογη ρύθμιση του δαχτυλιδιού,
σημαίνει και πλουσιότερη παροχή υγρού.

Αυτά.

Κατά τα άλλα όπως έχω ξαναγράψει το μηχανάκι (κατ' εμέ) ΤΑ ΣΠΑΕΙ.
Τουλάχιστον μακράν καλύτερο του ego-T που χρησιμοποιούσα. ;D
Αν είναι καλύτερο από άλλες συσκευές με την ίδια φιλοσοφία λειτουργίας (κάποιος έγραψε για Mods)
δεν ξέρω.
Ας γράψουν κάτι αυτοί που τις χρησιμοποιούν.

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #302 στις: Αυγούστου 31, 2011, 20:42 »
Εδώ και περίπου 2 ώρες συνεχούς ατμίσματος καμμία γεύση καμένου! Πάω για ευχέλαιο!

Αποσυνδεδεμένος Kir Fanis

• *
  • 862
« Απάντηση #303 στις: Αυγούστου 31, 2011, 20:50 »
Μακάρι να είναι θέμα ρυθμίσεων τελικά  κ να δουλέψει σε όλους καλά.

Αποσυνδεδεμένος trabakoulas

• **
  • 218
« Απάντηση #304 στις: Αυγούστου 31, 2011, 21:32 »
Συγνώμη ρε φίλε Τραμπάκουλα αλλά τι άλλο μειονέκτημα θες να έχει δηλαδή??Υπάρχει μεγαλύτερο μειονέκτημα για ένα ατμιστή από το καμένο??..Και όσο για τον ρεγουλατόρο αν είναι να μην τον πειράζουμε τότε γιατί τον έχει?Διακοσμητικό?

Mαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσα. Το μειονεκτημα "καμμενο" που αναφερω αποτελει μειονεκτημα για καποιον ο οποιος δεν το εχει συνηθισει και δε ξερει να το χρησιμοποιει σωστα. Γι'αυτο αλλωστε το καμμενο το βαζω σε εισαγωγικα.Απο τη στιγμη που θα μαθεις να χρησιμοποιεις σωστα το ICE,  δεν προκειται να εχεις ουτε καμμενα, ουτε ακαυτα, ουτε τιποτα.

Οσον αφορα τον ρεγουλατορο οταν λεω να μην τον πειραζουμε εννοω να μην τον πειραζουμε συνεχεια περιστρεφοντας τον πληρως κλπ.
Η περιστροφη του δαχτυλιδιου για να δουλευει σωστα το ICE πρεπει να περιοριστει σε 45-60 μοιρες οπου η 0 πρεπει να ειναι η ελαφρως σφιχτη τζουρα. Αν καποιος αρχισει και περιστρεφει τερμα το δαχτυλιδι χρησιμοποιωντας το σαν παιχνιδι τοτε το μονο σιγουρο ειναι πως θα εχει "καμμενα" και υπερχειλισεις.

Αποσυνδεδεμένος Kir Fanis

• *
  • 862
« Απάντηση #305 στις: Αυγούστου 31, 2011, 21:36 »
Mαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσα. Το μειονεκτημα "καμμενο" που αναφερω αποτελει μειονεκτημα για καποιον ο οποιος δεν το εχει συνηθισει και δε ξερει να το χρησιμοποιει σωστα. Γι'αυτο αλλωστε το καμμενο το βαζω σε εισαγωγικα.Απο τη στιγμη που θα μαθεις να χρησιμοποιεις σωστα το ICE,  δεν προκειται να εχεις ουτε καμμενα, ουτε ακαυτα, ουτε τιποτα.

Οσον αφορα τον ρεγουλατορο οταν λεω να μην τον πειραζουμε εννοω να μην τον πειραζουμε συνεχεια περιστρεφοντας τον πληρως κλπ.
Η περιστροφη του δαχτυλιδιου για να δουλευει σωστα το ICE πρεπει να περιοριστει σε 45-60 μοιρες οπου η 0 πρεπει να ειναι η ελαφρως σφιχτη τζουρα. Αν καποιος αρχισει και περιστρεφει τερμα το δαχτυλιδι χρησιμοποιωντας το σαν παιχνιδι τοτε το μονο σιγουρο ειναι πως θα εχει "καμμενα" και υπερχειλισεις.
Οκ.Καλά έκανες κ τα εξήγησες για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. :)

Αποσυνδεδεμένος hobis

• **
  • 102
« Απάντηση #306 στις: Αυγούστου 31, 2011, 21:45 »
Να προσθέσω και εγώ οτι με την βοήθεια που έδωσε ο συνατμιστής Charas60 δεν έχω πλέων γέυση καμένου και τον ευχαριστώ πολύ!!! Επίσεις να προσθέσω οτι έχει και μεγάλη παραγωγή ατμού. Μακάρι να συνεχίση έτσι γιατί είμαι χαρούμενος,πέρασα μια μαύρη μέρα νομίζοντας οτι έκανα λάθος επιλογή !!!

Αποσυνδεδεμένος crisx

• 567
« Απάντηση #307 στις: Αυγούστου 31, 2011, 22:24 »
Από ότι διαφαίνεται τα προβλήματα οφείλονται σε λανθασμένη χρήση. Ευχάριστο αυτό για όσους σκέφτονται να τον προμηθευτούν.
Συνατμιστές αναμένουμε σχόλια σας για την αντοχή και την ποιότητα του άτμο. Δε θα ήταν άσχημο να δούμε κ κανά βιντεάκι κατά την χρήση του ice σας

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #308 στις: Αυγούστου 31, 2011, 22:43 »
Λοιπόν....είχα παραγγείλει 3 σετάκια (1 για μένα και 2 για φίλους). Από τα 3 σετάκια = 6 ητ ice δηλαδή.
Από αυτά τα 5 μια χαρά όλα....να ένα όμως που αρνείται να δουλέψει. βάζω υγρό μ μπαταρία οκ, τσεκαρισμένη στα άλλα τανκ, αλλά ατμός πουθενά....Ο ρυθμιστής τζούρας κάνει ΠΛΗΡΗ περιστροφή (σφίγγοντας - χαλαρώνοντας την τζουρα) , πράγμα που δεν βλέπω να γίνεται στα άλλα. Αλλά από ατμό τίποτα.....
ΚΑΠΟΙΑ ιδέα κανείς ???

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
Απ: Νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο ICE από funstore.gr...!!!
« Απάντηση #309 στις: Αυγούστου 31, 2011, 23:09 »
Εγώ ατμίζω μόνο VG και δεν έχω κανένα θέμα μέχρι τώρα.
Το εργαλείο δουλεύει άψογα ,δουλεύει τέλεια:thumpup:

Στην επόμενη συνάντηση ατμιστών στην Αθήνα (που ελπίζω να μην μαζευτούμε μόνο 2-3 άτομα)
θα έχω το ICE για όποιον θέλει να το δει.

Το Α2 έιναι καλό για όποιον του αρέσει το πλέξιμο...  :) και γενικά να ασχολείται συνέχεια (κάθε τόσο και λιγάκι με φυτίλια και σύρματα και αντιστάσεις), και που ποτέ μα ποτέ δεν θα έχεις τα ίδια και σταθερά ατμιστικά αποτελέσματα. Όσοι φίλοι μου το έχουν το Α2 ή το IATTY, όλο τους ακούω να μου λένε <<σήμερα έφτιαξα μία αντίσταση τούμπανο... την μία κλαρίνο και την άλλη φλογέρα>> <<αλλά κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένος>> :tongue_smilie:
Άσε που όλοι τους πρέπει να γίνουν μέτοχοι με την σόφτεξ :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Βέβαια οι παλαιότεροι με το παραπάνω άθλημα έχουν αποκτήσει εμπειρία και τα εν λόγω προβλήματα τα έχουν ελαχιστοποιήσει, αλλά μετά από πολλά πολλά μέτρα συρματοφυτίλια.

Έχω φίλο με το IATTY... που κατά τα άλλα είναι ευχαριστημένος.... που μόλις έρχεται στο σπίτι μου, το πρώτο πράγμα που μου λέει είναι : Χαρτί έχεις?
Και εγώ του λέω: Γιατί χέστηκες? :laugh1:
---και από προχθές έχει το ICE :thumpup:

To ICE δείχνει ότι πάει πολύ καλά :thumpup:
έχει καταπληκτικά ατμιστικά αποτελέσματα :thumpup:
είναι απλό,πολύ απλό :thumpup:
ρυθμίζεις την τζούρα σου,όπως θέλεις κάθε φορά :thumpup:
δεν έχεις διαρροές :thumpup:
Είναι όμορφο :thumpup:
χωρίς ανταλλακτικά,πιπάκια αμπούλες :thumpup:
χωρίς συντήρηση :thumpup:
Θα ησυχάσεις :thumpup:
Είναι μικρό στο μάτι... αλλά μεγάλο στο κρεβάτι ;) ;) ;)

Εγώ χθές πήρα και μια τρίτη μπαταρία για ασφάλεια :thumpup:
και μακάρι να έρθει κανά ανταπτοράκι για νά βάζω το ICE σε μόντα(στο ψάρεμα) :))

Ήρθε η ώρα να έχουμε κάτι απλό λειτουργικό εύκολο,χωρίς ανταλλακτικά και να μας καλύπτει ατμιστικά, και χωρίς την ώρα που ατμίζουμε ταυτόχρονα να κάνουμε βαράκια στα χέρια ;)

Εγώ σήμερα γουστάρω που το έχω και πραγματικά ευχαριστιέμαι άτμισμα :thumpup:

Τέλος... όταν θα βγει κάτι καλύτερο και από το ICE...., εγώ θα το πάρω γιατί.....
ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο
:thumpup: :thumpup: ;)
μπα και πουλαει τον ΙΑΤΤΥ γιατι δεν με χαλαει αλος ενας μια και εγω δεν χριαζομε χαρτι στον δικο μου ....  ;)

Συγχώνευση μηνυμάτων: Αυγούστου 31, 2011, 23:26
μπα και πουλαει τον ΙΑΤΤΥ γιατι δεν με χαλαει αλος ενας μια και εγω δεν χριαζομε χαρτι στον δικο μου ....  ;)
και για να μπω και στο θεμα μας τελικα το παει το VG υγρο το ice η οχι  :confused1: γιατι για να το μαθω μονος μου πρεπει να ριξω 80 ευρο και με το PG βγανω σπυρακιααααααα  :wall:
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2011, 23:26 από atmomixani »

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #310 στις: Αυγούστου 31, 2011, 23:49 »
παιδιά, απο ότι προκύπτει δεν έχει να κάνει με PG/VG αλλά με παχύρρευστα ή όχι υγρά.
Έχω πολλούς φίλους που ΔΕΝ αραιώνουν την VG (ούτε στην αναλογία που χρειάζεται στις μείξεις τους με PG). Γενικά πιστεύω οτι αυτό είναι λάθος, γιατί δυσλειτουργούν αρκετοί (και όχι μόνο ο ICE) atmo με αποτελέσματα που μπορεί να είναι και εις βάρος της υγείας μας .
Αραιώστε ρε παιδιά τα VG υγρά σας με λίγο αποσταγμένο νεράκι (15% στο σύνολο της VG) και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Ούτε η γεύση χαλάει, ούτε θα βασανίζεστε ή θα χρεώνετε δυσανεξίες σε atmo  8)

Στην τελική, όλα τα υγρά άτμιστης αποτελούνται πάνω απο 95% νερό. Λίγο παραπάνω δε χαλάει

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #311 στις: Αυγούστου 31, 2011, 23:50 »
παιδιά, απο ότι προκύπτει δεν έχει να κάνει με PG/VG αλλά με παχύρρευστα ή όχι υγρά.
Έχω πολλούς φίλους που ΔΕΝ αραιώνουν την VG (ούτε στην αναλογία που χρειάζεται στις μείξεις τους με PG). Γενικά πιστεύω οτι αυτό είναι λάθος, γιατί δυσλειτουργούν αρκετοί (και όχι μόνο ο ICE) atmo με αποτελέσματα που μπορεί να είναι και εις βάρος της υγείας μας .
Αραιώστε ρε παιδιά τα VG υγρά σας με λίγο αποσταγμένο νεράκι (15% στο σύνολο της VG) και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Ούτε η γεύση χαλάει, ούτε θα βασανίζεστε ή θα χρεώνετε δυσανεξίες σε atmo  8)

:thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #312 στις: Αυγούστου 31, 2011, 23:54 »
 Βρε Φώτη εξήγησέ μου αν θες λίγο πιο διεξοδικά...για ποιο λόγο οι κάτοχοι Α2 θα έπρεπε να γίνουν μέτοχοι στην softex;   :laugh1: :dontknow:

edit: Για να μην παρεμβάλλουμε άσχετη με το θέμα πληροφόρηση το παω στον Bulli και αν θες απαντάς εκεί οκ;  :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 01, 2011, 00:00 από Gabriel74 »

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #313 στις: Αυγούστου 31, 2011, 23:56 »
Βρε Φώτη εξήγησέ μου αν θες λίγο πιο διεξοδικά...για ποιο λόγο οι κάτοχοι Α2 θα έπρεπε να γίνουν μέτοχοι στην softex;   :laugh1: :dontknow:
μην μου λες τετια και παραγγιλα 2 !!!!!!!!!!!!!   :eyesplash: :eyesplash: :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #314 στις: Αυγούστου 31, 2011, 23:59 »
μην μου λες τετια και παραγγιλα 2 !!!!!!!!!!!!!   :eyesplash: :eyesplash: :eyesplash:
Αν και δεν εινε εδω το θεμα και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ φιλε μου  :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360414 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1028 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450775 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110965 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375412 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328506 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15335 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29406 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F