vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

368 επισκέπτες, 5 χρήστες
PsykieG, Tem, Mimhsdr, thanoulis, manoslykos

phenomenon vs kayfun lite plus

Αποσυνδεδεμένος sakaplias100

• **
  • 280
  • Φύλο: Άντρας
phenomenon vs kayfun lite plus
« στις: Ιανουαρίου 21, 2016, 14:21 »
Για σας παιδιά ανοίγω αυτό το θέμα για να δούμε ποιος τελικά είναι καλλίτερος σε σχέση τιμής απόδοσης και τλπ μιας και διαβάζω συνέχεια για συγκρίσεις μέσα στα θέματα τους . θα γράφονται εδώ όλα  τα σχετικά με αυτούς τους δύο από συγκρίσεις που έχουν γίνει από τα μέλη  που κατέχουν και τους δύο.

Αποσυνδεδεμένος JanP

• *
  • 19
Απ: phenomenon vs kayfun lite plus
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 21, 2016, 17:30 »
Εντελώς υποκειμενικά, νομίζω πως η τζούρα στον καϊφούν είναι πιο ξερή, πιο ''άγρια''.
Στο φαινόμενο λαμβάνω κάτι πιο ομαλό, πιο πλούσιο, πιο ευγευστο, πιο βελούδινο.
Στησιμό με ίδια σύρματα, ίδιες διαμέτρους, ίδια βαμβάκια, ίδια υγρά που τα ξέρω
αρκετά καιρό.

Αποσυνδεδεμένος Bocler

• **
  • 254
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 21, 2016, 17:50 »
Συμφωνώ με τον JanP
Phenomenon = βελούδο , από γεύση βέβαια εξαρτάται από το υγρό...αλλά μου αρέσουν πολυ στον έναν και αλλά στον άλλο. Έχω την εντύπωση πως στο phenomenon του ταιριάζουν τα πιο γλυκά υγρά!!
Το σίγουρο όμως είναι ότι βγαίνοντας έξω θα προτιμήσω τον kfl+ διότι με τον phenomenon τρέμει κάθε φορά η ψυχή μου ΑΝ και λέω αν θα του έρθει να αρχίσει τις διαρροές του...βέβαια αυτό το λύνω κλείνοντας τον αέρα κάθε φορά που τον βάζω τσέπη - κάπως βαρετό...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 22, 2016, 00:45 από Bocler »

Αποσυνδεδεμένος Σταύρος 63

• 674
  • Τό γάρ περισσά πράσσειν ούκ έχει νούν ούδένα
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 21, 2016, 20:31 »
Δύο αχώριστοι σύντροφοί μαζί θα γερασουμε!! Ο καθένας με τα + και τα - του. ::)

Αποσυνδεδεμένος bono

• **
  • 382
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 21, 2016, 21:12 »
Τα είπα στο άλλο νήμα αλλά κι εν συντομία εδώ:
έχω και τους δύο γνήσιους ο Pheno είναι ο Lite με βάση zest, δεν θα άλλαζα κανέναν από τους δύο και δεν θα καταργούσα κανέναν, μου είναι και οι δύο απαραίτητοι καθένας τους για τα πλεονεκτήματά του.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 22, 2016, 00:13 από bono »

Αποσυνδεδεμένος Ntinlanden

• 638
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 21, 2016, 22:03 »
Μιας και για καθε ατμοποιητη ρωταμε ολοι πως ειναι η γευση του, η τζουρα του, το στησιμο του γενικα το κατιτις του σε σχεση με kfl+
Αυτο δειχνει οτι σχεδον ολοι που εχουν μπλεξει με τους επισκευασιμους εχουν εναν. Αυτο και μονο το θεωρω επιτυχια για τον kfl.
Αν θα τον αγοραζα? Δεν ξερω, στις αρχικες τιμες που ειχε δε νομιζω, στο 60αρι που εχει τωρα μαλλον ναι.
Πως και τον εχω? Χαρισμα απο φιλο γιατι του σφυριζε!

Τον kfl τον εχω πανω απο 6-7 μηνες και ακομη και τωρα τα καμμενα λογο υποτροφοδοσιας θα τα παρω. (Η αληθεια ειναι οτι ειναι και το μονο νημα με ατμοποιητες που εχω και δεν εχω δωσει ιδιαιτερη προσοχη) Τωρα πως καταφερνω ακομη και μετα απο ποσο καιρο με τον πιο ευκολο ατμοποιητη να εχω αυτα τα φαινομενα! :))  :idiot1:

Το φαινομενο με αρκετη πληροφορια απο εδω μπορω να πω μου εκατσε πολυ καλυτερα, οκ χαζοδιαρροες θα παρω γιατι ακομη ειμαι μαθητευομενος, αλλα την γευση και την ποιοτητα ατμισματος τα πηρα με το καλημερα.
Αυτο το βελουδινο ατμισμα.

Ποιο απο τα δυο? Και τα δυο  ;D

Edit: να συμπληρωσω ξεχασα να πω πως ο kfl+ ειναι παντα μαζι μου με καπνικο υγρο και το φαινομενο κανει βαρδιες εναλλαξ με εβιβα για γλυκα υγρα.

Επισης δεν ξερω το γιατι, αλλα τοσο καιρο στον kfl ποτε δεν εβαλα γλυκο υγρο..

Edit 2: Γνησιοι και οι δυο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 22, 2016, 07:56 από Ntinlanden »

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 21, 2016, 23:14 »
Kayfun lite plus = λατρεία.. αν και τον αποχωρίστηκα πρόσφατα λόγω αγοράς ενός φαινομένου που με ξετρέλανε με το ατμισμα και την έντονη γεύση που δίνει πολύ απλόχερα όμως.. Ναι έχει τα θέματά του ο φαινόμενος, θέλει προσοχή, σεβασμό, είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να στην κάνει την λαδιά. Αλλά ο άτιμος είναι σκέτη απόλαυση.
Τον kayfun τον δοκίμασα με διάφορα τανκς (tiny από steam tuners, bell cups, tiny από fasttech κλπ ), σίγουρα άξιζε πολλά αλλά παιδιά εγώ όσο κι αν αγαπούσα αυτόν τον kfl+ δεν μπορούσα πάρα να πάψω να κοροϊδεύω τον ίδιο μου τον εαυτό. Τη γεύση του φαινόμενου δεν θα μου την έδινε ποτέ.

Θα μου έγινε άλλα, σιγουριά ότι κάθε στήσιμο πάνω του θα είναι επιτυχημένο, διαρροή ούτε στη σκέψη, ποιότητα σε κάθε του κομμάτι που δεν ξέρω αν θα τα βρω ποτέ κάπου αλλού. Μόνο τα orings του να σκεφτώ, αθάνατα όμως..

Φυσικά στον δρόμο μου βρέθηκε κι ένας cloud one, άλλη κομματάρα πάλι εκεί. Η χρυσή για μένα τομή. Ένας kayfun σε όλα του σχεδόν, με αρκετά καλύτερη γεύση, τη σιγουριά σχεδόν σε ποιότητα του θαύματος του Svoemesto, ελάχιστα όμως υποδεέστερος στον δικό μου ουρανίσκο από τον "βασιλιά της γεύσης" όπως αναφέρεται Φαινόμενο..

..και κάπως έτσι ο αγαπημένος kayfunάκος βρέθηκε στον δρόμο της αγγελίας και κατόπιν στον νέο του ιδιοκτήτη..

Συνεπώς για μένα και για τα όσα έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα:

Απόλυτη ποιότητα κατασκευής σε όλα, απόλυτη γαλήνη για στήσιμο, μεταφορά, οικονομία σε υγρά, εύρεση και διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, έξτρα κομματιών που τον μεταμορφώνουν εντελώς.. = kayfun lite plus
Παρομοίως για ποιότητα κατασκευής, σιγουριά στη μεταφορά, λίγο παραπάνω όμως προσοχή στο στήσιμο αλλά στο ξεπληρώνει με απίθανη απόδοση γεύσης.. = cloud one
Γεύση γεύση γεύση.. = και για μένα βασιλιάς πλέον κι ας μην έχω δοκιμάσει τους πάντες (και δεν μου διαφεύγουν και λίγοι.. ), φαινόμενος. Τα "αρνητικά" του έχουν ήδη ειπωθεί από πολλούς.

Συγχωρέστε με που έριξα και τρίτο κομμάτι στο "παιχνίδι", το έκανα μόνο για να δικαιολογήσω το γιατί έδωσα τον kayfun ενώ αλήθεια ακόμα με "πονάει" αυτό το πράγμα. Δεν κρύβω μάλιστα ότι σκέφτομαι να ξαναπάρω έναν έτσι, γιατί είναι το κομμάτι που λάτρεψα και που με έβαλε σε όλο αυτό το μαγικό παιχνίδι του στησίματος.. κι ας αναπαύεται περισσότερο απ'ότι θα βρίσκεται σε "λειτουργία" στα χέρια μου. Δεν ξέρω θα δείξει.

Ουφ.. :)

Αποσυνδεδεμένος bono

• **
  • 382
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 21, 2016, 23:32 »
@makis206 Αφού σου το έχω πεί τόσες φορές ξεφορτώσου εκείνον τον Crown και πάρε κάτι άλλο  :D

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 21, 2016, 23:33 »
Τον θέλω για τις αεράτες μου :laugh1:

• **
  • 280
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 21, 2016, 23:42 »
έχει γίνει σε πολλούς κομμάτι της ζωής τους ο kayfun. μιλάς με νοσταλγία για αυτόν σίγουρα πρέπει να τον ξανά πάρεις makis206 

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 21, 2016, 23:45 »
Αν δεν προσπαθούσα ακόμα να συνέλθω από τα έξοδα των τελευταίων ημερών μάλλον θα είχα προχωρήσει ήδη σε παραγγελία του. Πραγματικά, από την ώρα που τον άφησα στη μεταφορική κάτι λείπει από το σπίτι.. :)

Αποσυνδεδεμένος bono

• **
  • 382
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 21, 2016, 23:55 »
@makis206  Μη μου πείς ότι τελικά αγόρασες και τον δεύτερο pheno???

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 00:04 »
Σε εξέλιξη... :laugh1:

Δεν έχει γίνει κάτι ακόμα βρε ;)

• **
  • 280
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 00:11 »
παιδιά καλό είναι να αναφέρουμε πιο phenomenon η kayfun έχουμε εάν είναι γνήσιος η κλώνος με πια κουστούμια κτλ 

Αποσυνδεδεμένος TasMan

• **
  • 179
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 09:59 »
Αντικειμενικά από θέμα γεύσης δεν υπάρχει καν σύγκριση. Το φαινόμενο είναι πολύ μπροστά. Η ευκολία και των δύο είναι μοιρασμένη σε διαφορετικούς τομείς. Το φαινόμενο έχει πολύ πιο εύκολο χειρισμό (γέμισμα, ρύθμιση αέρα, καθάρισμα=πιο εύκολα πεθαίνεις), ο KL+ στήνεται όπως να'ναι και δουλεύει και αποδίδει απροβλημάτιστα. ΠΟΤΕ δεν κατάφερα να τον πλημμυρίσω (ούτε καν στις πολύ αρχές) και όσες φορές πήρα καμμένο ήταν επειδή τελείωνε το υγρό και δεν το έπαιρνα χαμπάρι. Επίσης ο KL+ είναι σκυλί μαύρο. Μου έχει πέσει άπειρες φορές, οι βίδες του έχουν σφίξει σα μέγκενη σύρματα εκατοντάδες φορές χωρίς να αρχίσουν να φθείρονται σπειρώματα, ενώ το πλαστικό τζαμάκι του έχει ανεχτεί λίτρα ολόκληρα από λεμόνια, πορτοκάλια και ότι όξινο φανταστεί κανείς χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία. Το φαινόμενο θέλει την προσοχή του (ιδίως με το πλαστικό straight tank) αλλά σε αποζημιώνει με το παραπάνω.

Με λίγα λόγια ο KL+ είναι σαν τον κολλητό σου. Πάντα θα είναι εκεί για σένα, πάντα θα έχετε άπειρες καλές στιγμές να θυμόσαστε, πάντα θα κάνεις βλακείες και θα είναι εκεί για να σε σώζει. Το φαινόμενο είναι σαν την γυναίκα. Αν φερθείς σκληρά θα σε παρατήσει, αν φερθείς επιπόλαια θα φας τρελή γκρίνια, αν όμως την προσέξεις θα σε ανεβάσει στα σύννεφα και θα ξεχάσεις τα πάντα!

Ο KL+ ήταν ο πρώτος μου επισκευάσιμος, περάσαμε μαζί πάνω από ένα χρόνο και αν και τώρα βρίσκεται στο συρτάρι λόγω Κ4 και Φαινόμενου, δεν πρόκειται να πουληθεί ΠΟΤΕ!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360467 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114404 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450833 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110978 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375487 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328542 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1092 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6470 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15338 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29412 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99997 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F