Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

435 επισκέπτες, 10 χρήστες
Tem, ipomonias, Lazy Dog, grag, maprix, kgalaz, white varadero, guss, thanos1071, Dimitrisbo

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Kayfun V3 Mini by Svoemesto  (Αναγνώστηκε 82856 φορές)

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kayfun V3 Mini by Svoemesto
« Απάντηση #60 στις: Φεβ 01, 2016, 17:57 »
Μάκη μου μάλλον έχεις δίκιο λοιπόν. Οπότε καλή αναμονή για τον δικό σου και σε αναμένουμε να μας πείς και εσύ τις εντυπώσεις σου οι οποίες θα είναι αρκετά ακριβείς.

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #61 στις: Φεβ 01, 2016, 19:38 »
Eννοείται φυσικά ότι ο V3 λειτουργεί και με έλεγχο θερμοκρασίας. Παρατήρησα ότι στο evic Mini με σύρμα SS 316L λειτουργεί καλά και με τιμές tcr 0088 και 0092 χωρίς να χρειάζεται να ρυθμιστεί ψηλά η θερμοκρασία. Προσωπικά τον χρησιμοποιώ συνήθως σε power mode. Αλλά τον έχω στα χέρια μου μόνο τις δύο τελευταίες μέρες. Επίσης , και νομίζω ότι πρέπει να αναφερθεί αυτό, δεν έχει την παραμικρή σχέση με subohming κατατάσεις. Από εκεί και πέρα ακόμα και με συνεχόμενες τζούρες μπορεί να λειτουργήσει και στα 40 w. Στα επίπεδα αυτά θερμαίνεται ωστόσο αρκετά κάνοντας το άτμισμα όχι και τόσο ευχάριστο.

Αποσυνδεδεμένος athkatla

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #62 στις: Φεβ 01, 2016, 19:42 »

Έλα η μπουγαδα

Sent from my xperia Z2 using Tapatalk

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
« Απάντηση #63 στις: Φεβ 01, 2016, 19:54 »
Kαι επειδή εγώ ξεχνιέμαι και την παθαίνω συχνά :idiot1:  :fight_hammered2:.... να υπενθυμίσω ότι η αναπλήρωση υγρού πρέπει να γίνεται με τον ρυθμιστή ροής υγρού σε κλειστή θέση. Και φυσικά μετά την αναπλήρωση υγρού απαιτείται άνοιγμα του ρυθμιστή (αρκούν 1-2 περιστροφές προς τα αριστερά) για να μην πάρουμε μετά από λίγο γεύση καμμένου.

Αποσυνδεδεμένος Micha3L

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens, Mets
  • IT ℑℑ by ℠
    • vaping ... 8years
« Απάντηση #64 στις: Φεβ 01, 2016, 19:59 »
E ξ α ι ρ ε τ ι κ ο ς  :thumpup:
Πολύ καλύτερος από ότι περίμενα, σε όλα!!!

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• e-regular ατμιστής
« Απάντηση #65 στις: Φεβ 01, 2016, 20:04 »
Κάποιες σκέψεις, πρώιμες ωστόσο, μετά το πρώτο ραντεβού ..  :laugh1:

Δυστυχώς δεν έχω πια στα χέρια μου Φαινόμενο και Cloud να συγκρίνω γεύση τετ-α-τετ, μόνο τον Eviva  ;D , αλλά απο τις πρώτες τζούρες κιόλας φαίνεται οτι το Kayfunάκι δίνει πολύ καλή γεύση, γενικά μιλώντας, πάνω απο το μέσο όρο. Αλλά και καλό ατμό. Συνολική απόδοση εξαιρετική, τροφοδοσία υγρού και εύρος αέρα.

Τον έχω στημένο με 4ρι ribbon, 4 σπείρες σε 2.5 άξονα, κάπου 1.2 oHms, στο μηχανικό.

Επίσης, και αυτός είναι ο λόγος που με έκανε να αποκτήσω πρώτη φορά Kayfun, χαίρομαι γιατί απο οτι φάνηκε σωστά υπέθεσα οτι αυτός ο χώρος ατμοποίησης φτιάχτηκε για να αποδώσει καλά σε χαμηλά γκάζια (9-12 που παίζω εγώ, πολύ καλή απόδοση).

Κατά τα άλλα είναι ο τι πιο μανιτζέβελο στο πλύσιμο/στήσιμο και γέμισμα, ακόμη και απο μπουκάλι γυάλινο. Ακόμη πιο εύκολο το στησιμο μέσα στη μικρή φωλιά του KM3. Και μάλιστα χωρίς την ανάγκη κομμωτικής τέχνης …

Μόνα παραπονα, που τα έχετε γράψει πολλάκις και συμφωνώ, χωρητικότητα/διάμετρος/'υψος, αν και σε μερικά κουτάκια ταιριάζει μια χαρά.

Α, συν, πολύ μικρά τα κεφάλια απο τις βίδες των πόλων, με οτι αυτό συνεπάγεται, θέλουν αγάπη και προδέρμ ..

Η χωρητικότητα μπορεί να διορθωθεί με κάποιο update, ελπίζω. Μέχρι τότε, με το μπουκαλάκι αντάμα …

@ Μicha3L, πιο ωραίος στο Radius νομίζω! ;D

Μεγειές σε όλους! :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 01, 2016, 20:15 από Zarathustra »

Αποσυνδεδεμένος makis206

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Πλέον Ηράκλειο
« Απάντηση #66 στις: Φεβ 01, 2016, 20:31 »
Μάκη μου μάλλον έχεις δίκιο λοιπόν. Οπότε καλή αναμονή για τον δικό σου και σε αναμένουμε να μας πείς και εσύ τις εντυπώσεις σου οι οποίες θα είναι αρκετά ακριβείς.

Kαι αρκετά φλύαρες ενδεχομένως..  :))

Ότι μπορώ θα κάνω από μεριά μου, σχεδόν σίγουρο ότι κι αυτός θα αγαπηθεί όπως τον προηγούμενο οπότε εδώ θα βρισκόμεθα να τα λέμε κι εμείς!

12-13 ώρες και σήμερα λέμε..  :))

Αποσυνδεδεμένος athkatla

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #67 στις: Φεβ 01, 2016, 20:36 »
Επίσης, και αυτός είναι ο λόγος που με έκανε να αποκτήσω πρώτη φορά Kayfun, χαίρομαι γιατί απο οτι φάνηκε σωστά υπέθεσα οτι αυτός ο χώρος ατμοποίησης φτιάχτηκε για να αποδώσει καλά σε χαμηλά γκάζια (9-12 που παίζω εγώ, πολύ καλή απόδοση).

4 χιλιοστα εξωτερικη διαμετρος!
Ο L+ και ο 3.1 εχουν 4,5χιλ
Κ4 δεν εχω να μετρησω αλλα λογικα 4,5 ειναι και αυτος.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Kαι επειδή εγώ ξεχνιέμαι και την παθαίνω συχνά :idiot1: :fight_hammered2: .... να υπενθυμίσω ότι η αναπλήρωση υγρού πρέπει να γίνεται με τον ρυθμιστή ροής υγρού σε κλειστή θέση. Και φυσικά μετά την αναπλήρωση υγρού απαιτείται άνοιγμα του ρυθμιστή (αρκούν 1-2 περιστροφές προς τα αριστερά) για να μην πάρουμε μετά από λίγο γεύση καμμένου.

2 ολοκληρες στροφες ανοιγει πληρως η ροη και με 6 ξεβιδωνει τελειως!

Αποσυνδεδεμένος Ntinlanden

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #68 στις: Φεβ 01, 2016, 21:28 »
Καλοριζικος στους ιδιοκτητες βρε παιδια!

Προβλεπεται νημα πολλων σελιδων και αυτο.

:)

@ Zarathustra μιας και ειπες για τον εβιβα κανε μας και μια πρωτη συγκριση. Βαλε στην ακρη ο ενας κεραμικο και ο αλλος οχι, τι εισπρατεις σε πρωτη φαση μιας και ειναι καινουριος :)

:bye:

Αποσυνδεδεμένος athkatla

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #69 στις: Φεβ 01, 2016, 21:59 »

Πάμε τα σύννεφα!!
Μίνι στις διαστάσεις Γιγας στη γεύση!!
Δεν παίζεται ο μικρός, κούκλος και πανευκολος!

Sent from my xperia Z2 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος porfyras

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #70 στις: Φεβ 01, 2016, 22:42 »
Μπράβο ρε παιδιά, καλορίζικο σε όσους τον πήραν.
Ζούμε ατμιστικές εποχές με εκπληκτικά προιόντα.
Προσωπικά θα αρκεστώ στον v4 και στον Squape και θα προσπεράσω,
αλλά ως δωράκι σε κάποια ... γυναικεία χέρια, δεν θα ήταν άσχημος.

Αποσυνδεδεμένος giorgosss

• Ορκισμένος Kayfun-άς
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
« Απάντηση #71 στις: Φεβ 01, 2016, 22:57 »
και εγω μενω πιστος στο kayfun-η μου L+   ;D

μπραβο στους προτοπωρους reviewers του V3 με τα σχολια τους . ετσι εξελισεται η ατμιστικη κοινοτητα

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • Φουγαροκαραβάνα
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #72 στις: Φεβ 01, 2016, 23:00 »
Και σε κάποια αντρικά χέρια που ξέρω, μια χαρά θα ήταν!
Εγώ πάντως έχω αφήσει ένα διαφημιστικό στο κομοδίνο της γυναίκας μου (εντελώς τυχαία) μπας και δεν ξέρει τι δώρο να μου πάρει στη γιορτή μου.
(Βέβαια το ίδιο έκανα και τα Χριστούγεννα με τον v4 οπότε μάλλον θα με έχει πάρει χαμπάρι πια...) :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος giorgosss

• Ορκισμένος Kayfun-άς
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
« Απάντηση #73 στις: Φεβ 01, 2016, 23:01 »
Μπράβο ρε παιδιά, καλορίζικο σε όσους τον πήραν.
Ζούμε ατμιστικές εποχές με εκπληκτικά προιόντα.
Προσωπικά θα αρκεστώ στον v4 και στον Squape και θα προσπεράσω,
αλλά ως δωράκι σε κάποια ... γυναικεία χέρια, δεν θα ήταν άσχημος.

Δωρακι 100 € σε τετοιες εποχες, χλωμο.... :nope: 8)

και εγω μενω πιστος στο kayfun-η μου L+   ;D

μπραβο στους πρωτοπορους reviewers του V3 με τα σχολια τους . ετσι εξελισεται η ατμιστικη κοινοτητα

Συνδεδεμένος Lazy Dog

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αγια Παρασκευη
« Απάντηση #74 στις: Φεβ 01, 2016, 23:16 »
Να πληροφορησω οτι το μονωτικο του deck του KL+ μπορει να χρησιμοποιηθει και στον mini v3.

Το εχασα σημερα ενω τον καθαριζα και ειπα να δοκιμασω μπας και...Πρεπει να ειναι κατα 99% ιδια. Μια χαρα θα με βγαλει μεχρι να ερθουν ανταλλακτικα :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1455 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259122 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718923 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374347 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389532 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263279 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680844 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 692 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22298 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2377 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888249 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.