Στεγνό "δώσιμο".
Ο Μιχάλης με έχει ταράξει στα μηνύματα απ'το μεσημέρι που έφυγε απ'το σπίτι, μηνύματα τύπου "ω ρε φίλε τι είναι αυτό το πράγμα", "μλκ μου έχω απογειωθεί μιλάμε" και κάτι άλλα τέτοια συναφή αλλά δεν κάνει να γράφω κακές λέξεις εδώ, κάτι για "φλιπάρει" λέει, "μολότωφ" και τέτοια. Κάποιος να του τον πάρει απ'τα χέρια βρεεεε!

Περισσότερο όμως γράφω για τις δικές μου σκέψεις τώρα παιδιά, πραγματικά έχω μπει σε μεγάλο σκεπτικό λούκι αυτή τη στιγμή με τους κινέζους. Είμαι λάτρης των γνήσιων πραγμάτων μη σκεπτόμενος το κόστος, απλούστατα θα αγοράσω μόνο αυτά που μπορώ. Επίσης χαίρομαι να στηρίζω δικούς μας ανθρώπους, πολλές φορές εξάλλου μπορούν να δημιουργηθούν και σχέσεις που αξίζουν περισσότερα από 120 ευρώ.. χωρίς να σημαίνει ότι έχω και τις τεράστιες παρτίδες με τον Παναγιώτη αυτό. Αλλά είχα μαζί του μια επικοινωνία που για εμένα άξιζε πολλά, γι'αυτό κι αυτές εδώ οι γραμμές. Ο άνθρωπος έβγαλε ένα απίθανο κομμάτι κι αυτό δεν αλλάζει. Κι ευτυχώς για όλους μας αυτό το κομμάτι κατάφερε να γίνει πιο προσιτό για περισσότερο κόσμο. Έμεινα κάγκελο με αυτό που είδα σήμερα και την τιμή που αγοράστηκε. Τρελή αλλαγή στη θέση της τραμπάλας, τα πάνω κάτω μιλάμε.
Δεν θέλω να συνεχίσω στα πελάγη των σκέψεων που κάνω, θα μπερδευτεί κόσμος. Άσε που θα με πείτε και τρελό. Το ρεζουμέ είναι ότι σήμερα είδα ένα πράγμα των 20 ευρώ που με ελάχιστες διαφορές από το γνήσιο απέδωσε σχεδόν τα ίδια. Με ελάχιστα πιο σφιχτή τη τζούρα και με μια πρόσθετη γεύση μετάλλου που γρήγορα έφευγε τζούρα με τη τζούρα, ε τα ίδια λέμε.
Εγώ αν δεν είχα κανέναν αυτή τη στιγμή πάλι τον γνήσιο θα επιδίωκα να πάρω πρώτο κι ας έκανα το σκ@τό μου παξιμάδι Κυθήρων. Αλλά επειδή η δυνατότητα δεν υπάρχει για όλους πάρτε άφοβα το κλωνάρι παιδιά. Και μόνο για τη δοκιμή του, ακόμα κι αν δεν ταιριάξει καθόλου στα γούστα σας, χαλάλι το 20άρι.
Όσο για τον Μίχαλο πολύ το χάρηκα, ααααχχχχ! 1-0 φιλαράκι!
Να τον ακούς τον Μάκη όταν μιλάει για σωστούς ατμοποιητές και να μην του λες μπιχλιμπίδια για subohmers των 70 βατ..! Γουελκάμ του δε τέιστυ εξπίριενς ατ δε βέιπινγκ χόμπυ σερ..!