vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

393 επισκέπτες, 3 χρήστες
Methodios, camber, manoslykos

phenomenon vs kayfun lite plus

Αποσυνδεδεμένος xagios

• **
  • 168
  • Φύλο: Άντρας
  • Μου αρέσει η μοναδικότητα και όχι η μαζικότητα
Απ: phenomenon vs kayfun lite plus
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 23, 2016, 18:31 »
Συμφωνω ο kayfun ειναι παντα ο φιλος που δε θα σε αφησει ποτε ...αλλα ο phenomenon ειναι αυτος που σου δινει την ποιοτητα στο ατμισμα ... κανει το ατμισμα απολαυση

« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 08, 2016, 17:57 »
Εσεις που εχετε τον zest ,ειναι αρκετα πιο αερατος απο klp ή εχουν παρομοιο αερα?

Αποσυνδεδεμένος madmax

• *
  • 31
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 29, 2016, 12:28 »
καλημέρα ,
Μόλις σήμερα  έκανα εγγραφή στο forum αν και είμαι ατμιστής πολλά χρόνια.
Αφορμή για την εγγραφή πήρα από το παρόν θέμα όπως επίσης και από αυτά που γράφονται για τον phenomenon σε άλλα θέματα.
Είμαι κάτοχος πολλών ατμοποιητών ( ανάμεσα σε αυτούς κατέχω και 2 KL+ , PHENOMENON L και PHENOMENON L+ )
Έχω αρκετά μεγάλη πείρα στους επισκευάσιμους .
Θα ήθελα να σας πω την γνώμη μου για το παραπάνω θέμα παραθέτοντας συγκριτικά στοιχεία . ( βγαλμένα από την εμπειρία μου και όχι επί σκοπού )
Η σύγκριση έγινε με αντιστάσεις από 1 έως 1,3 ohm , kanthal 32mm ,fiber freaks 2 , mod e-vic vtc mini .
Τα υγρά που χρησιμοποιώ τελευταία και στους δύο ατμοποιητές είναι Tribeca , devlin ,streak ,loire pear , grandmaster
                                                                                    KL+                       PHENO
- ποιότητα κατασκευής                                               10                             3
- εμφάνιση                                                                     7                             9
- περιεχόμενο συσκευασίας                                           9                            1
- value for money                                                        10                            1
- ευκολία στην χρήση ( στήσιμο , γέμισμα )                 7                            7
- διαρροές                                                                    10                            1
- απόδοση γεύσης                                                         6                              8
- ποιότητα ατμού                                                          7                             10
Αυτά κατά την αυστηρά προσωπική μου άποψη . Δεν εκπροσωπώ κανέναν παρά τον εαυτό μου και δεν επιθυμώ να αντιδικίσω με κανένα παρά μόνο να συζητήσω .

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 29, 2016, 13:03 »
[justify]@madmax, καλημέρα και καλό Πάσχα.[/justify]
Αν μου επιτρέπεις, θα σημειώσω κάτι μικρό (και ξεκάθαρα προσωπικό μου θέμα) σε όσα είπες. Την καλύτερη ατμιστική συμβουλή την πήρα νωρίς νωρίς: μην εκτίθεσαι.  

Αποσυνδεδεμένος madmax

• *
  • 31
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 29, 2016, 13:59 »
αγαπητέ joebarteam ,
αν η αποτύπωση απόψεων που αποκρυσταλλώθηκαν μετά από εμπειρία και δαπάνη εκατοντάδων ευρώ αποτελεί , για σένα , έκθεση τότε θέσε τους όρους με τους οποίους πρέπει να αποτυπώνουμε τις απόψεις μας . Για να μην εκτεθείς δηλαδή.

Αποσυνδεδεμένος yian

• **
  • 498
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 29, 2016, 14:16 »
Ο phenomenon έχει γίνει ο καθημερινός μου ατμοποιητής αλλά σε μια 2ήμερη απόδραση μακριά από το σπίτι πήρα μαζί μου τους δύο kayfun lite.
Αυτή είναι η σημαντικότερη διαφορά τους για εμένα ;)

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 29, 2016, 16:55 »
                                                                                   KL+                       PHENO
- ευκολία στην χρήση ( στήσιμο , γέμισμα )                      7                             7
- διαρροές                                                                    10                            1
- απόδοση γεύσης                                                          6                             8

Το πρώτο θεωρώ ότι αντιφάσκει με το δεύτερο. Δεν γίνεται να βρίσκεις ίδια την ευκολία στησίματος αλλά στο Φαινόμενο να έχεις διαρροές, από τη στιγμή που είναι δεδομένο πλέον ότι οι διαρροές οφείλονται σε αστοχία στησίματος. Η δική μου εμπειρία μάλιστα δείχνει ότι το Φαινό, δεν συμπαθεί το ff2 το οποίο αναφέρεις. Επειδή όμως έχω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω, ας μην σταθούμε σ' αυτό.
Στο πρώτο επίσης, μου κάνει εντύπωση πώς είναι δυνατόν να είναι το ίδιο εύκολο/γρήγορο το γέμισμα, αφού στον έναν πρέπει να τον ξεβιδώσεις απ' το μοντ, να ξεβιδώσεις τη βίδα, να γεμίσεις και αντίστροφα και στον άλλον γεμίζεις πάνω στο μοντ μ' ένα απλό ξεκούμπωμα του τανκ.

Για την απόδοση της γεύσης δεν έχω να παρατηρήσω κάτι, απλώς θα ήθελα να μάθω σε ποιον/-ους θα έβαζες 9 ή 10, για να έχω μια εικόνα του μέτρου.

Αποσυνδεδεμένος mode plagal

• 501
  • happy people have no stories..
« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 29, 2016, 17:35 »
τον φαγατε τον ανθρωπο
εγω απο αυτα που διαβασα καταλαβαινω οτι ο kfl+ ειναι κατι σαν τη σωστη κ ομορφη συζυγο κ ο φενο ειναι κατι σαν τη μπιμπο χαζογκομενα.Δε θα πας μαζι της στην ανασταση γιατι θα σε εκθεσει αλλα θα φας μαζι υης τη μαγειριτσα.

Αποσυνδεδεμένος kostasmoke

• 1606
  • η ζωη ειναι ενα αγγουρι......δικο σας!!!
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 29, 2016, 17:45 »
καλος ο καιφουνης χρυσος δυνατος στο χτυπημα του σαν κροσε αλλα συνολικη εικονα ατμισματος την εχει ο φενο και ειναι ετη φοτος μπροστα.αποψη μου παντα!!

Αποσυνδεδεμένος madmax

• *
  • 31
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 29, 2016, 17:53 »
αγαπητέ ribot ,
ευχαριστώ για τα σχόλιά σου τα οποία αφορούν σε αυτά που έγραψα και όχι σε γενικότητες .
τον pheno τον γεμίζω από τις τρυπούλες πάνω ,πράγμα που σημαίνει μετάγγιση του υγρού σε μπουκαλάκι με βελόνα , όπως και στον kl+ , συν την δυσκολία να αφαιρέσω το πάνω καπάκι . Για αυτόν τον λόγο βαθμολογώ έτσι .
Στο ζήτημα των διαρροών μάλλον υπήρξα πολύ αυστηρός .Ίσως φταίω εγώ , ίσως το ff2 , ίσως το γέμισμα από πάνω . Δεν ξέρω.
Στο θέμα της γεύσης μπορώ να πω ότι από τον pheno έχω πάρει την καλύτερη αλλά υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι η γεύση χαλάει ( πίκρα , γεύση μετάλλου ) . Αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό και μπορεί να αφορά αποκλειστικά τους γευστικούς μου κάλυκες.

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• 1634
  • Reboot: 8/9/15
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 29, 2016, 17:55 »
Εγώ φίλε Παοκτζή το βλέπω αλλιώς:
Ο phenomenon είναι η άσχημη σύζυγος που πήρες για τα λεφτά της και γι αυτό κάθεσαι μαζί της στο σπίτι διότι έξω φοβάσαι να τη βγάλεις. Δε σε χαλάει πολύ όταν είναι σπίτι γιατί μαγειρεύει πολύ ωραία...
Ο (Η) kayfun είναι η άλλη γυναίκα. Είναι σοβαρή, πνευματώδης, δε θα σε προδώσει ποτέ αλλά κάτι απροσδιόριστο πάνω της σε χαλάει, γι αυτό και παντρεύτηκες άλλη. Αυτό το κάτι όμως δεν σε αποτρέπει από το να συνεχίσεις να τη βλέπεις κάθε φορά που σου δίνεται η ευκαιρία...

(Οποιαδήποτε ομοιότις με υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις είναι καθαρά συμπτωματική)

Αποσυνδεδεμένος FML

• 700
« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 29, 2016, 18:32 »
Όχι.

Ο Phenomenon είναι μια γυναίκα με πάθος. Είναι δύσκολη, αλλά άμα την κουμαντάρεις, θα στα δώσει όλα (και παραπάνω).
Ο Kayfun είναι η πιστή Πινελόπη. Θα 'ναι για πάντα δικιά σου, αλλά μην περιμένεις ιδιέταιρες "συγκινήσεις" στην σχέση σας.

Καταλαβαίνω γιατί πολλούς τους "τρομάζει" μια τέτοια σχέση, μιας που τα φενόμενα κάποιες
φορές απατούν, αλλά μόνο σε τέτοιες σχέσεις αισθάνεσαι ζωντανός και όχι απλά πως ζεις.

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #27 στις: Απριλίου 29, 2016, 18:48 »
εγώ πάλι την Πηνελόπη μου δεν την αποχωρίστηκα ποτέ, την Κίρκη την γλέντησα λίγο και την αποχωρίστηκα νωρίς, αν και ομολογώ ότι μου έμεινε λίγο απωθημένο.Και τελικά έβαλα στο κόλπο και ολίγον από Τηλέμαχο.Γιατρέ μου θα ζήσω; :))

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #28 στις: Απριλίου 29, 2016, 18:54 »
τον pheno τον γεμίζω από τις τρυπούλες πάνω ,πράγμα που σημαίνει μετάγγιση του υγρού σε μπουκαλάκι με βελόνα , όπως και στον kl+ , συν την δυσκολία να αφαιρέσω το πάνω καπάκι . Για αυτόν τον λόγο βαθμολογώ έτσι .

Νομίζω ότι το γέμισμα από πάνω ήταν η πιο άστοχη επιλογή του κατασκευαστή και έχω την εντύπωση ότι είναι καταδικασμένο στη συνείδηση των κατόχων. Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις άλλους τρόπους γεμίσματος, σε συνδυασμό με κάποιο τανκ χωρίς τις τρύπες αναπλήρωσης από πάνω γιατί πιστεύω ότι κι αυτού του τύπου τα τανκ συμβάλλουν στις διαρροές.
Για την αλλαγή της γεύσης που αναφέρεις, προσωπικά δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο, εκτός κι αν έχει φτάσει η φυτιλοαντίσταση στα όριά της, κάτι που ισχύει όμως για όλους τους ατμοποιητές. :dontknow:

Όσο για το αν τον βγάζουμε έξω από το σπίτι, όπως ειπώθηκε, εγώ τον έχω πάντα μαζί μου, σε οποιεσδήποτε συνθήκες, όπως και πολλοί ακόμη που γνωρίζω, επομένως οι γενικεύσεις καλό είναι να αποφεύγονται.

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• 1634
  • Reboot: 8/9/15
« Απάντηση #29 στις: Απριλίου 29, 2016, 18:56 »
εγώ πάλι την Πηνελόπη μου δεν την αποχωρίστηκα ποτέ, την Κίρκη την γλέντησα λίγο και την αποχωρίστηκα νωρίς, αν και ομολογώ ότι μου έμεινε λίγο απωθημένο.Και τελικά έβαλα στο κόλπο και ολίγον από Τηλέμαχο.Γιατρέ μου θα ζήσω; :))

Ζεις μια Οδύσσεια... :))

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359742 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114158 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449992 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110643 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374691 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1059 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99876 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F