Η πετυχημένη μου αγορά προσωπικά, είναι πολύ περίεργη. Ελπίζω να σας δώσω να καταλάβετε τι εννοώ. Πριν ξεκινήσω την επεξήγηση να υπογραμμίσω ότι έχω αγοράσει αρκετές φορές Η.Τ. στο παρελθόν (μικρα στυλ eGo) και το περισσότερο που κράτησα ένα από αυτά ήταν 7 μέρες (βαριά 10) και από την 2η μέρα έβλεπα τσιγάρο και έτρεχαν τα σάλια μου!!
Στο δια ταύτα λοιπόν, πριν 20-25 μέρες (κι ενώ ήμουν ήδη σε σκέψη να παραγγείλω ένα δυνατό modακι από Κίνα) 4 φίλοι πήγαν και αγόρασαν Η.Τ. Ετσι λοιπόν άρχισε να μου τριγυρίζει στο κεφάλι ξανά, να παραγγείλω κι εγώ ένα, το οποίο το έκανα άμεσα, χωρίς να το πολύ σκέφτομαι μπαίνω και παραγγέλνω το Sigelei Fuchai 213W και έναν Atlantis EVO ατμοποιητή της Aspire. Σύνολο κάτι παραπάνω απο 60 ευρώ...
Η επιτυχημένη αγορά όμως δεν είναι αυτή, αν και αν συγκρίνουμε τις τιμες με Ελλάδα, ναι είναι μισοτιμής. Είχα στο μυαλό μου ότι θα έρθει περίπου σε 20-30 μέρες, αλλά κάθε μέρα που περνούσε μου έφευγαν 10-15 ευρώ για τσιγάρα (αηδιαστικά υπερβολικός καπνιστής) έτσι μια μέρα πέρασα την πόρτα ενος ατμομάγαζου και πήρα ένα eGo AIO Pro. 35 ευρώ μου κόστισε το έχω 20 μέρες και βλέπω τα τσιγάρα και δεν με νοιάζει καν (πρώτη φορά σε προσπάθεια κοψίματος του τσιγάρου στα 15 χρόνια που καπνίζω)... Αν είχα πάρει το eGo AIO ίσως να το είχα ξαναγυρίσει στο τσιγάρο λόγω μπαταρίας γιατί τις μισές μέρες θα έμενα απο μπαταρία, αν είχα πάρει μικρότερο θα το πετούσα απο την 2η μέρα. Πιστεύω ότι η αγορά που έκανα ήταν 100% πετυχημένη (τυχαία βέβαια) γιατί μέχρι σήμερα θα είχα δώσει 200-250 ευρώ για τσιγάρα σε αυτές τις 20 μέρες και όλο αυτό μου κόστισε το πολύ 60 μαζί με τα αναλώσιμα (υγρά-αντιστάσεις). Βέβαια τώρα έχει αρχίσει να μη μου φτάνει και ζητάω το κάτι παραπάνω, αλλά το καλό είναι οτι αυτό το κάτι παραπάνω είναι καθ'οδον...
Η μεγαλύτερη επιτυχία βέβαια, είναι η έλλειψη γκρίνιας από την γυναίκα για την τσιγαρίλα στα ρούχα και στο σπίτι (

) και μιας και έχουμε ένα junior καθ'οδον, δεν θα βγαίνω στους -10 για τσιγάρο του χρόνου το χειμώνα στο μπαλκόνι αν πετύχει το εγχείρημα "Ηλεκτρονικό τσιγάρο"!!!