vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

403 επισκέπτες, 5 χρήστες
maprix, JohnDag, maraki1308, stauros53, panos m

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος Εktelonistrator

• **
  • 369
  • I'm Mr.Nobody,a man who does not exist.
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #285 στις: Αυγούστου 31, 2011, 15:26 »
Αφιερωμένο στο ICe  :tongue_smilie: :tongue_smilie:

[spoiler][youtube]rog8ou-ZepE&ob=av2e[/youtube][/spoiler]

Αποσυνδεδεμένος geo

• **
  • 289
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #286 στις: Αυγούστου 31, 2011, 15:28 »
Αφιερωμένο στο ICe  :tongue_smilie: :tongue_smilie:

[spoiler][youtube]rog8ou-ZepE&ob=av2e[/youtube][/spoiler]
:laugh1: :laugh1: :laugh1: :lotpot:
Άλλη μια αφιέρωση.
[spoiler]

[/spoiler]
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 31, 2011, 15:34 από geo »

Αποσυνδεδεμένος hobis

• **
  • 102
« Απάντηση #287 στις: Αυγούστου 31, 2011, 15:55 »
Το αγόρασα και εγώ έχω κάποιες τζούρες καλές και κάποιες καμένου θα το παλέψω όμως και θα δούμε.Το ego-t κάνει διάλειμμα για σύνταξη θα δούμε....!!!

Αποσυνδεδεμένος trabakoulas

• **
  • 218
« Απάντηση #288 στις: Αυγούστου 31, 2011, 16:10 »
Μετα απο καποιες μερες χρησης, δεν μπορω να το συγκρινω σε κανεναν τομεα με ego-T ουτε καν στην αυτονομια.
Το "καμμενο" ειναι το μοναδικο του μειονεκτημα και τιποτα αλλο, το οποιο αν συνηθισεις το ice το λυνεις πολυ ευκολα και απλα, κλεινοντας τη τζουρα και ρουφωντας, καιγοντας την αντισταση, αλλιως ρουφας με ανοιχτη τη τζουρα χωρις να καις την αντισταση για να κατεβασει υγρο. ;)
Γενικα δεν προτεινεται να το ατμιζουμε με πολυ ανοιχτη τζουρα ουτε ομως και πολυ κλειστη. Μολις βρουμε τη σωστη θεση του ρεγουλατορου ειναι προτιμοτερο να τον αφησουμε ως εχει και να μην παιζουμε με αυτον, διοτι δεν ειναι παιχνιδι ;D

Προβληματα λογικο ειναι να παρουσιαζοντα,ι γιατι ειναι ακομα αρχη οποτε θελει καποιο καιρο προσαρμογης.
Αλλα οταν το μαθει καποιος, τοτε καταλαβαινει ποσο απεχει απο τα υπολοιπα ΗΤ της κατηγοριας του.

Με vg που δοκιμαζω απο χτες δεν υπαρχει κανενα προβλημα με καμμενο, και βλεπω πως τις ιδιες πιθανοτητες για καμμενο εχει και η pg. Βεβαια τη vg που βαζω την εχω αραιωσει με ενεσιμο νερο για να φερω τη ρευστοτητα της κοντα στην pg.

Αποσυνδεδεμένος Kir Fanis

• *
  • 862
« Απάντηση #289 στις: Αυγούστου 31, 2011, 16:37 »

Το "καμμενο" ειναι το μοναδικο του μειονεκτημα
Μολις βρουμε τη σωστη θεση του ρεγουλατορου ειναι προτιμοτερο να τον αφησουμε ως εχει και να μην παιζουμε με αυτον, διοτι δεν ειναι παιχνιδι ;D

Συγνώμη ρε φίλε Τραμπάκουλα αλλά τι άλλο μειονέκτημα θες να έχει δηλαδή??Υπάρχει μεγαλύτερο μειονέκτημα για ένα ατμιστή από το καμένο??..Και όσο για τον ρεγουλατόρο αν είναι να μην τον πειράζουμε τότε γιατί τον έχει?Διακοσμητικό?

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• 900
  • Ατμί-Ζω ProVari+Iatty+GG Stealth+Zeus+DVW
« Απάντηση #290 στις: Αυγούστου 31, 2011, 17:32 »
Συγνώμη ρε φίλε Τραμπάκουλα αλλά τι άλλο μειονέκτημα θες να έχει δηλαδή??Υπάρχει μεγαλύτερο μειονέκτημα για ένα ατμιστή από το καμένο??..Και όσο για τον ρεγουλατόρο αν είναι να μην τον πειράζουμε τότε γιατί τον έχει?Διακοσμητικό?

:thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #291 στις: Αυγούστου 31, 2011, 17:41 »
....... Μολις βρουμε τη σωστη θεση του ρεγουλατορου ειναι προτιμοτερο να τον αφησουμε ως εχει και να μην παιζουμε με αυτον, διοτι δεν ειναι παιχνιδι ;D.....
Λογικά βέβαια ο ρυθμιστής δεν θα έπρεπε να μένει σε μία συγκεκριμένη θέση αλλά να ρυθμίζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις του ατμιστή.

Αποσυνδεδεμένος chercher

• *
  • 38
« Απάντηση #292 στις: Αυγούστου 31, 2011, 17:45 »
Νομίζω ότι ο ρυθμιστής είναι εκεί αν πάει κάτι στραβά να σου λένε ότι δε φταίει το τσιγαράκι αλλά εσύ δεν το ρυθμίζεις σωστά.  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• **
  • 433
  • Precise P16,P+18500,Little Sister, A2 drip, VPX SS
« Απάντηση #293 στις: Αυγούστου 31, 2011, 18:07 »

+1000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #294 στις: Αυγούστου 31, 2011, 18:10 »
Αρχίζω σιγά σιγά και συνειδητοποιώ την προχειρότητα κατασκευής του ICE. Δεν έφταναν τα προβλήματα του καμένου και στους δύο ατμοποιητές, τώρα μου λάσκαρε ξαφνικά και ο φορτιστής, το κομμάτι που βιδώνει η μπαταρία. Μετά από πλήρη φόρτιση το λαμπάκι παραμένει πορτοκαλί και πρέπει να ξεβιδώσω λίγο την μπαταρία για να γίνει πράσινο.

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #295 στις: Αυγούστου 31, 2011, 18:22 »
Να αναφέρω επίσης πως προσπαθώντας να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με την Funstore βγαίνει τηλεφωνητής. Εννοείται σε ωράριο λειτουργίας καταστημάτων.

Αποσυνδεδεμένος Μενιος

• *
  • 87
  • ATMISTAS
« Απάντηση #296 στις: Αυγούστου 31, 2011, 18:31 »
νομιζω οτι το καμενο ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα..!ολα παλευονται αλλα η γευση του καμενου με τιποτα...!παραμενω λοιπον στις μπαταριες egot και σε ατμο hybrid e!

Αποσυνδεδεμένος Εktelonistrator

• **
  • 369
  • I'm Mr.Nobody,a man who does not exist.
« Απάντηση #297 στις: Αυγούστου 31, 2011, 18:32 »
Το πιο σημαντικό είναι όλοι όσοι αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, ανεξαρτήτως συσκευής, να κρατήσουν γερά. Μιας και δεν μιλάμε για ένα χόμπι που στο τέλος μπορείς να πεις "βρε αϊ στο διάλο", αλλά για κάτι που ομολογουμένος τήνει να αλλάξει την ποιότητα της ζωής μας αλλά και των γύρω μας.

Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να σκορπάς λεφτά από δω κι από κει, αλλά με λίγη υπομονή ΣΙΓΟΥΡΑ αργά ή γρήγορα θα βρεις αυτό που σου κάνει.
Στο κάτω κάτω, είναι στάνταρ ότι αυτός που ξεκινάει ξοδεύει πολλά λεφτα, και αργότερα κάπως λιγότερα, ΑΛΛΑ στο τέλος η "αποσβεση" γίνεται πριν καλα καλα το πάρεις χαμπάρι.

Στους 4 μήνες ως ατμιστής έκανα απόσβεση πακέτων τσιγάρων με 1 πακέτο που έκανα τη μέρα, έχωντας ξοδέψει γύρω στο 500ρικο. Έχω όμως στην κατοχή μου με αυτά τα λεφτά ατμποιητές για 1 χρόνο και έτοιμα υγρά για 3 μήνες.

Βέβαια, μόλις έσκασα ένα 300αρι ακόμα για "αναβάθμιση" ή οποία θα με πάει πολυυυυυυυυυ μακριά!!!!  :)) :))

Υπομονή κι Επιμονή λοιπόν Φίλοι μου!

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #298 στις: Αυγούστου 31, 2011, 18:58 »
Επειδή δεν μου αρέσει να τα ισοπεδώνω όλα, μόλις κατάφερα να μιλήσω με κάποιον από τους υπεύθυνους του Funstore. Μου έδωσε τις παρακάτω οδηγίες:

1. Γεμίζουμε προσεχτικά τη δεξαμενή, αποφεύγοντας να πάει υγρό στο κεντρικό σωληνάκι.
2. Αφήνουμε για 5 λεπτά το υγρό να κατέβει στον ατμοποιητή.
3. Περιστρέφουμε τον ρυθμιστή αέρα σχεδόν τέρμα δεξιά μέχρι η τζούρα να γίνει πολύ σφικτή και σιγά- σιγά έπειτα περιστρέφουμε πρός τ΄αριστερά μέχρι εκεί που μας ικανοποιεί. (Μου εξήγησε πως ο ρυθμιστής αριστερά τροφοδοτεί αέρα και δεξιά υγρό και αέρα).

Τα έκανα και ως εκ θαύματος λύθηκε το πρόβλημα του καμένου και ελπίζω να μην επανέλθει. Συμφώνησε επίσης μαζί μου πως τα υγρά της Halo που χρησιμοποιώ δεν χρειάζονται αραιώσεις.

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #299 στις: Αυγούστου 31, 2011, 19:02 »
Σου ανέφεραν κάτι για VG υγρά ?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360431 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1031 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114389 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450793 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110967 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375437 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328520 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1089 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15335 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29408 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F