Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους..χωρίς ψέματα αααα όλα κιόλα
Πρωινό vape mail και με την τσίμπλα στο μάτι μετα απο τηλ συνενόηση 7.10 πμ με των ταχυδρόμο που τυγχάνει να ήμαστε γνωστή με περιμενε στην πόρτα των ΕΛΤΑ μια καλημέρα στα γρήγορα μια τυπική τζιφρα παραλαβή πακέτου και βούρ για το σπίτι
πρωτη παραγγελία απο 3favape και με ολλανδική αερομεταφορά με επιβάρυνση μεταφορικών $ 1.05 κλείσιμο παραγγελίας 18 /3 και παραλαβή σήμερα σχετικα γρήγορα φυσικά μπορούσε να είναι και χειρότερα
αυτά τα λιγα περιεχει το πακέτο ενα ατμό και κάποια trip tip
Για να ανοίξο το κουτάκι να δουμε αυτών των περιβόητο cloud one και απο κοντά
μμμμ σαν πολύ γυαλιστερός δεν σου φαίνεται οτι είσαι τέλος πάντων για να σε βάλω στων παγκο να δουμε και το εσωτερικούς χώρους
των εκανα βίδες όπως αρμόζει αυτά παθαίνουν όσοι ατμό πλέκουν μαζί μου
παληκάρια όντως απο σπειροματα δεν του βρίσκω ψεγάδι όλα βιδωνουν με την μια χωρίς καμια δυσκολία το συγκεκριμένο μονωτικό του πόλου είναι ανάποδα οπωσ έχουν αναφερθεί και άλλοι ατμιστες με μια πενσα τραβάς των πόλο αριστερά δεξια και βγαίνει χωρίς δυσκολία το δε μονωτικό βγηκε και αυτό χωρίς μεγαλο κόπο ..η επανατοποθέτηση χρειαζεται να δωσεται βαση σε όσους το βάλουν απο την άλλοι μεριά να βάλλεται λίγο υγρο στων πόλο και το πλαστικό θα χρειαστεί κάποια μικρή προσπάθεια στο να μπει και να φέρεται σε ίδιο ύψος των πόλο ...
μετα απο ενα μπάνιο με διπλή δώσει Corega και πλύσιμο με υγρό πιάτων έτοιμος για το πρωτο του setup ..
συρμα SS316L 0.28 mm
6 σπείρες
0.75 ωμ
βαμβακι CGD αφρατο αφρατο
Βρέξειμω με σκέτη βαση γύρισμα στο ντεκ βιδωμα καμπάνας και και τανκ και πάμε για τισ πρωτες εντυπώσεις ...
πρωτη μπουκιά και κόκαλο διαρροή στο φουλλλλ
τι έγινε ρεεε πάμε καλααα μμμμμ ξέχασα να βάλω το o- rink στη βαση άντε πάλη βάζω το o- rink βιδωνο ξανά βάζω υγρό τραβάω τζουρα και ξανά τα ίδια γ@#ώτ την ατυχία μου τι έγεινε πάλη η καμπάνα ηταν βιδωνενη το δε o- rink το έβαλα των κοιταζω των ξανα κοιταζω το παραθυρο ηταν ανοιχτό λέω άντε να σε δω που δεν με ταλαιπώρησε ο φαινόμενο και θα μου τα χαλάσεις εσύ ...
Ανοίγω τσεκαρο βαμβάκια όλα στη θέση τους κλείνω σκουπίζω και γεμίζο τώρα με DIY TRIBECA γέμισμα έως την πανω μεριά του τρούλου τισ καμπάνας ...
αρχίζω το ατμισμα κρατώντας και το χαρτί ανα χείρας για τυχων 3της διαρροησ εεε απού καεί στο χυλό φυσά και το γιαούρτι ..
μεταλιλα πλαστικιλα δεν πήρα καθόλου η πρώτες τζουρεσ αγευστεσ με πολύ καλό ντουμάνι και βελούδινο ατμό ..μετα απο κατανάλωση σχεδόν όλου του τανκ μου έδωσε κάποια γεύση αλλά δεν έχει καμια σχέση έως τώρα με την γεύση του φαινόμενο και του Μαχου...
έως τώρα αυτή είναι και η κατατάξει αναμεσα στους 3 ...
Πρωτα συμπεράσματα εύκολος ατμό στο σεταπ του χωρίς καμια δυσκολία με το πλαστικό τανκ χρειαζεται περισια δυναμη για να ξεβιδωση απο την βαση αλλά και το πανω μεταλικό καπάκι δεν ποιανεται ευκολα το τριπ τιπ αν και φερνει στων γνησιο γυρνα τρελα ωρες ωρες χωρις να γυρνα την καμπανα και η καμπανα οταν ειναι ζεστη μετα απο καποιεσ τζούρεσ δεν γυρναει ουτε αυτη ..περίμενα και απο γεύση αλλά τόσο και απο λειτουργικότητα πολλά παραπανω τώρα ίσως όλα αυτά να οφείλονται και σε κάποια λάθη δικά μου τις πρώτης επαφής μαζί του που θα τα δω στην πορεία...
παληκάρια θα έγραφα και αλλά αλλά έχω και Τσούκαλη να στήσο να μην μείνουμε και νηστικοί ..
Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk