καλησπέρα σε όλους και πάλι!
από σήμερα περήφανη κάτοχος ενός μαύρου ΑΙΟ(με σιλικονένια θήκη σε κόκκινο-μην κράζετε είμαι παναχαική

). βασικά το ασπρόμαυρο ήθελα αλλά το έιχε μόνο στη βιτρίνα οπότε έκανα την καρδιά μου πέτρα

καταρχήν να τονίσω πως είναι η πρώτη μου συσκευή.
έτσι σήμερα μεσημεράκι πήρα από το ένα χέρι τη μαμά μου κι από το άλλο τον καλό μου και πήγαμε σε ένα κατάστημα ου είχα τσεκάρει κι εδώ στο φόρουμ.
δοκιμάσαμε υγρά και καταλήξαμε εκείνο σε ένα απλό καπνικό 12άρι για να γεμίζει το silver ΑΙΟ του, κι εγώ μετά από τρομερό δίλημμα μεταξύ πράσινου μήλου και καρπουζιού, στο πρώτο, 6άρι σε νικοτίνη.
τα αποτελέσματα?!
έχουμε ξετρελαθεί πάρα πολύ με αυτή τη συσκευή!παρότι τα γεμίσαμε εκεί και αρχίσαμε να ατμίζουμε σχεδόν αμέσως, λειτουργούν απροβλημάτιστα και ειλικρινά δεν νομίζω να ξανακάνουμε τσιγάρο. ειδικά ο φίλος μου που ήταν επιφυλακτικός αν θα τον ικανοποιεί στο χτύπημα, έχει πάθει πλάκα. κάνει και δαχτυλίδια ατμού, μιας και το μικρό έχει πολύ καλό ντουμάνι!
ίσως είναι ο αρχικός ενθουσιασμός, δεν ξέρω αλλά αυτή η συσκευή πραγματικά δείχνει να είναι ό,τι πρέπει για ένα αρχάριο.
υ.γ. φυσικά περιττό να πω καμμία διαρροή και κανένα πρόβλημα ως τώρα ούτε με την αντίσταση ούτε τίποτε. μακάρι να συνεχίσουμε έτσι!
υ.γ.2. στις δοκιμές έβαζα και τη μαμά μου να δοκιμάσει μιας και καπνίζει κι αυτή 5-6 τσιγαράκια την ημέρα κα της άρεσε, ενώ δεν είχε ιδέα! όλο μου ζητούσε να τραβήξει κι άλλη τζούρα! οπότε βρήκαι και τί δώρο θα της κάνω στα γενεθλειά της!