Nαι για μερικους θα ειναι παραξενο αλλα για μενα η χειροτερη αγορα και μαλιστα εις διπλουν ηταν ναυτιλος και μαλιστα στην αρχη ο μεγαλος που δεν μου εκατσε ουτε κεφαλη αλλα και γενικα σαν μεγεθος ... και ειπα ο εξυπνος μαλλον θα μου κανει ο μινι καλυτερα... μαλλον αυτον ειναι το προβλημα ειπα .. και να σου και ο μινι με κεφαλες που μια ατμιζα και μια εβριζα απο καμενα .. και ολοι γυρω μου να λενε τα καλυτερα ακομα και τωρα ... μαλλον δεν με γουσταρει καθολου .. αυτες νομιζω ειναι οι χειροτερες αγορες με πολλες πενταδες κεφαλες μαζι ...
μετα τα αλλα που επαθα .. ηταν νομιζω προς καλο μου να μαθω και δεν τα νιωθω αγορες που κλαιω
Πραγματικά τα αγαπώ τέτοια post γιατί -μιας και δε τα βλέπω συχνά- νομίζω πως αυτά συμβαίνουν μόνο σε μένα
και αισθάνομαι "κάπως" μέχρι να βρεθεί τουλάχιστον 1 (Bolzano χαχα) που να έχει παρόμοια βιώματα. Ντάξει για
το Ναυτίλο δε θα θα ξαναγράψω γιατί κουράζω, αντί αυτού θα γράψω ένα από τα μεγαλύτερα ατμιστικά fail μου.
Δεν είναι μόνο πως έκλαψα τα λεφτά, αλλά γενικά έκλαψα πολύ εκείνο το πρωί:
Πρώτη βδομάδα ατμιστής με Subtank Mini. Αργά το βράδυ ξενυχτάω δουλεύοντας και συνειδητοποιώ πως η αντίσταση
(που είχε στο κουτί) - για άγνωστους τότε λόγους - τα 'χει φτύσει. Πέφτω για 4 -το πολύ- ώρες για ύπνο, ξυπνάω κομμάτια
να πάω στο γραφείο, ανοίγω στα βιαστικά το PC και εντοπίζω ατμομάγαζο που με βόλευε να επισκευτώ ώστε να αγοράσω
αντιστάσεις. Τιμή δεν ήξερα, απλά θυμόμουν πως φίλος με είχε πει πως είναι φθηνές. Με θολωμένη όραση κοιτάζω και ένα
"4.50€" στο site του μαγαζιού και φεύγω από το σπίτι. Στο δρόμο σκεφτόμουν: "Όντως φθηνές είναι. Είχε δίκιο ο φίλος. Θα
πάρω μπόλικες! Και γιατί άραγε να κάνουν 4.50€ και όχι 5.00€; Μήπως επειδή παίρνεις ολόκληρο το κουτί με 5 κερδίζεις 0.50€;
Θα πάρω 2 κουτιά τότε να κερδίσω 1€! Μια ολόκληρη αντίσταση! Χά!" ( #genius ) Ε, να μην τα πολυλογώ, μπαίνω στο ατμομάγαζο
μόλις είχε ανοίξει: "10 αντιστάσεις για Subtank Mini των 1.2ohm" "Είσαι σίγουρος;" ρωτάει ο καταστηματάρχης. "Ναι, σίγουρος!"
απαντάω με καμάρι. Βγάζει 2 κουτιά, μου τα βάζει σε σακούλα, κόβει και απόδειξη και εγώ βγάζω και αφήνω 10€ στο πάγκο, ενώ
περιμένω και 1€ ρέστα. Τα κοιτάζει... "45€ είναι" ... "Μα, δεν είναι 4.5€;" ... "Ναι, 4.5€ η μία" ... ΣΙΩΠΗ ... Έβγαλα άλλα 35€ (πάλι
καλά είχα μαζί και δεν έγινα ρόμπα), τα άφησα στο ταμείο αμίλητος ενώ είχα αλλάξει τουλάχιστον τα μισά χρώματα του RGB και
έφυγα όχι σα κλαμμένο γατάκι... σαν αυτά τα παιδάκια στα funny videos που τους λεν οι γονείς που τους φάγαν τα κεράσματα από
το Halloween. Τις 10 αντιστάσεις εν το μεταξύ τις χάλασα σε 2 βδομάδες γιατί προσπαθούσα να βρω γιατί έκανε συνέχεια σκασίματα
ο ατμοποιητής με Castle Long και γιατί δεν έχει καλή γεύση (οι αντιστάσεις φταίγαν, δεν τροφοδοτούνταν σωστά από το συγκεκριμένο
υγρό). Άλλο κλάμα από κει. 60ml με Castle Long ενώ είχε πάρει μέντα ο ατμοποιητής από καμμένο και δεν ήξερα τι έφταιγε, +30ml
Grandmaster. Δεν ήταν τόσο τα 135€, αλλά το ό,τι οι 3 πρώτες εβδομάδας ατμίσματος αποτέλεσαν μια κόλαση απαίσιας γεύσης και
δεν έβρισκα κάποιον να με εξηγήσει το γιατί (ούτε καν στο ατμομάγαζο... τότε. Πάλι καλά μετά πήραν άτομα που είχαν κάποια γνώση).
Ε, μετά από λίγο καιρό ήρθε το Πάσχα και βρήκα λίγο χρόνο να μορφωθώ στο forum (άντε να πήρα και καμιά 10αριά ακόμη έτοιμες,
τουλάχιστον από αλλού που κάναν 3€/μία) και τελικά εκείνη την εποχή αποφάσισα να ξεκινήσω με επισκευές γιατί 4.5€ το coil... #fml