Παρέλαβα και εγώ σήμερα και αφού έκανα ένα απλό μπανάκι για τον φόβο των Ιουδαίων καθότι ο ατμοποιητής ήταν και φαίνονταν πεντακάθαρος, έστριψα λοιπόν 0.30mm Α1 σε 2.5 τρυπανάκι 5/6 σπείρες 1.2Ωμ και VCC βαμβάκι, γέμισα με βάση PINK MULE White label με μέντα για την γεύση. Αφού έκανα ένα τανκάκι μπορώ να πω ότι οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι αντάξιες του ονόματος του ατμοποιητή, γεύση πάρα πολύ καλή (δεν θα τολμήσω ακόμη συγκρίσεις θέλω τον χρόνο μου) , ντουμάνι και χτύπημα τέλεια. Πριν όμως πάω στα θετικά και τα αρνητικά στο τέλος θα ήθελα να σταθώ σε κάτι που διάβασα στο φυλλάδιο οδηγιών και με προβλημάτισε πάρα πολύ, Ο κατασκευαστής μας λέει ότι δεν πρέπει να τον χρησιμοποιούμε κάτω από 1Ωμ και μέχρι 30 Watt, δηλαδή δεν μπορουμε να κάνουμε TC ή πρέπει να χρησιμοποιούμε SS μέχρι 1Ωμ.
Θέλει διευκρίνηση καλή αυτό αν και είναι σχεδόν ξεκάθαρο.
Με ένα τανκάκι λοιπόν μπορω να πώ τα εξής:
ΘΕΤΙΚΑΠολύ καλή ποιότητα κατασκευής (316 ατσάλι)
Καλό ντουμάνι
Καλό χτύπημα
Πολύ καλό έλεγχο υγρών
Σούπερ γεύση
Πολύ όμορφος
Εύκολο στήσιμο
ΑΡΝΗΤΙΚΑΤο πρόβλημα που ανέφερα με το τον έλεγχο θερμοκρασίας (δεν θα δοκιμάσω μέχρι να ξεκαθαρίσει)
Ο έλεγχος αέρα είναι αρνητικό άν και το κάνεις μία φορά και τελειώνεις θα προτιμούσα να είναι πιό εύκολη κασι φυσικά πιό προσβάσιμη η ρύθμισή του.
Αυτά τα λίγα από εμένα και συνεχίζω τα τέστ μέχρι τελικής πτώσης