nobacco hybrid. Οι μπαταρίες συμπαθητικές, αλλά τα carto του ήταν η ντροπή του η.τ. Ακόμη και εν έτει 2011.
Κάτι g2-g4 ή κάτι συναφές σε κωδικό κλιαρομάιζερ, κάπου το 2012, από κινέζικο κατάστημα. Σάπιο πλαστικό. Ευτυχώς ήταν ανάξιο το ποσό.
Ο,τι πήρα από ιναβέρα. Αρώματα και βάσεις, ειδικά τα καπνικά αρώματα (τότε δεν άτμιζα φρουτογλυκά) Χημικός πόλεμος, λέμε! Πρώτη φορά έπαθα πονοκέφαλο ατμίζοντας. Δεν τα άδειασα στην αποχετευση, φοβούμενη μήνυση από την greenpeace. Κατευθείαν στον κάδο με τα βιολογικά απόβλητα νοσοκομείου, σε ειδική συσκευασία. Ακολούθησαν αμέσως μετά 2 έτοιμα υγρά της dekang. Ηταν τέτοια η βρώμα τους, που ακόμη και τα κλειστά μπουκαλάκια με γάντια τα έπιανα, από φόβο μήπως μαραθούν τα δάκτυλά μου και μου πέσουν.
Τέλος, πετυχημένη ποιοτικά αλλά αποτυχημένη ποσοτικά ήταν μια τριπλή παραγγελία από Κίνα το 2012, με κάρτο και κλιαρομάιζερ που δεν ατμίστηκαν ποτέ, διότι πρόλαβαν και βγήκαν νέα καλύτερα μοντέλα. Ακόμη αναπαύονται σε ένα κουτί στο ατμοσυρτάρι μου.
Γενικά, δεν έχω κάνει πολλές ή δαπανηρές αποτυχημένες αγορές. Λίγο η ενημέρωση του φόρουμ, λίγο η καλή μου τύχη, βοήθησαν ώστε να έχω χαρεί σχεδόν ό,τι πήρα.