vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

532 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, Mimhsdr, manoslykos, Buliwyf, I.P

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος martin

• *
  • 63
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #855 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 12:56 »
Εμένα από funstore πάλι μου βγαίνει περίπου 80ευρώ...τώρα ότι νομίζει ο καθένας.
Επίσης,φίλε Λιάκουρα,τσέκαρε τι περιλαμβάνει το ένα πακέτο και τι το άλλο.
;) :)
Αυτη τη στιγμη το ιce πωλειται 70 ευρω απο 80 που το ειχανε.Προφανως θελουν να ξεπουλησουν γιατι ερχετε νεο ice ποιο βελτειωμενο.Για να γνωριζετε παντως απο Δευτερα θα εχει στοκ ο περικλης και ο Κων/νος στο Αιγαλειω,και υπαρχουν και τανκ ξεχωριστα,αγορασα εγω σημερις.
Οσον αφορα το τι περιεχει το πακετο εγω βλεπω μονο ενα καπακι επιπλεον και 2 πιπακια.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #856 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 12:59 »
To ότι δίνει 1x650mah και 1x900mah δε παίζει ρόλο?!  :o
Το ότι σύνολο έχεις 6ρυθμιστές τζούρας και 1 παραπάνω καπάκι που το funstore τα έχει στο Θεό το κάθε ένα ξεχωριστά...πάλι δε παίζει ρόλο?!  :o
Γιατί με κάνετε...να γίνομαι "Κακός"... ?!  :)) :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος martin

• *
  • 63
« Απάντηση #857 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 13:11 »
To ότι δίνει 1x650mah και 1x900mah δε παίζει ρόλο?!  :o
Το ότι σύνολο έχεις 6ρυθμιστές τζούρας και 1 παραπάνω καπάκι που το funstore τα έχει στο Θεό το κάθε ένα ξεχωριστά...πάλι δε παίζει ρόλο?!  :o
Γιατί με κάνετε...να γίνομαι "Κακός"... ?!  :)) :tongue_smilie:

κακεεεε :tongue_smilie: :-[ 6 επιστομια εχει οχι ρυθμιστες τζουρας.Οσο για την μπαταρια οκ.Αλλα δεν θα με κανει να το αγορασω και απο εκει οταν ξερω οτι εδω εχω και τη υποτιπωδη τουλαχιστον εγγυηση.
Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ο καθε αντιπροσωπος φτιαχνει το δικο του πακετο και στην περιπτωση μας(Ελλαδισταν) το πιο φτωχο ωστε να ειναι ανταγωνηστικο με τις τιμες του εξωτερικου
.Μην ξεχνατε οτι εχουμε σχεδον το διπλασιο ΦΠΑ απο τις περισσοτερες χωρες της ευρωπης και ως εκ του του τα προϊοντα που εισαγουμε ειναι σαφως ποιο ακριβα απο εξω αλλα σε αυτο δεν φταινε οι εκαστοτε αντιπροσωποι αλλα τα μπαζα που μας κυβερνανε.

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #858 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 15:20 »
[edit] γιατί έγινε συγχώνευση μηνυμάτων; αν ήθελα να τα γράψω στο ίδιο μήνυμα, θα τα έγραφα. Γίνεται αυτόματα;

Ετσι πρεπει να γινεται.
Οταν υπαρχουν συνεχομενα μηνυματα απο το ιδιο μελος πρεπει εσυ ο ιδιος να κανεις
συγχωνευση μηνυματων (υπαρχει κουμπακι πανω δεξια στο τελευταιο μηνυμα σου)

Αποσυνδεδεμένος martin

• *
  • 63
« Απάντηση #859 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 15:53 »
Έκανα δοκιμή αγοράς του ICE και μου βγαίνει 70ευρώ(69,79ευρώ)!
Από Αγγλία μαζί με μεταφορικά 62,7ευρώ!
Διαφορά περίπου 8ευρώ...αν έχεις όμως έκπτωση απ το funstore. ;)
Είσαι τυχερός που τα κατάφερες και έχεις...εγώ,όπως και κάποιοι άλλοι δεν έχουμε....
Για να μην αναφερθώ και σε κάποιους,ακόμη,που ενώ τη μια είχαν μετά έπρεπε να το ξανα αναφέρουν(σε κάθε παραγγελία) πως είναι μέλη στο forum για να μπει η έκπτωση αλλιώς,κλασ τα :)) 8)

(edit: εγώ απλώς δίνω άλλη μια εναλλακτική που βρήκα,τώρα...ο καθένας ας κάνει ότι νομίζει  :) )
καλα εκανες φιλε μου και εδωσες την εναλλακτικη αλλα για να τα λεμε ολα...για παρατηρρησε λιγο και τις τιμες στα αναλωσημα.
π.χ τιμη ατμοποιητη 11.45 μετατροπη με xe.com.,οταν απο βδομαδα θα παρεχονται εδω στο Ελλαντα προς 5 γιουρια.
Προσοχη δεν ειμαι και δεν θελω να γινομαι υποστηρικτης κανενως αλλα καλο ειναι να τα λεμε ολα και να τα δειχνουμε ολα ειδικα οταν ειναι προς οφελος του καταναλωτη.

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #860 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 16:26 »
@Λιάκουρας
Δεξαμενή είχα πάρει από τον Κώστα στο Αιγάλεω.
Εδώ είναι η διεύθυνσή και το τηλέφωνό του θα στο στείλω με π.μ. γιατί δεν ξέρω εάν μπορώ να το γράψω.

Αποσυνδεδεμένος corvum

• *
  • 54
« Απάντηση #861 στις: Νοεμβρίου 01, 2011, 00:41 »
Απο 7 Νοεμβριου δηλαδη οι καινουριες δεξαμενες; Μακαρι γιατι αν σπασει και αυτη "το χασαμε το κορμι πατριωτη".

Αποσυνδεδεμένος gpanta

• *
  • 8
« Απάντηση #862 στις: Νοεμβρίου 01, 2011, 01:53 »
Γεια χαρά σε ολους.
Από σήμερα και εγώ ειμαι ένας ατμιστής (θέλω να πιστευω) με ald ego-808.
Oι πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλές .
Το υγρό είναι camlet της funstore που ατμίζω (medium). Λίγο ξηρό για τα δικά μου γούστα και κυρίως 'οταν συνοδευεται από μια παγωμένη pils.!!!!
Το αποτέλεσμα όμως 0 κ.τ σήμερααααα.  :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Από Δευτέρα στο Αιγάλεω θα έχει καινούργια παρτίδα.  ::)

Αποσυνδεδεμένος sebastian

• **
  • 168
  • ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΑ ΖΩΑ
« Απάντηση #863 στις: Νοεμβρίου 01, 2011, 07:58 »
καλημέρα-καλό μήνα
εγώ χθες πήγα στο παλικάρι στο Αιγάλεω και μου είπε ότι σε λίγες μέρες θα`ρθουν νέα ``πακέτα`` με καλύτερη ποιότητα στη δεξαμενή.
Επίσης ότι από αυτή την παρτίδα τέλος οι τυχον γεύσεις ``καμμένου``
πάντως ήταν πολύ φιλικός και είχε διάθεση

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
« Απάντηση #864 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 14:56 »
Θελω να ενημερωσω τους κατοχους του ICE οτι οι ατμοποιητες  want και i-want της Nobacco βιδωνουν απευθειας πανω στης μπαταριες του ICE χωρις κανενα ανταπτορακι!βεβαια ο ρυθμιστης τζουρας δεν παιζει αλλα αν θελετε να δοκιμασετε want  ατμοποιητη προσαρμοζεται κανονικοτατα και δουλευει πολυ καλα! :bye:
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 03, 2011, 15:04 από navy »

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #865 στις: Νοεμβρίου 03, 2011, 15:53 »
Λογικό αυτό εφόσον το εσωτερικό σπειρωμα της μπαταρίας του ICE, είναι 510. ;)

Αποσυνδεδεμένος nikosglamp

• *
  • 10
  • Κρήτη μου Όμορφο Νησί Γωνιά του Παραδείσου
« Απάντηση #866 στις: Νοεμβρίου 05, 2011, 02:23 »
Παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ  .

Έχω το ice όμως μου έπεσε σήμερα δυο φόρες κάτω , τι να πω , η δεύτερη ήταν από ότι φαίνεται και η καλή .
Δεν Δουλεύει ,δεν βγάζει Ατμό , η μπαταριά και το κουμπί της δουλεύουν κανονικά . Δοκίμασα φόρτιση άλλα δεν ακούει , δεν αναβοσβήνει . Ξέρει κάνεις Φίλος τι μπορώ να κάνω ? (Άλλη μπαταριά δεν έχω)
 Αν Ξέρει κάποιος να μου πει τουλάχιστον που να ψάξω ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ... :eyesplash: :eyesplash: :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος gfk

• *
  • 31
« Απάντηση #867 στις: Νοεμβρίου 05, 2011, 15:25 »
Παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ  .

Έχω το ice όμως μου έπεσε σήμερα δυο φόρες κάτω , τι να πω , η δεύτερη ήταν από ότι φαίνεται και η καλή .
Δεν Δουλεύει ,δεν βγάζει Ατμό , η μπαταριά και το κουμπί της δουλεύουν κανονικά . Δοκίμασα φόρτιση άλλα δεν ακούει , δεν αναβοσβήνει . Ξέρει κάνεις Φίλος τι μπορώ να κάνω ? (Άλλη μπαταριά δεν έχω)
 Αν Ξέρει κάποιος να μου πει τουλάχιστον που να ψάξω ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ... :eyesplash: :eyesplash: :eyesplash:

Το πιο πιθανο ειναι να σου ξεκολλησε το καλωδιο του αρνητηκου, οπως κ να χει θελει ανοιγμα κ ειναι αρκετα δυσκολο στην συγκεκριμενη μπαταρια... πηγαινε την στο funstore να στην κοιταξουν. εχει 1 μηνα εγγυηση.

Αποσυνδεδεμένος nikosglamp

• *
  • 10
  • Κρήτη μου Όμορφο Νησί Γωνιά του Παραδείσου
« Απάντηση #868 στις: Νοεμβρίου 05, 2011, 17:13 »
Σε Ευχαριστώ Φίλε μου .
Το έκανα, πρωί - πρωί πήρα τους δρόμους και πήγα, αλλά τίποτα η μπαταριά τα έπαιξε .
Με 17ε έκανα την δουλειά μου με καινούργια πλέων ..
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ .... :wall: 

Αποσυνδεδεμένος T5OLIAS

• *
  • 46
« Απάντηση #869 στις: Νοεμβρίου 06, 2011, 22:31 »
Και ιδου το νεο ICE.
Παρατηρηστε το και δειτε και το νεο ALD EGO 809 με passthrough
με προβληματιζει το οτι δεν βλέπω ρυθμιστή τζούρας...

http://aldcigarette.en.alibaba.com/product/464543211-210630357/New_Style_Elektronische_Cigarette.html

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359826 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114214 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450032 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374743 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328126 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99914 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F