vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

417 επισκέπτες, 8 χρήστες
falex, maraki1308, PsykieG, billythekid, stauros53, xsad, camber, Tem

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Φύλο: Άντρας
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
Απ: Νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο ICE από funstore.gr...!!!
« Απάντηση #150 στις: Αυγούστου 27, 2011, 00:28 »
Μα η τιμή και το οι ευκολίες που περιέγραψαν τα παιδιά που το έχουν,μου έδωσαν την εντύπωση πως λύσαμε το πρόβλημα ενός έστω starter kit.Εγώ που ξεκίνησα με ego απλό κ ego-T βάρεσα μπιέλα απ΄τις διαρροές,τις μπαταρίες,κλπ.Μόνο με το Hybrid κάπως ηρέμησα για 2μήνες.Οπότε για ένα παλικάρι που τώρα ξεκινάει δε το βλέπω διόλου άσχημα.

Αποσυνδεδεμένος donkixotis

• *
  • 21
  • Κωστας
« Απάντηση #151 στις: Αυγούστου 27, 2011, 00:37 »
καλυτερα να ξεκινησει με το ice, εγω το ego-t το εχω 10 μερες και σκεφτομαι να παρω το ice με αυτα που διαβασα απο τα παιδια

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
« Απάντηση #152 στις: Αυγούστου 27, 2011, 00:43 »
Steam ειδες αν κανένας αντάπτορας που εδωσα υπάρχει περιπτωση να κανει για το hybrid??googlara 901 to 808 adapter και έβγαλε πράμα!!!

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
« Απάντηση #153 στις: Αυγούστου 27, 2011, 01:09 »
Όχι η αλήθεια,Bill,είναι πως δε το κοίταξα.Δε ξέρω αν κάνουν οι μπαταρίες του Hybrid με το συγκεκριμένο.Αλλά αν αύριο που το πάρει το παλικάρι,το βράδυ θα ξέρω σίγουρα αν κάνει κ με ποιές μπαταρίες κάνει.(έχω αντάπτορες κ μπαταρίες κ θα τεστάρω να δω) ;)

Αποσυνδεδεμένος loop80

• **
  • 196
« Απάντηση #154 στις: Αυγούστου 27, 2011, 02:57 »
Τι μου κάνατε τώρα πάνω που ήμουν έτοιμος να αγοράσω τον a2 γιατί με τους ego-t δε την παλεύω. Και τώρα τι; Α2 ή ice? Προβληματίστηκα πάλι.   :hmmm: :wall: :wall:
Εγώ που κάνω αποκλειστικά και μόνο vg αραιωμένη με νερό 80/20 λετε να έχω θέμα με το ice? Γιατί διάβασα πιο πριν από τον Craven ότι με Vg έχει τα θεματάκια του.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
« Απάντηση #155 στις: Αυγούστου 27, 2011, 03:21 »
Τι μου κάνατε τώρα πάνω που ήμουν έτοιμος να αγοράσω τον a2 γιατί με τους ego-t δε την παλεύω. Και τώρα τι; Α2 ή ice? Προβληματίστηκα πάλι.   :hmmm: :wall: :wall:
Εγώ που κάνω αποκλειστικά και μόνο vg αραιωμένη με νερό 80/20 λετε να έχω θέμα με το ice? Γιατί διάβασα πιο πριν από τον Craven ότι με Vg έχει τα θεματάκια του.

[spoiler]Φίλε μου,έχεις ΠΜ. :tongue_smilie: [/spoiler]

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #156 στις: Αυγούστου 27, 2011, 07:05 »

Εγώ ατμίζω μόνο VG και δεν έχω κανένα θέμα μέχρι τώρα.
Το εργαλείο δουλεύει άψογα ,δουλεύει τέλεια:thumpup:

Στην επόμενη συνάντηση ατμιστών στην Αθήνα (που ελπίζω να μην μαζευτούμε μόνο 2-3 άτομα)
θα έχω το ICE για όποιον θέλει να το δει.

Το Α2 έιναι καλό για όποιον του αρέσει το πλέξιμο...  :) και γενικά να ασχολείται συνέχεια (κάθε τόσο και λιγάκι με φυτίλια και σύρματα και αντιστάσεις), και που ποτέ μα ποτέ δεν θα έχεις τα ίδια και σταθερά ατμιστικά αποτελέσματα. Όσοι φίλοι μου το έχουν το Α2 ή το IATTY, όλο τους ακούω να μου λένε <<σήμερα έφτιαξα μία αντίσταση τούμπανο... την μία κλαρίνο και την άλλη φλογέρα>> <<αλλά κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένος>> :tongue_smilie:
Άσε που όλοι τους πρέπει να γίνουν μέτοχοι με την σόφτεξ :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Βέβαια οι παλαιότεροι με το παραπάνω άθλημα έχουν αποκτήσει εμπειρία και τα εν λόγω προβλήματα τα έχουν ελαχιστοποιήσει, αλλά μετά από πολλά πολλά μέτρα συρματοφυτίλια.

Έχω φίλο με το IATTY... που κατά τα άλλα είναι ευχαριστημένος.... που μόλις έρχεται στο σπίτι μου, το πρώτο πράγμα που μου λέει είναι : Χαρτί έχεις?
Και εγώ του λέω: Γιατί χέστηκες? :laugh1:
---και από προχθές έχει το ICE :thumpup:

To ICE δείχνει ότι πάει πολύ καλά :thumpup:
έχει καταπληκτικά ατμιστικά αποτελέσματα :thumpup:
είναι απλό,πολύ απλό :thumpup:
ρυθμίζεις την τζούρα σου,όπως θέλεις κάθε φορά :thumpup:
δεν έχεις διαρροές :thumpup:
Είναι όμορφο :thumpup:
χωρίς ανταλλακτικά,πιπάκια αμπούλες :thumpup:
χωρίς συντήρηση :thumpup:
Θα ησυχάσεις :thumpup:
Είναι μικρό στο μάτι... αλλά μεγάλο στο κρεβάτι ;) ;) ;)

Εγώ χθές πήρα και μια τρίτη μπαταρία για ασφάλεια :thumpup:
και μακάρι να έρθει κανά ανταπτοράκι για νά βάζω το ICE σε μόντα(στο ψάρεμα) :))

Ήρθε η ώρα να έχουμε κάτι απλό λειτουργικό εύκολο,χωρίς ανταλλακτικά και να μας καλύπτει ατμιστικά, και χωρίς την ώρα που ατμίζουμε ταυτόχρονα να κάνουμε βαράκια στα χέρια ;)

Εγώ σήμερα γουστάρω που το έχω και πραγματικά ευχαριστιέμαι άτμισμα :thumpup:

Τέλος... όταν θα βγει κάτι καλύτερο και από το ICE...., εγώ θα το πάρω γιατί.....
ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο
:thumpup: :thumpup: ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 27, 2011, 07:48 από fotis67 »

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #157 στις: Αυγούστου 27, 2011, 07:29 »
Ένας φίλος μου θα ξεκινήσει το άτμισμα και επειδή ξέρω τι θα πάθει με ego-T και Hybrid έλεγα να πάει κατ ευθείαν στο ICE που όπως βλέπω θα του έρθει κ πιο οικονομικά και πιο καλά σα συσκευή(όπως λένε αυτοί που το έχουν).Αλλά θέλει να πάει κάπου κοντά με Πειραιά για να το δει πρώτα.Οπότε αυτός ο αντιπρόσωπος του funstore,που είπε ο ΤΖΙΝ στο κορυδαλλό ισχύει?
(Είδα απ το τηλέφωνο που πόσταρε πως είναι χρυσοχοϊο,κατασκευές,κλπ.)

ισχυει κανονικα.
παρε τηλ. :bye:

Αποσυνδεδεμένος atmomixani

• *
  • 698
  • το μεγεθος μετραει
« Απάντηση #158 στις: Αυγούστου 27, 2011, 08:09 »
Καπου διαβασα για τζουρα πανω τον 5 δευτερολεπτον?   ??? :o :confused1:   τορα που σινιθισα στα 3 με το ΙΑΤΤΥ δενδουλεβω τον egot b αλλα και αυτος με 5 δευτερα τζουρα βγανει ομιχλη διαροες δεν εχω οποτε λεω να περιμενω  :)) ;D

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #159 στις: Αυγούστου 27, 2011, 08:58 »
Μια και ήμουν ενθουσιασμένος από το fog, πήρα κατευθείαν το ice της funstore (αν και θα έπρεπε να πω το EGO 808 της ALD).
Λίγο πιο μακρύ από το απλό ego και δύο γραμμάρια βαρύτερο, σου δίνει την εντύπωση πως είναι ελαφρύτερο.
Έχει γεύση και χτύπημα όσο το fog - δηλαδή φοβερά.
Πολύ εύκολο γέμισμα.

Με λίγα λόγια, όλα τα άλλα μπαίνουν στο ράφι.

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
« Απάντηση #160 στις: Αυγούστου 27, 2011, 09:07 »
Θα περιμένω steam πως και πως να κάνεις το τέστ και ετσι και κάνει παω να παρω άτμοπ απευθείας για αρχη και μετά αφού μαζέψω κανα φράγκο παω για όλο το πακέτο.Και δες αν κάνει η μπαταρια του σε φορτιστη hybrid επίσης.Θα το δεις που θα το δεις οπότε  :bye: :bye: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
« Απάντηση #161 στις: Αυγούστου 27, 2011, 09:13 »
Ένας φίλος μου θα ξεκινήσει το άτμισμα και επειδή ξέρω τι θα πάθει με ego-T και Hybrid έλεγα να πάει κατ ευθείαν στο ICE που όπως βλέπω θα του έρθει κ πιο οικονομικά και πιο καλά σα συσκευή(όπως λένε αυτοί που το έχουν).Αλλά θέλει να πάει κάπου κοντά με Πειραιά για να το δει πρώτα.Οπότε αυτός ο αντιπρόσωπος του funstore,που είπε ο ΤΖΙΝ στο κορυδαλλό ισχύει?   ΙΣΧΥΕΙ ΦΙΛΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΧΘΕΣ ;)

Συγχώνευση μηνυμάτων: Αυγούστου 27, 2011, 11:29
Ένας φίλος μου θα ξεκινήσει το άτμισμα και επειδή ξέρω τι θα πάθει με ego-T και Hybrid έλεγα να πάει κατ ευθείαν στο ICE που όπως βλέπω θα του έρθει κ πιο οικονομικά και πιο καλά σα συσκευή(όπως λένε αυτοί που το έχουν).Αλλά θέλει να πάει κάπου κοντά με Πειραιά για να το δει πρώτα.Οπότε αυτός ο αντιπρόσωπος του funstore,που είπε ο ΤΖΙΝ στο κορυδαλλό ισχύει?
    ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 27, 2011, 11:29 από Arvacon »

Αποσυνδεδεμένος Kikis

• **
  • 102
  • Ατμίζω από 11/12/2009
« Απάντηση #162 στις: Αυγούστου 27, 2011, 10:33 »
Ο ατμοποιητης του  ICE απο την αντίθετη πλευρά από αυτήν που γεμίζει με υγρό, έχει ένα σφουγγαράκι. Αν ξέρει κανείς, αυτό πρέπει να αφαιρεθεί ή μένει στη θέση του? Επειδή είναι στεγνό και μου βγάζει γεύση καμένου, γιαυτό ρωτάω. Παρακαλώ όποιος ξέρει ας μου απαντήσει το συντομότερο. Ευχαριστώ

Συγχώνευση μηνυμάτων: Αυγούστου 27, 2011, 13:42
Άκυρο. Πήρα τηλέφωνο στο Funstore και μου είπαν ότι αφαιρείται. Για να φύγει το καμένο έπρεπε να κλείσω λίγο την τζούρα. Πολύ σύντομα θα σας γράψω εντυπώσεις. Προς το παρόν το απολαμβάνω.

Συγχώνευση μηνυμάτων: Αυγούστου 27, 2011, 13:42
ΓΕΥΣΗ ΚΑΜΕΝΟΥ
Απευθύνομαι σε όσους έχουν πάρει το ICE. Είναι τέλειο αλλά συχνά πυκνά μου βγάζει γεύση καμένου. Από την εταιρεία μου είπαν να σφίξω λίγο την τζούρα. Το κάνω αλλά η γεύση καμένου επανέρχεται. Ξέρει κανένας να μου πει τι δεν κάνω σωστά ή πώς λύνεται το πρόβλημα αυτό?
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 27, 2011, 13:42 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
« Απάντηση #163 στις: Αυγούστου 27, 2011, 12:16 »
Αντε καλοάτμιστο και γρηγορα τις εντυπώσεις για να δουμε πως θα μας μπει ο σεπτεμβρης αν δεν βρω λυση με ανταπτορα για το hybrid.... :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ni-vo cupra

• *
  • 45
« Απάντηση #164 στις: Αυγούστου 27, 2011, 12:16 »
Άκυρο. Πήρα τηλέφωνο στο Funstore και μου είπαν ότι αφαιρείται. Για να φύγει το καμένο έπρεπε να κλείσω λίγο την τζούρα. Πολύ σύντομα θα σας γράψω εντυπώσεις. Προς το παρόν το απολαμβάνω.

δηλαδη το βγαζουμε τελειως αυτο το σφουγκαρακι???

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360414 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1028 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450775 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110964 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375412 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328506 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15335 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29406 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F