Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.
Από σήμερα κάτοχος του κλώνου SS 316 :Phenomenon Lite - αγορασμένος από FT.
Δεν βρήκα ανοιχτό "νήμα" για τον συγκεκριμένο (κλώνο,) αν μου διέφυγε, παρακαλώ όπως μεταφερθεί η σβηστεί από την διαχείριση.
Αφού τον παρέλαβα πουρνό πουρνό,(δεν κρατιόμουν) από την μονάδα διαλογής της περιοχής μου...τον πήγα για ένα SPA. Ξέρετε μωρέ, τα γνωστά....μουλιάσματα σαπουνίσματα..."μανικιούρ" ,"πετικιούρ", υδρομασάζ με καυτό νερό κλπ κλπ, να του φύγει και η "κούραση" από το μακρινό του ταξίδι.
Οι πρώτες εντυπώσεις έχουν ως εξής:
Ήρθε συσκευασμένος στο "Κινεζικά" καλόγουστο υφασμάτινο κουτάκι του, παρέα με το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μπλε (λατρεμένο από όλους μας) κατσαβιδάκι, καθώς και μερικά extra ανταλλακτικά Ο-rings.
Εμφάνιση θα έλεγα καλή - η βαθμολογία μου 8,5 στα 10.
Σπειρώματα επίσης καλά...όχι όμως άριστα, 8 στα 10 εδώ.
Ο-rings ευτυχώς όχι πολύ σφιχτά, αλλά ... όσο πρέπει.
Αποφασίζω πρώτο στήσιμο με kanthal 25άρι σε 3άρι πυρήνα στα 1.63 OHm (φαίνεται και στην φωτογραφία).
Κατεβαίνω στο "κελάρι" και παίρνω της νέας σοδειάς X-SMOKE AFTER - 8, 50 -50 PG/VG ενός μηνός ωρίμανσης, για αρχική δοκιμή.
Γεμίζω..προσεκτικά με κλειστές τις τρύπες εισαγωγής αέρα...εν συνεχεία δίνω και 1 στροφή άνοιγμα στην καμπάνα, και ξεκινάω το πιπίλισμα. Δώστου από εδώ....δώστου από εκεί ρούφηγμα...γεύση ΜΗΔΕΝ. Και εκεί που ήμουν στο στάδιο της απορίας τι στο καλό συμβαίνει? Παίρνω και μια πλημμύρα στο καινούργιο VTC mini και στο χαλί.
Έντρομος ...αρχίζω και τρέχω για πετσέτες... να σώσω πρώτα το Modάκι ...και μετά το τομάρι μου από την.... MITSUKO της γυναίκας. Μουλαρώνω...και ξαναγεμίζω, αλλά δυστυχώς στο καπάκι τρώω άλλο ένα... "Phenomeno" πλημμύρας. Με τα πολλά...σώζω το μισό tangάκι, ανεβάζω και τα Watt στα 12.5 μπας και...αλλά η γεύση πουθενά.
Η ώρα έχει πάει 1:20 το μεσημέρι.....και ακόμα ψάχνομαι.
Φαινομενικά πάντως τα πράγματα... δείχνουν δύσκολα....και δεν θέλω να σας κουράσω άλλο με το πάπλωμα- σεντόνι μου... αλλά καλοδεχούμενη η όποια βοήθεια "συμφορουμίτη" με γνήσιο.
ΥΓ : Πάντως τα τεστ θα συνεχιστούν...μέχρι να βρω πως θα "παίξει" καλά αυτό το "Phenomeno".... η μέχρι να τσούξει πολύ ...η MITSUKO.
Έπεται συνέχεια.......