Κατοχος και εγω hurricane απο την VB του Γιαννη Αρτοπουλου απο οπου εμεινα απολυτα ευχαριστημενος τοσο απο τον ιδιο ,οσο και απο τα δυο παιδια τον Παναγιωτη και τον Γιωργο για την αντιμετωπιση , την προθυμια , την ευγενεια και τις γνωσεις τους. Ο ανθρωπινος παραγοντας ειναι πολυ σημαντικος για μενα , και ειδικα οταν ασχολουμαστε με προιοντα high end ιδιαιτερα εξειδικευμενα.
Μου τον εστησε ο Γιαννης για να δω πως στηνεται και πως αποδιδει με το υγρο που ξερω καλα και ειχα μαζι μου. Εξαιρετικος ατμοποιητης και τοτε αλλά και στη συνεχεια που τον ξαναστησα αρκετες φορες.
Υπερ (κατα τη γνωμη μου)
Κραταει σταθερη αντισταση στο νικελ οσο ελαχιστοι ,εχει αριστης εφαρμογης επιχρυσες επαφες και πολο που δινουν τη βελτιστη αγωγιμοτητα , αριστα σπειρωματα και ατσαλι 316 , ευκολια στο στησιμο, ωραιο ανετο και γρηγορο ατμισμα, ωραια γευση και ευκολια στη ρυθμιση του αερα με τους πολλους συνδυασμους οπων που προσφερει.Δεν εχει διαρροες η γουργουρισματα. Αφοβα μπαινει στην τσεπη η στο καθισμα .
Κατα
Τιμη που θα ηθελα να περιλαμβανονται το μεταλλικο τανκ με το πυρεξ.
Οδηγιες χρησης και στησιματος απο τον κατασκευαστη μεσα στο κουτακι οπως και ενδειξη της version πχ 1,2 1,3 .
Δεν εχει αριθμο σειρας .Θα ηταν σωστο να ειχει ετσι ωστε να ηταν μεγαλυτερη η διασφαλιση της αυθεντικοτητας ,οσο ειναι αυτο δυνατον με τοσους 1:1 κλωνους που εχουν εμφανιστει και θα εμφανιζονται στην αγορα.
Οταν δινεις ενα αξιοσεβαστο ποσο για ενα αυθεντικο κομματι ,πως να το κανουμε, θελεις να εχει τα παραπανω., ετσι ωστε να αισθανεσαι πιο ασφαλης και να αποφευγονται παρεξηγησεις.
Ψαχνομαι ακομα στα στησιματα γιατι το απλο στανταρντ στησιμο με το φυτιλι κατευθειαν εξω συριζα κομμενο δεν με ικανοποιησε ως προς την τροφοδοσια και τον παραγωγη ατμου. Καποια αλλα λιγο διαφορετικα στησιματα αλλαζαν τη γευση και εδιναν λιγο περισσοτερο ατμο αλλά δεν ηταν , παντα για εμενα, τοσο ικανοποιητικα για το επιπεδο του ατμο. Θα δοκιμασω αυριο το στησιμο του Γιωργου οπως αψογα το παρουσιασε στην πρωτη σελιδα , με τις εξτρα ενισχυσεις τμηματων βαμβακιου στο υπαρχον ,που μου αρεσει σαν ιδεα παρα πολυ.
Πιστευω οτι με πιο πλουσια τροφοδοσια θα δωσει ακομα πιο πλουσια γευση, οπως γινεται με τον Taifun GLS και GT2 που επισης χρησιμοποιω και απολαμβανω.
Να ειστε καλα να ατμιζετε και να απολαμβανετε τον Hurricane .