vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

489 επισκέπτες, 1 χρήστης
manoslykos

eGo AIO by Joyetech

Αποσυνδεδεμένος prioxxx

• *
  • 5
  • Φύλο: Άντρας
Απ: eGo AIO by Joyetech
« Απάντηση #345 στις: Ιουνίου 12, 2016, 15:52 »
Εγώ γιαυτό το έδωσα. Ζεσταίνεται πολύ εύκολα και χαλάει τη γεύση. Για την δουλειά καλό είναι που δεν το κάνεις συνέχεια. Για βόλτα όμως δεν κάνει. Προσωπικά πάντα μιλάω. 

Sent from S7 edge

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 12, 2016, 20:15 από e-spy »

Αποσυνδεδεμένος nikos_chalandri

• *
  • 29
« Απάντηση #346 στις: Ιουνίου 12, 2016, 18:59 »
Αν δεν καργαρεις το καπάκι του ατμοποιητη για τον λογο που ειπαμε υπάρχει περίπτωση να τρέξουν υγρα όταν είναι οριζόντια το aio ? 

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #347 στις: Ιουνίου 12, 2016, 20:17 »
Από το να το καργάρεις μέχρι να το αφήσεις τόοοσο λάσκα που να τρέξουν υγρά, υπάρχουν πολλές ενδιάμεσες θέσεις  ;)

• *
  • 29
« Απάντηση #348 στις: Ιουνίου 12, 2016, 20:44 »
Ωραία. Πάντως είναι αυτό που λένε και τα άλλα παιδιά, για βαριά χρήση δε κάνει. 
Άλλο αρνητικό ότι τελειώνουν σφαίρα τα υγρά και σχετικά μικρή διάρκεια ζωής αντίστασης.

Αποσυνδεδεμένος dartaholics

• **
  • 279
« Απάντηση #349 στις: Ιουνίου 12, 2016, 21:00 »
Δεν νομιζω ότι είναι συσκευή που θα κάνεις και τόσο βαριά χρήση.. Εννοώ δεν μπορείς εύκολα από θέμα μπαταρίας και διαρκείας υγρού..
Ουσιαστικά κατ εμε όπως το έχω ζήσει λίγο είναι κάτι σαν δεύτερο back up κάτι τέτοιο..
Δηλαδή το αρπάζεις φεύγεις πας μια βόλτα τέλος.

Sent from my MX5 using Tapatalk

• *
  • 29
« Απάντηση #350 στις: Ιουνίου 12, 2016, 21:38 »
Ναι αυτό λέω, δε κάνει για βαριά χρήση σε καμοια περίπτωση. 

Αποσυνδεδεμένος NobodyRankXV

• **
  • 134
« Απάντηση #351 στις: Ιουνίου 12, 2016, 22:40 »
Εμενα πάντως με καλύπτει μια χαρά και η μπαταρία του και όλα τωρα ανάλογα τον χρήστη και τις απαιτήσεις του καθενός φταίει του οτι είμαι και νέος στο ατμισμα 

Αποσυνδεδεμένος Dr.Feelgood

• **
  • 141
  • Μικρός Τυμπανιστής
« Απάντηση #352 στις: Ιουνίου 12, 2016, 23:42 »
Εμένα πάντως με έχει βγάλει μια βδομάδα η αντίσταση που είχε μέσα με μέτρια χρήση (όχι πιπίλα) γύρω στο 7ωρο καθημερινά. Δεν οσμίστηκα κάποια μυρωδιά καμμένου μέχρι τώρα που έχω και το παχύρευστο υγρό. Η μπαταρία του μετά το 7ωρο θέλει  φόρτιση γιατί αναβοσβήνει το λεντάκι γρηγορότερα. Κοινώς δεν είναι και για κανέναν φανατικό ατμιστή.

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #353 στις: Ιουνίου 13, 2016, 00:12 »
Εμενα πάντως με καλύπτει μια χαρά και η μπαταρία του και όλα τωρα ανάλογα τον χρήστη και τις απαιτήσεις του καθενός φταίει του οτι είμαι και νέος στο ατμισμα

Τίποτα δεν φταίει σε τίποτα φίλε NobodyRankXV. Όλα τα σημαντικά τα λες στο πρώτο μέρος του ποστ σου, "Εμενα πάντως με καλύπτει μια χαρά και η μπαταρία του και όλα...". Ένας ευτυχής νέος ατμιστής είσαι και μπράβο σου και μαγκιά σου! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος NobodyRankXV

• **
  • 134
« Απάντηση #354 στις: Ιουνίου 13, 2016, 00:26 »
Ευχαριστώ φιλε μου εξάλλου πιστεύω οτι προορίζεται για νέους ατμιστες τωρα αν κάποιοι έχουν συνηθίσει μετα μοντακια τους σουπερντουπερ ουαου ατμοποιητες λογικό να τους φαίνεται κάπως αλλα δεκτές όλες οι απόψεις ειναι πως το βλέπει κανεις, άλλος το βλέπει σαν κατι που θέλει να ξεκινήσει και άλλος σαν ένα μπακ απ

Αποσυνδεδεμένος dartaholics

• **
  • 279
« Απάντηση #355 στις: Ιουνίου 13, 2016, 00:37 »
Κι όμως δεν απευθύνεται μόνο σε νέους..
Πολλοί έμπειροι ατμιστες έχουν αποκτήσει και ένα τέτοιο για την ευκολία που τους παρέχει και την διακριτικότητα του..
Απλά στους πιπίλα χρήστες δεν μπορεί να αποτελέσει η μόνη επιλογή για τους λόγους που προαναφερθηκαν..
Πάντως μπράβο σου και καλή αρχή..
Το συγκεκριμένο μηχάνημα νομίζω φέρνει κι άλλο κόσμο προς το ατμισμα.. Αν και θαρρώ πως αν συνεχίσεις ενεργά σύντομα δίπλα στο αιο σου θα είναι και κάποιο μοντακι για άλλους λόγους που θα τους ανακαλύπτεις σιγά σιγά.

Sent from my MX5 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος teopanta1

• **
  • 154
« Απάντηση #356 στις: Ιουνίου 13, 2016, 17:26 »
Σήμερα πήρα το ego και έχω κάποιες μικρές απορίες καθώς είμαι καινούριος στο άθλημα μετά από αποχή 4 ετών. Λοιπόν το υγρό μέχρι ποιο σημείο να το αφήσω να αδειάσει; μέχρι ας πούμε να φτάσει προς το τέλος της αντίστασης; θα είναι καλό όταν θα συμπληρωσο υγρό να καθαρίσω και την αντίσταση περιμετρικά με μια χαρτοπετσετα; αυτά προς το παρών, σίγουρα θα επανέλθω με άλλες απορίες καθώς μετά  από 4 χρόνια αποχής από το ατμισμα και μετά την σημερινή αγορά έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα που είμαι σούπερ νουμπας. Χαχαχχαχαχ

Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #357 στις: Ιουνίου 13, 2016, 19:23 »
Ναι και όχι.  ;D
Ναι, περίπου μέχρι να αδειάσει, και
Όχι, δεν χρειάζεται σκούπισμα.
Άλλα χρειάζεται που θα τα βρεις διαβάζοντας το νήμα  ;)

Αποσυνδεδεμένος teopanta1

• **
  • 154
« Απάντηση #358 στις: Ιουνίου 14, 2016, 03:54 »
Λοιπόν κατάφερα και διάβασα όλο το νήμα και η αλήθεια είναι ότι πήρα πολύ σημαντικές πληροφορίες για την συσκευή. Έρχομαι στα υγρά με την αγορά της συσκευής δοκίμασα και κάποια υγρά καπνικα με την μέγιστη αναλογία σε νικοτινη καθότι έκανα αρκετά κ.τ κατέληξα λοιπόν στο cubanero από την Queen το αποτέλεσμα είναι ότι μετά από ώρες δεν ένιωθα την γεύση που είχε όπως στην αρχή. Δεν ξέρω αν φταίει η συνήθεια της γεύσης;  θα ήθελα να προτείνεται κάποιες κάπνικες γεύσεις που έχετε δοκιμάσει. Το ξέρω είναι θέμα γούστου αλλά μήπως με βοηθήσει να καταλήξω κάπου. Επίσης να προτείνεται κάποια μαγαζιά τα οποία θεωρείτε εμπιστοσύνης σε ότι αφορά την ποιότητα υγρών. Διάβασα ότι με υψηλής πυκνότητας υγρά η συσκευή έχει θέματα οπότε θα έχω ως βάση αυτό. Επίσης μπορεί να μου στείλει κάποιος λινκ με της αντιστασης που πρέπει να ψάξω; έψαξα μερικές στο σκρουτζ αλλά άκρη δεν έβγαλα. Είμαι από Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 14, 2016, 07:16 από teopanta1 »

Αποσυνδεδεμένος Kosvrs

• *
  • 5
« Απάντηση #359 στις: Ιουνίου 14, 2016, 07:43 »
Καλημέρα! Παρατήρησα ότι μετά από διάστημα συσσωρεύεται υγρό στη βάση που κουμπώνει το drip tip. Είναι νορμαλ αυτο;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360139 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450448 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328374 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29381 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F