Σε συγκριση με joytech cupoid τι θα λεγατε? Ειμαι στο ψαξιμο
Αν και το πιο πιθανό είναι να μην έχεις διαβάσει το νήμα αυτό από την αρχή του (όπου και το άνοιξα με παρουσίαση του mod και αναφέρω όλα τα χαρακτηριστικά του), θα προσπαθήσω όμως να λύσω την απορία σου...
Πάνω-κάτω είναι και τα δύο ίδια στον τρόπο λειτουργίας τους. Σαν μέγεθος και βάρος, είναι πάλι ίδια και εδώ αλλά με κάποιες μικρές παραλλαγές.
Το iStick είναι πιο κοντό και πλατύ σαν μέγεθος, ενώ το Cuboid είναι αρκετά πιο ψηλό αλλά και (σχετικά) λεπτό σε πάχος σε σχέση με το iStick.
Και τα δύο παίρνουν δύο μπαταρίες. To Cuboid τις παίρνει σε διάταξη σε σειρά (για ισχύ), ενώ το iStick σε παράλληλη διάταξη (για μεγάλη διάρκεια και αυτονομία των μπαταριών). Το Cuboid λειτουργεί αυστηρά με δύο μπαταρίες, ενώ το iStick μπορούμε να το χρησιμοποιησούμε ακόμα και με μία μόνο μπαταρία (με περιορισμό στα 75 watt απλά).
Εγώ προσωπικά και μεταξύ αυτών των δύο, έχω στην κατοχή μου ΜΟΝΟ το iStick. (Και φυσικά και ένα eVic VTC Mini και ένα eVic VT...)
Οπότε δεν έχω και άλλη άποψη για το πώς μπορεί να συμπεριφέρεται το καθένα.
Θα σου πω όμως για το iStick ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του από τότε που το έχω. Απροβλημάτιστη λειτουργία σε όλα. Και οι δύο 2500 mAh μπαταρίες που του έχω βάλει και χρησιμοποιώ, δεν τελειώνουν με ΤΙΠΟΤΑ.
Αν τα προτείνω σε νέα ατμίστρια; Το Cuboid ούτε καν!
Το iStick πάντως, είναι σίγουρα πιο φιλικό για νέους ατμιστές (και αυτό ήταν πάντα το ατού των iStick)...
Φοβάμαι όμως ότι θα συμφωνήσω με τον φίλο Atoner σχετικά και με την πρότασή του περι VTC Mini (αλλά και με Cubis μαζί θα πω εγώ) για 'σενα που είσαι νέα ατμίστρια και σχετικά για κάτι καλό που ψάχνεις ως ανανέωση του εξοπλισμού σου.
Δίνει πολλές επιλογές αυτός ο συνδυασμός...
(Και ναι. Φυσικά ΚΑΙ το iStick TC 100W προτείνω, αλλά με κάθε επιφύλαξη...)