Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

434 επισκέπτες, 4 χρήστες
manoslykos, Tem, saltcity, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο  (Αναγνώστηκε 258908 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: ΑΡΤΑ
  • Φύλο: Άντρας
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
Είναι σαν να λέμε ότι η Renault και η Scania είναι επικίνδυνες για την υγεία, επειδή δυο τύποι θέρισαν με τα φορτηγά τόσα άτομα, και να καλούμε να αποσυρθούν από την κυκλοφορία...........

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Τα δεδομένα τα έχουμε. Δυστυχώς, δεν κυκλοφορούν εύκολα και παραέξω. Έχω βαρεθεί πραγματικά τις τελευταίες μέρες να εξηγώ τι έγινε.

Το μόνο που εύχομαι, είναι η ηγεσία να μην χρησιμοποιήσει την όλη ιστορία ως τεκμηρίωση για το πόσο επικίνδυνη είναι η ιδιοκατασκευή. 

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΠΙΤΣΟΥΝΙ city
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Τι διαφορά έχουν απο τα στιφτρά τσιγάρα που είναι ιδιοκατασκευή και μπορούμε να βάλουμε οτι γουστάρουμε μέσα;
Δεν νομίζω οτι μπορούν να στηρίξουν κάτι πάνω σε αυτό...

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Τις προσέχω τις κουβέντες μου Σταύρο! Να στηρίξουν δεν μπορούν τίποτα και πάνω σε ότιδήποτε. Να το χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία όμως, μη μου πεις ότι σου ακούγεται και τόσο περίεργο! Έχεις ακούσει και χειρότερα, τάδε έφει Ανδρέας Ξανθός περί καπνιστικής κουλτούρας!

Αποσυνδεδεμένος mathimatikos1966

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΠΙΤΣΟΥΝΙ city
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Ακόμα ψάχνουμε να βρούμε ποιος είναι...
Αλλού ο τίτλος ήταν "έσκασε ηλεκτρονικό τσιγάρο γνωστού Χαλκιδαιου"...

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Deep space + Ρόδος
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος

Αποσυνδεδεμένος dinos_74

• 6-3=6
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Νέα Ιωνία
  • πεφτω γιατι μπορω να σηκωθω
Φρέσκα νέα .....

https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/xalkida-tou-eskase-sta-xeria-to-ilektroniko-tou-tsigaro-diakomistike-sto-kat-3/2858899/

Ακόμα ψάχνω να βρω τι έχει γίνει. Κατά περίεργο τρόπο δεν ξέρει κανείς τίποτα εδώ στην Χαλκίδα. Αλλά που θα πάει....... θα τον βρω τον τύπο ΕΆΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Αποσυνδεδεμένος TheMadGreek

• Γιώργος
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Ίλιον
  • Urge to P|U|R|G|E|

Εγώ ΔΕΝ πέρασα από Χαλκίδα. Είχα πάρει το ferry boat για Ερέτρια.

Αποσυνδεδεμένος treloneritis

• Γιώργος
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Χαλκίδα
  • I am not anti-social, just not user friendly
Ακόμα ψάχνω να βρω τι έχει γίνει. Κατά περίεργο τρόπο δεν ξέρει κανείς τίποτα εδώ στην Χαλκίδα. Αλλά που θα πάει....... θα τον βρω τον τύπο ΕΆΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Αναδημοσίευση από το Evialead :eyesplash: :)) είναι ρε Ντίνο...τί να βρεις...:nope:

Αποσυνδεδεμένος ringo2009

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
Και ο γνωστός έλληνας πολέμιος του ηλεκτρονικού ελαφρά τη καρδία δηλώνει ότι "είναι θέμα χρόνου να εμφανιστούν τέτοια κρούσματα και στην ελλάδα". Όχι θα κάτσει να σκάσει δηλαδή!

Αποσυνδεδεμένος gangelo

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
Και μετα την τρομολαγνεια των τελευταιων ημερων οριστε και μια σοβαρη ερευνα:

https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/17476348.2019.1649146

Συγνωμη για οσους δεν τα πανε καλα με την Αγγλικη αλλα η ερευνα ειναι πολλες σελιδες και δεν θα μπορουσα να τη μεταφρασω ολη. Υπαρχει και το google translate για οποιον θελει να το χρησιμοποιησει.

Εν ολιγοις εξηγει επιστημονικα οτι ενω ο ατμος δεν ειναι πεντακαθαρος αερας του βουνου, ειναι απειρως καλυτερος απο τον καπνο του τσιγαρου.

Enjoy..

Αποσυνδεδεμένος ΤΖΙΝΟΣ68

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Νεα Σμυρνη
βρεθηκε ο ατμιστης απο χαλκιδα pico απο μπαταρια μαλλον εσκασε(οσους ξερω με pico κανενας δεν εχει εξωτερικο φορτιστη)

Αποσυνδεδεμένος camber

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
    • camber
Σε κεντρικό κατάστημα της Χαλκίδας του έσκασε. Δε νομίζω να το φόρτιζε εκείνη την ώρα 8)
Όπως και να έχει ένα ηλεκτρονικό mod αν βραχυκυκλώσει στη χειρότερη περίπτωση θα πάρει φωτιά, δε θα σκάσει.
Το σκάσιμο προέρχεται από τη μπαταρία που σημαίνει ότι δε χρησιμοποιούσε κάποια ασφαλούς χημείας όπως Sony - LG - Samsung

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258908 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718072 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374047 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389329 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263110 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680559 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 690 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1325 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22287 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887765 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.