Αρχικά ζητάω συγνώμη πρωκαταβολικά παίδες για τυχόν παραλείψεις, πρώτη μου παρουσίαση είναι, ζητώ την κατανόησή σας
Griffin λοιπον η οπως θα λεγαμε στα Ελληνικα Γρύπας.
Ντουμανάτος ατμοποιητής, δημιούρημα της νεοσύστατης Κινέζικης εταιρίας GEEKVAPE (Established in 2015)
H τιμή του είναι γύρω στα 45 euro στην Ελλάδα και γύρω στα 30 usd στο εξωτερικό
Τον έχω λίγες μόνο μέρες και μπορώ να πω πως είμαι απότυτα ικανοποιημένος από αυτόν. Μπορεί να αποδώσει πολύ καλή γεύση
και πιστεύω πως αξίζει τον μεγάλο ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω απο αυτόν! Πρώτες εντυπώσεις λοιπόν άριστες!
*Υλικό Κατασκευής:Stainless steel, Derlin Drip tip, Pyrex glass
*Διαστάσεις: 48.5mm ύψος (58.5 με το drip tip), 22mm διάμετρος
*Διαθέσιμα Χρώματα: Ασημί(SS), Μαύρο
*Bάρος: 75γρ
*Χωρητικότητα: 3.5ml
(*) Οι μετρήσεις είναι μέσα απ'την σελίδα του κατασκευαστή! Δυστυχώς δεν έχω κάποιο παχύμετρο ή ηλ.ζυγαριά ώστε να επαληθεύσω
Ερχεται μέσα στο παρακάτω πλαστικό κουτάκι με χάρτινο περίβλημα στο οποίο εκτός του ατμοποιητή υπάρχουν ακόμα:
-Ενα ανταλλακτικό τζαμάκι
-Ενας αντάπτορα για 510 drip tip
-Ανταλλακτικά O-rings
-Bιδάκια
-Ενα κλειδί τύπου αλλεν
Ο ατμοποιητής έρχεται με ένα πολύ φαρδύ drip-tip (δεν ειναι 510) όμως αυτό δεν είναι πρόβλημα καθώς στο κουτί
περιλαμβάνεται αντάπτορας για drip-tip τύπου 510. Εχω πάντως την αίσθηση πως με το φαρδύ μαμα drip-tip παίρνω καλύτερη γεύση απ'οτι με τα κλασικά 510 drip-tips.
Μπορούμε να γεμίσουμε με υγρό αναπλήρωσης απο πάνω πολύ εύκολα απευθείας απ'το μπουκάλι χωρίς πλαστικές ή σιδερένιες μυτούλες χάρη στις
τεράστιες τρύπες που υπάρχουν πάνω στον ατμοποιητή για το σκοπό αυτόν.
Ο ατμοποιητής έχει ρύθμιση ελέγχου ροής υγρόυ ώστε να ελέγχουμε την εισροή υγρού προς την αντίσταση μας. Οταν γεμίζουμε από πάνω οι τρύπες πρέπει να είναι
τελείως κλειστές.
Υπάρχει επίσης το κλασικό δαχτυλίδι για τη ρύθμιση του αέρα. Οσο και να το κλείσουμε παραμένει αεράτος οπότε δεν θα τον συνιστούσα σε κάποιον o oποίος
αναζητά ατμοποιητή για τζιγαρίσιες τζούρες.
Η Βάση είναι τύπου Velocity, δύο ποστ δηλαδή απο δύο τρύπες το καθένα. Μπορούμε να στήσουμε μόνο διπλές αντιστάσεις!
Τεράστιο το deck παιδιά με μεγάλες τρύπες στο κάθε post που μας δίνουν τη δυνατότητα να παίξουμε με πάρα πολλά σύρματα και πολλές
διατομές συρμάτων. Το μεγάλο deck του ατμοποιητή και η ευκολία στησίματος είναι κάτι που τονίζεται ιδιαίτερα και απο την ίδια εταιρία κατασκευής.
Eπίσης υπάρχει και ένα δαχτυλιδάκι που αν θέλουμε τοποθετούμε πάνω στο deck σαν οδηγό για την τοποθέτηση του βαμβακιού.
Διαρροές παιδιά ούτε για αστείο! Οτι και να έκανα δεν έχασε ούτε σταγόνα.
Ο πόλος είναι ρυθμιζόμενος.
Στα
-Εύκολο γέμισμα
-Εύκολο στήσιμο
-Πολύ καλη γεύση
-Velocity deck
-Δυνατότητα να να παίξουμε με διάφορα σύρματα όλων των διατομών
-Μηδέν διαρροές
Στα
-Μικρή χωρητικότητα
-Μεγάλη κατανάλωση (αν και αυτό είναι λογικό για τέτοιου είδους ατμοποιητές)
-Οσο και να σκεφτώ δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο παίδες
Σε ποιους θα τον πρότεινα;
Σε αυτούς που ψάχνουν ντουμανάτο ατμοποιητή που να αποδίδει πολύ καλή γεύση και χομπίστες ατμιστές που αρέσκονται σε στησίματα με clapton, twisted κ.τ.λ
Αν βρώ ή διαπιστώσω κάτι ακόμη στην πορεία θα το αναφέρω....