Μετά από μερικές μέρες συμβίωσης με το μηχάνημα έχω να πω τα εξής:
- Μικρό και διακριτικό για τις δυνατότητές του σε σχέση με τον ανταγωνισμό (βασικό για μένα). Δεν τις μπορώ με τίποτα τις κουμούτσες.
- Βράχος στην απόδοσή του. Άψογα ρεύματα, τέλειος έλεγχος θερμοκρασίας.
- Απλούστατο μενού. Πριν τον πάρω, από τα βίντεο μου φαινόταν λίγο πολύπλοκος, την πρώτη όμως κιόλας μέρα τον είχα μάθει απ'έξω κι ανακατωτά.
- Διάρκεια μπαταριών (LG HE4 35A 2500mAh) με τη v1.9 που ήρθε γύρω στα 22-23000 joule που μεταφράζεται ότι μπαταρία άλλαζα το βράδυ μετά από πιπίλα όλη μέρα. Με την αναβάθμιση στη v2.1 και στο eco βγάζει άνετα πάνω από 30000 joule που μεταφράζεται σε ολόκληρη μέρα φύσα-ρούφα.
- Αν έχω έναν ατμοποιητή με tc άλλον σε vw, όταν αλλάζω modes κρατάει τις ρυθμίσεις.
- Ποιότητα κατασκευής προς το παρόν αψεγάδιαστη. Δεν κουδουνίζει ούτε τρίζει απολύτως τίποτα, μηδέν misfires, το χρώμα δείχνει δεμένο με το σώμα και παρόλο που το αφήνω εδώ κι εκει ούτε υποψία γρατζουνιάς.
Αρνητικά:
- Ιδιότροπο στη σύνδεση με τον υπολογιστή. ΠΡΟΣΟΧΗ αν κάνετε firmware update ΔΕΝ πρέπει να έχετε πάνω του ατμοποιητή.
- Βαρύ! Πολύ βαρύ όμως. Το ξεπερνάω όμως λόγω στιβαρότητας.
- Στο μενού αν κατά λάθος περάσεις μια επιλογή πρέπει να ξανακάνεις κύκλο για να τη βρεις. Το μπρος πίσω θα ήταν βολικότερο.
- Το καπάκι της μπαταρίας για να βιδώσει πρέπει να έχεις κάνει τάμα. Λίπανα ελάχιστα τα σπειρώματα και βελτιώθηκε πάρα πολύ, μέχρι όμως να βρεις τις σπείρες βλαστιμάς.
Αν το έχανα (χτύπα ξυλο) σήμερα θα το ξαναγόραζα αύριο; Όχι, θα το ξαναγόραζα σήμερα!!!

. Αξίζει και το τελευταίο ευρώ του!