Αυτό με τα υγρά το κάνει και σε εμένα. Έχω το ego aio και το aio box, και, τις τελευταίες μέρες, πίνω, κυριολεκτικά, liqua. Καλό δε λέω, σαν λικέρ είναι
, αλλά πως το αντιμετωπίζουμε; Άλλαξα αντίσταση χθες και σήμερα και πάλι το ίδιο πρόβλημα.
Το αγόρασα σήμερα με σκοπό να το έχω μονίμως για backup στο γραφείο, μπας και ξεχάσω το pico στο σπίτι.
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ίδιες με του φίλου παραπάνω, μόνο που παραλίγο να καεί το μάτι μου από τα εκτοξευόμενα σταγονίδια. Έκτοτε εννοείται ότι έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις που προτείνονται παραπάνω, φροντίζοντας να χρησιμοποιήσω διαφορετικά υγρά για να αποκλειστεί η πιθανότητα να φταίει το υγρό.
Υποτίθεται ότι είναι starter kit, ένας νέος ατμιστής θα σηκωθεί να φύγει μετά από τέτοιο μπέρδεμα (βάλτο να κάθεται κάθετα, φύσα μέσα φύσα έξω, σφίξε λίγο σφίξε πολύ, χάιδεψέ το, κάνε μια τζούρα ανά 5 λεπτά κτλ). Αν δεν είχα κόψει το τσιγάρο, θα έκανα κανα πακέτο από την τσαντίλα μου.
Περίμενα αρκετά μεγάλη κατανάλωση υγρού, αλλά εδώ το πράμα έχει παραγίνει.
Έχε χάρη που είναι περασμένη η ώρα, αλλιώς θα τους χτυπούσα το κουδούνι να το πάρουν πίσω. Πρωί πρωί αύριο θα το πάω πίσω. Δεν έχω χρόνο για να παίζω με το κάθε μαραφέτι που εισάγουν και πουλάν.
Χίλιες φορές το πρώτο μου nobacco mas mini με τον icube 16. Λίγο πιο ακριβό, αλλά με αυτό έκοψα το τσιγάρο. Αν έπαιρνα αυτο το aio, ακόμη θα κάπνιζα.