Κάποιες σκέψεις, πρώιμες ωστόσο, μετά το πρώτο ραντεβού ..
Δυστυχώς δεν έχω πια στα χέρια μου Φαινόμενο και Cloud να συγκρίνω γεύση τετ-α-τετ, μόνο τον Eviva

, αλλά απο τις πρώτες τζούρες κιόλας φαίνεται οτι το Kayfunάκι δίνει πολύ καλή γεύση, γενικά μιλώντας, πάνω απο το μέσο όρο. Αλλά και καλό ατμό. Συνολική απόδοση εξαιρετική, τροφοδοσία υγρού και εύρος αέρα.
Τον έχω στημένο με 4ρι ribbon, 4 σπείρες σε 2.5 άξονα, κάπου 1.2 oHms, στο μηχανικό.
Επίσης, και αυτός είναι ο λόγος που με έκανε να αποκτήσω πρώτη φορά Kayfun, χαίρομαι γιατί απο οτι φάνηκε σωστά υπέθεσα οτι αυτός ο χώρος ατμοποίησης φτιάχτηκε για να αποδώσει καλά σε χαμηλά γκάζια (9-12 που παίζω εγώ, πολύ καλή απόδοση).
Κατά τα άλλα είναι ο τι πιο μανιτζέβελο στο πλύσιμο/στήσιμο και γέμισμα, ακόμη και απο μπουκάλι γυάλινο. Ακόμη πιο εύκολο το στησιμο μέσα στη μικρή φωλιά του KM3. Και μάλιστα χωρίς την ανάγκη κομμωτικής τέχνης …
Μόνα παραπονα, που τα έχετε γράψει πολλάκις και συμφωνώ, χωρητικότητα/διάμετρος/'υψος, αν και σε μερικά κουτάκια ταιριάζει μια χαρά.
Α, συν, πολύ μικρά τα κεφάλια απο τις βίδες των πόλων, με οτι αυτό συνεπάγεται, θέλουν αγάπη και προδέρμ ..
Η χωρητικότητα μπορεί να διορθωθεί με κάποιο update, ελπίζω. Μέχρι τότε, με το μπουκαλάκι αντάμα …
@ Μicha3L, πιο ωραίος στο Radius νομίζω!
Μεγειές σε όλους!