Φίλοι μου καλησπέρα / καλημέρα, ό,τι προτιμάτε ώρα που είναι!
Αφού πέρασε η παραγγελία μου από fasttech αισίως τελικά το πρωί, είμαι και εγώ σε αναμονή για παραλαβή του νέου istick 100w tc..
Πρίν έρθει, για να είμαι προετοιμασμένος, έχω τις εξής απορίες..
1) Πρέπει να χρησιμοποιώ 2 μπαταρίες ίδιες, αν θέλω να έχω 2 μέσα, ή βάζω ό,τι 2 να ναι?
2) Για την ώρα έχω μία samsung 25r την πράσινη και μία lg hg2 καφέ, γνήσιες επιβεβαιωμένα.. Αν το vtc mini το δώσω στην κοπέλα μου, ποιά ακόμα extra μπαταρία από τις δύο να παραγγείλω ώστε να τις έχω ζευγάρι για το istick? Η άλλη θα μείνει για το vtc με αντιστάσεις άνω του 1 ohm γιατί κάνει τσιγαρίσιες τζούρες, το λέω για την αυτονομία..
3) Στο istick θα κουμπώσω τον melo 2 μιας και προσωπικά είμαι της πνευμονικής τζούρας.. Θα δουλεύω τις μαμά 0,3 kanthal επάνω.. Αν υποθέσω οτι θα παίζω χαμηλά σε watt (περίπου 30-45) να υποθέσω οτι οι 2 μπαταρίες απλά αυξάνουν την αυτονομία, αντί να έχω μία επάνω?
4) Σε ποιές περιπτώσεις είναι αναγκαίες οι δύο μπαταρίες? Άνω των 75 watt αν δεν κάνω λάθος? Αν υποθέσουμε οτι μπορεί να το δουλέψω σε ρυθμίσεις όπου οι δύο μπαταρίες είναι απαραίτητες για να αποδώσει.. Ποιά μπαταρία πρέπει να κοιτάξω να αγοράσω εις διπλούν, μιας και διάβασα ότι θέλει 25Άμπερες και άνω για να αποδώσει..
Τέλος, σαν ένα "poll" για το κλείσιμο.. Στη θέση μου θα κρατούσατε το istick ή το vtc?
Επειδή ρώτησα πολλά και σίγουρα θα μπερδευτώ από κάποιες απαντήσεις, όποιος καλοθελητής μου αφιερώσει χρόνο, ας απαντάει σε κάθε νούμερο ερώτησης χωριστά, όπως ρώτησα και εγώ, για να μη χάσω τη μπάλα!
Ευχαριστώ προκαταβολικά, όπως πάντα, για τον πολύτιμο χρόνο σας!