vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

384 επισκέπτες, 9 χρήστες
pfso, stauros53, JohnDag, azzazel, paulxan, Doubt, Blackwolf, manoslykos, lagoudakis

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• 1045
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο ICE από funstore.gr...!!!
« Απάντηση #195 στις: Αυγούστου 27, 2011, 20:17 »
Λοιπόν............. συνοπτικά...

_Το ice δεν βιδώνει σε e-co μπαταρία..  τουλάχιστον ακόμα.. ;D

_Η μπαταρία διαθέτει δύο σειρές σπειρωμάτων, όπου το μέσα είναι 510, που σημαίνει ότι το ανάποδο γίνεται...  δηλ. στην μπαταρία του ice βιδώνει 510.

_Ο ατμοποιητής δεν είναι επισκεύασιμος, και είναι 2.5 Ωμ καθαρός.

_ Το φυτίλι είναι "ένα" και είναι διαμπερές.......και όχι δύο.

_ Η μπαταρία του δεν με αντέχει με τίποτα... συνέχεια με κόβει πάνω στην απόλαυση.. :))    Δέν έπρεπε να το κάνει αυτό σε εμένα.. :nope:

_ Δέν έχει διαρροές.

_ Ειναι οικονομικό στην κατανάλωση..

_ Δέν συμπαθεί την vg..

Αυτά.... :)

Αποσυνδεδεμένος craven.gr

• *
  • 1238
  • Αν δεν είμαι εδώ... μάλλον κάτι μαστορεύω..
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #196 στις: Αυγούστου 27, 2011, 20:33 »
 :respect: :respect: Angelos
.......................................................απλά να έχουμε κάτι να λέμε.. ;D

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #197 στις: Αυγούστου 27, 2011, 20:50 »
Εγώ νομίζω ότι έχουν απαντηθεί όλα βρε παιδιά...  απλά δεν είναι συγκεντρωμένα.. :yes:   
φιλέ craven, έχεις δίκιο, thanks to Angelos που μας το θύμισε .. το είχα προσπεράσει
πήρα τις απαντήσεις μου .. δε με βλέπω να το γλιτώνω το έξοδο, πάνω που έκανα μια γερή παραγγελία σε ΤtypeB  :wall: :wall:

« Απάντηση #198 στις: Αυγούστου 27, 2011, 20:56 »
:respect: :respect: Angelos
.......................................................απλά να έχουμε κάτι να λέμε.. ;D

σωστός ο Αγγελος ... δεν το προσεξα το ποστ
μήπως να γινόταν edit να εμπαινε και στην αρχη για να εχουμε όλες της (σημαντικές) παραμέτρους μαζεμένες?

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• 1045
Απ: Νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο ICE από funstore.gr...!!!
« Απάντηση #199 στις: Αυγούστου 27, 2011, 21:02 »

..........................................
Αυτό το "τουλάχιστον ακόμα.. ;D " μου δίνει πολλές ελπίδες. Θα το κάνεις πάλι το θαύμα σου  ;D

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #200 στις: Αυγούστου 27, 2011, 21:05 »
Επειδή το περιμένω και γώ θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς λειτουργεί ο ρυθμιστής τζούρας γιατί είμαι ακόμα πρωτάρης.

Αποσυνδεδεμένος Artist_gr

• **
  • 158
  • Little Greece Dicodes with GG Tilemahos
« Απάντηση #201 στις: Αυγούστου 27, 2011, 22:16 »
Βλέπω ότι αξίζει τα λεφτά του και κάνει καλή δουλεία.

Το μόνο άσχημο είναι ότι αν θες να έχεις παραπάνω από ένα υγρό τότε πρέπει να προμηθευτούμε και ξεχωριστά δεξαμενές, αλλά δεν έχει προς το παρών. Για μένα υπομονή μερικές μέρες να δούμε πως περπατάει και την Πέμπτη θα γίνει η αγορά του.

Αποσυνδεδεμένος greekn1c

• **
  • 422
« Απάντηση #202 στις: Αυγούστου 27, 2011, 22:20 »
Ασχετο ,αλλα εχει αρχισει να γινεται χαμος στις αγοραπωλησιες με τισ πωλησεις Ego -T!!!!!! :eyesplash: :eyesplash:Αχ βρε ICE φωτιες εβαλες!!!!!!!! :)) :))

Αποσυνδεδεμένος crisx

• 567
« Απάντηση #203 στις: Αυγούστου 27, 2011, 22:38 »
Καλησπέρα και από μένα παίδες. Θεωρώ πως ένα review είναι απαραίτητο για το νέο μαραφέτι. Κατι αντίστοιχο που έγινε και με το Hybrid και ήταν πολύ καλό.
Οι πιο πεπειραμένοι καλό θα ήταν να απαντήσουν εφόσον γνωρίζουν, αν προσαρμόζεται σε άλλες μπαταρίες με αντάπτορα. Είδα πιο πάνω ότι υπάρχει σχετικό ανταπτοράκι. Κάνει πχ για Hybrid? Ή θα υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας όπως πχ έγινε σε προσπάθεια προσαρμογής μπαταριών του Hybrid σε άλλο άτμο?
Πριν 15 μέρες αγόρασα το Hybrid και τώρα με βλέπω να αγοράζω και αυτό... Έχω παράπονα από τον άτμο του. Δεν κρατάει αρκετά και θέλει ανά μερικές μέρες αντικατάσταση. Είδα ότι αυτό διαρκεί έως 3 μήνες??? Κ το μισό να κρατάει έχω αλλάξει με την μία εφόσον δεν έχει άλλα προβλήματα (πχ διαρροές, μικρή διάρκεια μπαταρίας κλπ κλπ)

Αποσυνδεδεμένος spiros

• **
  • 341
« Απάντηση #204 στις: Αυγούστου 27, 2011, 22:50 »
εγω θα συνιστουσα υπομονη μεχρι να δοκιμαστει απο καποιους εμπειρους χρηστες. Εχω διαβασει σχολια απο παιδια που καλως ή κακως δεν εχουν την εμπειρια να κρινουν καποια πραγματα σε βαθος.

μια ακομη πολυ βασικη παραμετρος ειναι η διαρκεια. Ακομη και αψογα να λειτουργει (το ευχομαι), θα ειναι παντελως αχρηστο αν πχ καθε 5 μερες θελει ατμοποιητη...  ;)

επειδη λοιπον τα λεφτα που ζητανε δεν ειναι καθολου λιγα, υπομονη...

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #205 στις: Αυγούστου 27, 2011, 23:10 »

_Η μπαταρία διαθέτει δύο σειρές σπειρωμάτων, όπου το μέσα είναι 510, που σημαίνει ότι το ανάποδο γίνεται...  δηλ. στην μπαταρία του ice βιδώνει 510.

_Ο ατμοποιητής δεν είναι επισκεύασιμος, και είναι 2.5 Ωμ καθαρός.

_ Το φυτίλι είναι "ένα" και είναι διαμπερές.......και όχι δύο.

_ Η μπαταρία του δεν με αντέχει με τίποτα... συνέχεια με κόβει πάνω στην απόλαυση.. :))    Δέν έπρεπε να το κάνει αυτό σε εμένα.. :nope:

_ Δέν έχει διαρροές.

_ Ειναι οικονομικό στην κατανάλωση..

_ Δέν συμπαθεί την vg..

3 πληροφορίες μόνο μου λείπουν

1) Την PG (ή πολύ PG και λίγο VG) την συμπαθά ? (κοινώς στις "θηριώδεις" αλλά και στις "νορμάλ" τζουρες βγάζει καμμένο?)
2) Από γεύση πώς πάει? Ναι μεν είναι υποκειμενικό πράγμα η γεύση αλλα σε σύγκριση με άλλους ατμ που έχεις δοκιμάσει πως σου φαίνεται?
3) Η αντοχή του ατμ και την σταθερότητά του δηλ. αν μετά πχ την 3η ή 5η η οποιαδήποτε μέρα αρχίζει και μπουκώνει ή το φιτίλι δεν έχει καλή τροφοδοσία,
αλλά αυτό είναι νωρίς για να το δούμε ακόμη

γενικά ακούγεται ενδιαφέρον πάντως.

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #206 στις: Αυγούστου 27, 2011, 23:12 »
εγω θα συνιστουσα υπομονη μεχρι να δοκιμαστει απο καποιους εμπειρους χρηστες. Εχω διαβασει σχολια απο παιδια που καλως ή κακως δεν εχουν την εμπειρια να κρινουν καποια πραγματα σε βαθος.

μια ακομη πολυ βασικη παραμετρος ειναι η διαρκεια. Ακομη και αψογα να λειτουργει (το ευχομαι), θα ειναι παντελως αχρηστο αν πχ καθε 5 μερες θελει ατμοποιητη...  ;)

επειδη λοιπον τα λεφτα που ζητανε δεν ειναι καθολου λιγα, υπομονη...

Αν μιλάμε για 5 μέρες...τότε πολύ απλά ...πας funstore και τους το πετάς στην μούρη (βάση λεγομένων από αγοραστή που είπε, οτι τον ενημέρωσαν προσ κρατάει ένα 3μηνο περίπου)....

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #207 στις: Αυγούστου 27, 2011, 23:20 »
Ανευ εγγυήσεως δεν μπορείς να πετάξεις τίποτα στην μούρη κανενός...
Ας μην ξεχνάμε οτι υπάρχει και ο παράγοντας της κακής χρήσεως που αν θέλει κάποιος τον χρησιμοποιεί κατά το δοκούν...
Μακάρι να κρατάει τόσο...
Προσωπικά έναν eGo LR Τύπου Β τον κρατάω όντως 3 μήνες αλλά με 5-6 βρασίματα...

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
« Απάντηση #208 στις: Αυγούστου 27, 2011, 23:36 »
Ανευ εγγυήσεως δεν μπορείς να πετάξεις τίποτα στην μούρη κανενός...
Ας μην ξεχνάμε οτι υπάρχει και ο παράγοντας της κακής χρήσεως που αν θέλει κάποιος τον χρησιμοποιεί κατά το δοκούν...
Μακάρι να κρατάει τόσο...
Προσωπικά έναν eGo LR Τύπου Β τον κρατάω όντως 3 μήνες αλλά με 5-6 βρασίματα...

τρόπος του λέγιν.... απλά εννούσα οτι αν δεν ίσχυε κάτι (έστω και λιγότερο) γιατι να το αναφέρουν?

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #209 στις: Αυγούστου 27, 2011, 23:46 »
τρόπος του λέγιν.... απλά εννούσα οτι αν δεν ίσχυε κάτι (έστω και λιγότερο) γιατι να το αναφέρουν?

Καλώς ήρθες στο Ελλάντα...
Προς αποφυγή παρεξηγήσεως προσωπικά δεν είδα πουθενα και δεν τεκμηρίωσα οτι το funstore κάνει λόγο για 3 μήνες αντοχή...
Το μου πες σου πα δεν είναι τεκμήριο...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360429 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1030 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114387 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450788 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110967 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375435 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328518 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1089 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15335 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29408 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F