vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

497 επισκέπτες, 4 χρήστες
ΨΗΛΟΣ, lagoudakis, marauder800, manoslykos

ALD ego-808, Funstore ICE

Αποσυνδεδεμένος hunter

• *
  • 41
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ALD ego-808, Funstore ICE
« Απάντηση #825 στις: Οκτωβρίου 28, 2011, 17:38 »
60 Μέρες ICE

:)

Στις 26/10 το ICE και εγώ κλείσαμε δυό μήνες παρέα.

Σύνοψις!!

Το εργαλειάκι όπως έχω ξαναπεί & από την αρχή είναι Παααααααάρα πολύ Καλό.
Αν εξαιρέσεις κάποιες "Παιδικές ασθένειες" που λύνονται σιγά - σιγά (νέα συσκευή γαρ), όλα τέλεια.

Μια δεξαμενή αντικατέστησε ήδη τη σπασμένη - κολλημένη αρχική.
Ένας ατμοποιητής 2ης γενιάς είναι από εχθές στα χέρια μου.
Τεσταρίστηκε και έμεινε σαν ... 2ος.
Γιατί απλά, ο 1ος δουλεύει ακόμα!!!  :respect: :respect: :respect: :respect:
Και όταν μιλάμε δουλεύει ακόμα,
ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ.

Θέλω να δω που θα φτάσει ρε παιδιά.

Μια μπαταρία μένει να πάρω ακόμα, μια που η 1 & μοναδική που έχω,
με 120 (ναι, 120) φορτίσεις,
κρατάει 7-8 ώρες και περίπου 4 ml ατμίσματος.

Το έχω ξαναγράψει.
Για όποιον δεν θέλει να ασχοληθεί με πιο εξεζητημένα ατμιστικά εργαλεία,
είναι και γ@#ώ τις περιπτώσεις.

:)

Αποσυνδεδεμένος corvum

• *
  • 54
« Απάντηση #826 στις: Οκτωβρίου 28, 2011, 18:16 »
Το εχω και εγω περιπου 3 βδομαδες τωρα και ειμαι υπερ-ικανοποιημενος απο χτυπημα διαρκεια κτλ. Η ποιοτητα κατασκευης του δυστυχως ειναι χαμηλη (τουλαχιστον αυτο που εχω εγω στα χερια μου). Η μια μπαταρια μετα τη πρωτη βδομαδα δε δουλευε και με λιγο ψαξιμο διαπιστωσα οτι ο πολος της (δε ξερω πως λεγεται-εκει που βιδωνει ο ατμοποιητης) ηταν "χαλαρος" και με μικρη πιεση πηγαινοερχοταν. Τον τοποθετησα με ενα στυλο στη σωστη θεση και δουλευει ενταξει τωρα. Τωρα εχω αλλο προβλημα...
Το ενα δοχειο για υγρο ειχε διαρροη και αποφασισα να χρησιμοποιησω το εφεδρικο. Αλλα δε μπορω να το ξεβιδωσω απο τον ατμοποιητη του. Προσπαθω για περιπου μια ωρα αλλα τζιφος. Λες και ειναι κολλημενος. Εχει συμβει σε κανεναν αυτο; Δεν πιστευω οτι ειναι θεμα δυναμης αν και ειμαι ετοιμος να φερω πενσες και σφυρια για τον ξεβιδωσω. Αλλα υποπτευομαι οτι ειναι στη κυριολεξια κολλημενος. Με κολλα...

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
« Απάντηση #827 στις: Οκτωβρίου 28, 2011, 18:24 »
με πένσα θα ξεσφίξει.

Τρώνε πολύ οι Κινέζοι τώρα, και έβαλαν δύναμη.. ;) :))

Αποσυνδεδεμένος corvum

• *
  • 54
« Απάντηση #828 στις: Οκτωβρίου 28, 2011, 18:28 »
Χα! Πραγματι τα καταφερα με πενσα. Ειχα ξεκινησει να νιωθω τυψεις για ολες εκεινες τις φορες που ειρωνευομουν γυναικες που δε μπορουσαν να ανοιξουν βαζακια η μπουκαλια. Το φανστορ ομως δεν εχει αλλα δοχεια προς πωληση; Η απλα δε τα δειχνει στο σαιτ;

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
« Απάντηση #829 στις: Οκτωβρίου 28, 2011, 18:43 »
Μαλλον δυσκολα να βρεις καινουριο! :(Καλυτερα να δεις προσεκτικα που εχει ραγισματακια το παλιο και με λιγη κολλα απο την εξω μερια να το ψιλοεπισκευασεις! :thumpup:Συνηθως ραγιζουν στην πανω μερια οπου οταν κουμπωνεις το καπακι τους "τρωει" και το πιο πολυ ζορι!
Εχω ομως και μια πληροφορια οτι θα φερουν καινουρια δεξαμενακια πιο ενισχυμενα :yes:

Αποσυνδεδεμένος corvum

• *
  • 54
« Απάντηση #830 στις: Οκτωβρίου 28, 2011, 19:16 »
Ναι εκει ραγισε. Αλλα κολλα; Αν διαλυθει απο το υγρο μακροπροθεσμα και την ατμισω; Ισως σιλικονη καλυτερα! Το ιδανικο βεβαια θα ηταν να μπορουσα να αγορασω ενα. Ποσο να κανει πια. 3-4 ευρω. Αλλα δηλαδη αν σου χαλασουν οι δεξαμενες η ο φορτιστης την εκατσες; Πρεπει να αγορασεις καινουριο πακετο και να το ενισχυσεις με προσευχες αυτη τη φορα; Απιστευτες εμπορικες πρακτικες.

Υ.Γ: αναφερω και τους φορτιστες γιατι με το ego-t ειχα αλλαξει τεσσερις. Δεν ειναι θεμα του φανστορ οτι χαλανε. Ειναι χαμηλη η ποιοτητα κατασκευης τους, και η μεθοδος κουμπωματος με το στρυψιμο δε βοηθαει. Αλλα παλι πρεπει να εχουμε τη δυνατοτητα να τα αλλαζουμε.

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #831 στις: Οκτωβρίου 28, 2011, 23:36 »
Αλλα δηλαδη αν σου χαλασουν οι δεξαμενες η ο φορτιστης την εκατσες; Πρεπει να αγορασεις καινουριο πακετο και να το ενισχυσεις με προσευχες αυτη τη φορα; Απιστευτες εμπορικες πρακτικες.
Η αλήθεια είναι ότι η εμμονή του funstore (ή των κινέζων?) να μην πουλάει ξεχωριστά και πλήρως το "επάνω" απο την μπαταρία μερος του ICE με έχει κάνει να μην το δοκιμάσω.
Εχω τόσα πολλά πράγματα για eGo και 510 που δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να πάρω κάτι εξ ολοκλήρου νέο, ούτε όμως και να πάρω ολόκληρο το πακέτο και να βάλω στην άκρη μπαταρίες και φορτιστή για να παίζω με αντάπτορα τον ατμ γιατί η εποχή είναι τραγικά δύσκολη και τα χρηματά μου πολύ μετρημένα πλέον. Οπότε ίσως και να χάνω κάτι πραγματικά αξιόλογο αλλά εμμένω στην απόφασή μου.
Αν το πουλάγαν ξεχωριστά με έναν αντάπτορα θα το είχα ήδη δοκιμάσει...

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #832 στις: Οκτωβρίου 28, 2011, 23:40 »
Πάνο, σαν να το έγραψα εγώ το παραπάνω μήνυμα, συμφωνώ σε όλα :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
« Απάντηση #833 στις: Οκτωβρίου 28, 2011, 23:44 »
Το ενα δοχειο για υγρο ειχε διαρροη και αποφασισα να χρησιμοποιησω το εφεδρικο. Αλλα δε μπορω να το ξεβιδωσω απο τον ατμοποιητη του. Προσπαθω για περιπου μια ωρα αλλα τζιφος. Λες και ειναι κολλημενος. Εχει συμβει σε κανεναν αυτο; Δεν πιστευω οτι ειναι θεμα δυναμης αν και ειμαι ετοιμος να φερω πενσες και σφυρια για τον ξεβιδωσω. Αλλα υποπτευομαι οτι ειναι στη κυριολεξια κολλημενος. Με κολλα...
Έχει τύχει δύο φορές ώς τώρα, να στραβοβιδώσω την δεξαμενή στον ατμοποιητή και να χρειαστώ πένσα για να τον ξεβιδώσω. Μετά όλα καλά.

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #834 στις: Οκτωβρίου 29, 2011, 01:06 »
Δεξαμενές και ατμοποιητές μέχρι πρότινος πουλιούνταν χώρια.
Μπορεί λόγο μεγάλης ζήτησης να έχουν έλλειψη. Πάντως το θέμα είναι ότι πωλούνται και ξεχωριστά. Έχω αγοράσει και γιαυτό γράφω.

Αποσυνδεδεμένος trabakoulas

• **
  • 218
« Απάντηση #835 στις: Οκτωβρίου 29, 2011, 01:12 »
Οπότε ίσως και να χάνω κάτι πραγματικά αξιόλογο αλλά εμμένω στην απόφασή μου.

Μην ανησυχεις φιλε μου, δε χανεις κατι το σπουδαιο.Για να γινει πραγματικα καλο θελει αρκετη δουλεια ακομα, πραγμα που δε βλεπω οι κατασκευαστες να εχουν ορεξη να βελτιωσουν. Αν θες οπωσδηποτε να το δοκιμασεις, μπορεις να παρεις εναν ατμοποιητη, ενα τανκ, και ενα ανταπτορα 510->801, με συνολο κανα 15 ευρω.

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #836 στις: Οκτωβρίου 29, 2011, 01:40 »
Μην ανησυχεις φιλε μου, δε χανεις κατι το σπουδαιο.Για να γινει πραγματικα καλο θελει αρκετη δουλεια ακομα, πραγμα που δε βλεπω οι κατασκευαστες να εχουν ορεξη να βελτιωσουν. Αν θες οπωσδηποτε να το δοκιμασεις, μπορεις να παρεις εναν ατμοποιητη, ενα τανκ, και ενα ανταπτορα 510->801, με συνολο κανα 15 ευρω.

20αρικο

Αποσυνδεδεμένος nickma

• **
  • 120
« Απάντηση #837 στις: Οκτωβρίου 29, 2011, 15:20 »
Θα μπορεί να δουλευτεί σωστά όμως; Από ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα ο ρυθμιστής τζούρας παίζει σημαντικό ρόλο στη σωστή λειτουργία.

Χωρίς αυτόν δεν θα υπάρχουν προβλήματα; Μπορεί να δουλευτεί σωστά σε mod με σπείρωμα 510:

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
« Απάντηση #838 στις: Οκτωβρίου 29, 2011, 15:22 »

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #839 στις: Οκτωβρίου 29, 2011, 15:54 »
Στο σαιτ του φανστορ ποτέ δεν είδα στα ανταλλακτικά όλα τα κομματια που είναι πανω απο την μπαταρία.
Βλέπω μονο τον ατμοποιητή, το καπάκι και το ρυθμιστή, λείπει η δεξαμενή εκτός και αν είναι μαζί με το καπάκι και δεν το κατάλαβα εγώ...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359808 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 998 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114210 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450030 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374737 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328100 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99911 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F