vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

277 επισκέπτες, 1 χρήστης
camber

eGo AIO by Joyetech

Αποσυνδεδεμένος kglampr

• *
  • 56
  • Φύλο: Άντρας
Απ: eGo AIO by Joyetech
« Απάντηση #315 στις: Ιουνίου 05, 2016, 15:51 »
του Lyche δυστυχώς δεν ταιριάζουν είναι πιο ψηλές οι αντιστάσεις σίγουρα 

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #316 στις: Ιουνίου 05, 2016, 21:04 »

Το στήσιμο της RBA είτε σε κάθετη διάταξη (δύσκολο) είτε σε οριζόντια, δουλεύει με σύρμα SS0,32mm  σε αξονακι 2,5mm , 7-8 σπείρες.

Όταν λες δουλεύει.. δουλεύει κιόλας ή θέλει ενός ολόκληρου λεπτού πάτημα στο fire για ν'αρχίσει να ατμοποιεί;
Γιατί σε 2,5άρια coils που δοκίμασα ναι, δούλευε. Για να αρχίσει να παράγεται ατμός όμως με προλάβαινε η αγανάκτηση.. :D

Να το δοκιμάσω αν είναι, σύρμα υπάρχει. ;)

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359
« Απάντηση #317 στις: Ιουνίου 06, 2016, 01:42 »
Όπως είπα Μάκη "δουλεύει" και συνέχισα λέγοντας "Φυσικά δεν παύει να είναι ένα cubis με όλα του τα μειονεκτήματα."
Ο Νοών νοείτω  :D

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #318 στις: Ιουνίου 06, 2016, 06:44 »
Συγνώμη αλλά ασχέτως νοημοσύνης δεν μπορώ να καταλάβω σε τι απευθύνεσαι, υποθέτω ότι μιλάς για τις κλασικές υπερτροφοδοσίες του cubis αλλά κάπου το χάνω. Ο cubis μπορεί να βιδώσει σε μοντάκι με ρυθμιζόμενη ισχύ και ανεβάζοντας του τα watts μπορείς να τις εξαλείψεις σχετικά σύντομα, στο ΑΙΟ όμως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί όταν η ίδια η μπαταρία δεν μπορεί να "ανάψει" την αντίσταση που εσύ έχεις στήσει. Άλλο υπαρκτό θέμα στον cubis τουλάχιστον εγώ δεν γνωρίζω, για το λίγο διάστημα που βρέθηκε στα χέρια μου δεν πρόλαβα να τον δοκιμάσω και με την rba του βέβαια.
Αν θες μου εξηγείς, δεν επιμένω κιόλας. Έχω βρει την υγειά μου με τις 0.6 κεφαλές στο ΑΙΟ οπότε είναι και θέμα που δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Μήπως καταλάβει κάποιος άλλος που τυραννιέται μ'αυτή τη ρημάδα την rba τουλάχιστον.. :D

Αποσυνδεδεμένος nikos_chalandri

• *
  • 29
« Απάντηση #319 στις: Ιουνίου 06, 2016, 11:02 »
Νέος στο φόρουμ. Καλώς σας βρήκα πήρα το aio απο νομπακο. Εσάς όταν η αντίσταση καιγετε και μυρίζει καμενο, χαλάει και το υγρό που έχει μείνει στο τανκακι ? εμένα πάντως ναι. Έβαλα νέα αντίσταση και παρέμεινε η καμένη γεύση. Το σκουπισα έβαλα νέο και έστρωσε.

Nai_Ego

« Απάντηση #320 στις: Ιουνίου 06, 2016, 11:19 »
Καλωσόρισες.

Οι αντιστάσεις ακόμα και όταν δεν καούν αφήνουν υπολείμματα υγρών, καλό είναι μία φορά την εβδομάδα να κάνεις ένα πλύσιμο της συσκευής σου και να αδειάζεις τελείως τον ατμοποιητή.

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #321 στις: Ιουνίου 06, 2016, 12:59 »
Νέος στο φόρουμ. Καλώς σας βρήκα πήρα το aio απο νομπακο. Εσάς όταν η αντίσταση καιγετε και μυρίζει καμενο, χαλάει και το υγρό που έχει μείνει στο τανκακι ? εμένα πάντως ναι. Έβαλα νέα αντίσταση και παρέμεινε η καμένη γεύση. Το σκουπισα έβαλα νέο και έστρωσε.

Φίλε καλωσόρισες

Κάποια βασικά πραγματάκια που ίσως σε βοηθήσουν (αν δεν τα γνωρίζεις ήδη).

- Πάντα ρίχνουμε 5 - 6 σταγόνες υγρό στην αντίσταση πριν την τοποθετήσουμε (μέσα στην οπή για ναβραχεί το βαμβάκι)

- Τοποθετείς την αντίσταση και βιδώνεις το πάνω μέρος στο ΑΙΟ αλλά προσέχεις να μην το σφίξεις.
   Ετσι αποφεύγεις να πιάσει πάτο η αντίσταση και να κλέισει τις τρύπες εισαγωγής του υγρού.

- Μόλις το βιδώσεις άστο 2-3 λεπτά μα "ηρεμήσει"   

- Μην τραβάς τζούρες απότομα και πολλές μαζί.

Αν κανεις όλα τα παραπάνω, θα παρεις καμένο μόνο σε περίπτωση ελλατωματικής αντίστασης.

Για τον καθαρισμό του ΑΙΟ, αν δεν αλλάζζεις υγρό τακτικά (άλλη γεύση δηλαδή, απο καπνικά σε φρούτα κλπ)
με καθαρισμό μια φορά στις 10 μέρες θα είσαι άρχοντας.
Για τιν καθαρσισμό θέλει προσοχή μην φύγουν νερά και το βραχυκυκλωσεις. Προτεινόμενο είναι βρεγμένο πανάκι.

Αν έχεις κι άλλες απορίες, εδώ είμαστε 

Αποσυνδεδεμένος nikos_chalandri

• *
  • 29
« Απάντηση #322 στις: Ιουνίου 06, 2016, 13:45 »
Ευχαριστώ φίλε μου για τις συμβουλές.
Ρώτησα εκπροσωπο της νομπακο για το θέμα με τις νέες αντιστάσεις και μου είπε τουλάχιστον 10 σταγόνες πριν το βιδωσεις. Συγκεκριμένα μου είπε πλυμμηρησε το!!!!!
Προσωπικά βάζω 10 σταγόνες το αφήνω 5-10 λεπτά να ποτίσει το τοποθετώ μετα μέσα στο τανκ με το υγρό αλλα 5-10 λεπτά και μετά το ξαναανοιγω και του Ρίχνω άλλες 5 σταγόνες στο βαμβάκι. Υπερβολικό αλλά το κάνω Επειδή βάζοντας παλιότερα νέα αντίσταση με 5 σταγόνες στο βαμβάκι και κάνοντας τα υπόλοιπα που λέει και το Μανουαλ συνέχιζε η μυρωδιά καμένου.

Αποσυνδεδεμένος nikosallos

• 1613
  • ..έχει ο θεός...
« Απάντηση #323 στις: Ιουνίου 06, 2016, 14:56 »
  5 - 6 σταγόνες φτάνουν, να είσαι σίγουρος/ Οσο κι αν το ποτίσεις όμως αν το βιδώσεις σφιχτά δεν θαμπορεί να τροφοδοτηθεί
με υγρό και θα ξαναπάρεις καμένο... λίγο προσοχή εκεί.
Στον αντίποδα αω το παραμπολιάσεις θα σου βγάλει το υγρό πάνω.... (υπερτροφοδοσία).
Με μέτρο λοιπόν...   :) :)

Αποσυνδεδεμένος sindyR

• *
  • 48
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #324 στις: Ιουνίου 07, 2016, 18:10 »
οι δοκιμές των αντιστάσεων έλαβαν τέλος: προκρίνεται για τα γούστα μου αυτή του 1Ω, δεν θερμαίνεται, δεν μου δίνει γεύση χημικού αλλά πιο σωστά την γεύση που ατμίζω
Η 0,6Ω πολύ θερμότητα, έκαιγε το drip tip, το καπάκι, το γυαλί, έπρεπε να πάρεις μία τζούρα ανά πεντάλεπτο και στη γεύση χημικίλα- not for me
H 0,5Ω για πνευμονικές - not for me
H 1,5Ω γουργουρίζει πολύ, όχι καλός ατμός, όχι καλή γεύση, για κάποιο λόγο μου ζεσταίνεται και μ αυτήν
Αυτά.   ::)

Αποσυνδεδεμένος xristakos2006

• **
  • 129
  • ΟΧΙ η.τ αλλά συσκευή ατμίσματος PLEASE
« Απάντηση #325 στις: Ιουνίου 07, 2016, 22:40 »
@ sindyR
για να σου καεί η 0,6 σίγουρα δεν την έχεις βιδώσει σωστά
τώρα για το ποια είναι καλύτερη , αυτό ειναι καθαρά υποκειμενικό.
Εμένα π.χ. μου αρέσει μόνο η 0.6 (δενπαρουσιάζει τίποτα απο αυτά που λές) την οποία έχω καθιερώσει και στον Cubis

Αποσυνδεδεμένος sindyR

• *
  • 48
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #326 στις: Ιουνίου 07, 2016, 22:48 »
ε ναι! το δήλωσα άλλωστε πως η κατάταξη αφορά τα γούστα μου, περί ορέξεως...

Αποσυνδεδεμένος gPal

• **
  • 121
« Απάντηση #327 στις: Ιουνίου 08, 2016, 15:31 »
Παρέλαβα σήμερα AIO.

• Αυτό που με ανησύχησε κυρίως, είναι αυτό στη φωτογραφία που παραθέτω. Δυστυχώς δεν κατάφερα να βγάλω πιο καθαρή. Κόλλες είναι αυτά κάτω ή βρωμιά; Είναι φυσιολογικό; Μου χτύπησε αρκετά άσχημα στο μάτι. Λογικά κόλλες είναι απλά έχει και κάτι σαν ρινίσματα (φαίνονται και αυτά στη φωτογραφία).
  • Οκ, πλύσιμο γι' αργότερα υγρό πανάκι. Τώρα όμως που ήρθε από τον κινέζο; Έτσι αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί. Κάπου είχα διαβάσει απλά να καλύπτουμε USB/κουμπί και κανονικά μετά πλύσιμο το τανκ. Στέκει; Μη το πάρω στα χέρια ακόμη δεν ήρθε...

Ευχαριστώ.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #328 στις: Ιουνίου 08, 2016, 16:10 »
Το να τα καλύπτεις και μετά να κάνεις κανονικό πλύσιμο έχει τους κινδύνους του.
Θα σου σύστηνα να χρησιμοποιήσεις αυτά τα μικρά βουρτσάκια που υπάρχουν για την υγειινή των δοντιών (στα φαρμακεία)
ή κάποια παιδική οδοντόβουρτσα και να τα καθαρίσεις.

Λογικά είναι τα υπολείμματα (ρινίσματα, κόλλα, κλπ.) από το εργοστάσιο.

Αποσυνδεδεμένος gPal

• **
  • 121
« Απάντηση #329 στις: Ιουνίου 08, 2016, 16:17 »
Ναι, δεν είπα να το λούσω ολόκληρο με νερό.  :))

Μια άλλη σκέψη... Να λιώσω σε ένα ποτήρι μία κορέγκα και να πετάω κάθε λίγο μέσα. Νομίζω είναι η καλύτερη λύση.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 5996 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361130 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1216 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114812 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451586 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111452 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376282 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329119 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6687 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15538 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29693 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul