Καλησπέρα, έχω ένα μικρό θεματάκι με την εν λόγο συσκευή, το οποίο βασικά δεν ξέρω να είναι της συσκευής ή της αντίστασης. Δεν μου το έκανε πιο παλιά και ούτε θυμάμαι αν το έκανε και με την αμέσως προηγούμενη αντίσταση, αλλά εδώ και κάτι μέρες (καμιά 15αριά, όσο καιρό έχω την αντίσταση και όσο καιρό κάνω σκέτη βάση δηλαδή ) όταν βιδώνω το καπάκι (ολόκληρο, μαζί με την αντίσταση) και πατήσω το κουμπί αναβοσβήνει το λαμπάκι, δηλαδή σαν να μην κάνει επαφή, παρόλο που όσο και να το σφίξω πάλι μπορεί να το κάνει, το οποίο μπορεί να συμβεί και αφού το έχω βιδώσει και έχω κάνει αρκετές τζούρες. Βέβαια διορθώνεται άμα το χτυπήσω ελαφρά με το δάχτυλο, όχι πάντα όμως με την πρώτη, και ρωτάω εσάς αν σας έχει συμβεί ή αν ξέρετε σε τι οφείλεται, στον πόλο της συσκευής ή μήπως στην αντίσταση ;; Μήπως με τον καιρό και από το βίδωμα ξεβίδωμα φαγώνεται ο πόλος της συσκευής και δεν κάνει καλή επαφή, αν και όπως τον είδα μια χαρά μου φάνηκε.... Ενημερωτικά, ούτε άσχημη/καμένη γεύση παίρνω αλλά και από ντουμάνι είμαι κομπλέ... Ευχαριστώ !!