vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Yihi SX mini 350J ML class V2

Αποσυνδεδεμένος TAKAMURA

• **
  • 195
  • Φύλο: Άντρας
Yihi SX mini 350J ML class V2
« Απάντηση #90 στις: Δεκεμβρίου 25, 2015, 20:00 »
Εμένα σημερα μου έκανε ενα περίεργο του άλλαξα μπαταρία και με την καινούργια ξερυθμιστηκε και μετα στον έλεγχο θερμοκρασίας μου βγαζει dry coil εχω βάλει άλλους ατμοποιητες άλλες αντιστάσεις το ίδιο μήνυμα.
Να στειλω μήνυμα στην εταιρία;

Sent from my iPhone using Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 26, 2015, 00:35 από TAKAMURA »

Αποσυνδεδεμένος TasMan

• **
  • 179
Απ: Yihi SX mini 350J ML class V2
« Απάντηση #91 στις: Δεκεμβρίου 26, 2015, 01:13 »
Κάνε ένα shutdown και ξανάνοιξέ το. Αν συνεχίζει κάτι πάει στραβά. Εμένα δεν ξερυθμίζεται με αλλαγή μπαταρίας.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος TAKAMURA

• **
  • 195
« Απάντηση #92 στις: Δεκεμβρίου 26, 2015, 01:15 »
Το εχω ανοίξει το εχω αφήσει χωρις μπαταρία εχω κανει διάφορα αλλα τπτ ακομα dry coil μου βγαζει

Αποσυνδεδεμένος ntonto

• **
  • 339
« Απάντηση #93 στις: Δεκεμβρίου 26, 2015, 01:49 »
Κάντου ένα reset..

Βγάλε την μπαταριά, βαλτην ξανά πάτα το μεγάλο κουμπί, κράτα το πατημένο όσο βιδώνεις το καπάκι, στην οθόνη θα σου βγάλει τον αριθμό λογισμικού.

Έκανες reset..

Άστο στην άκρη να κρυώσει και ξαναδοκίμασε.

Καλό είναι όταν αλλάζεις μπαταρία κάθε φορά να το κλείνεις πρώτα από το μενού.

Αποσυνδεδεμένος TAKAMURA

• **
  • 195
« Απάντηση #94 στις: Δεκεμβρίου 26, 2015, 03:48 »

Κάντου ένα reset..

Βγάλε την μπαταριά, βαλτην ξανά πάτα το μεγάλο κουμπί, κράτα το πατημένο όσο βιδώνεις το καπάκι, στην οθόνη θα σου βγάλει τον αριθμό λογισμικού.

Έκανες reset..

Άστο στην άκρη να κρυώσει και ξαναδοκίμασε.

Καλό είναι όταν αλλάζεις μπαταρία κάθε φορά να το κλείνεις πρώτα από το μενού.

Δεν μου κανει reset το εχω προσπαθησει αρκετές φορές αλλα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος TasMan

• **
  • 179
« Απάντηση #95 στις: Δεκεμβρίου 26, 2015, 16:42 »
Όταν δηλ βγάζεις τη μπαταρία και μετά την ξαναβάζεις πατώντας το μεγάλο κουμπί τι κάνει; Δε σου δείχνει τη version του firmware;

Μήπως του έκανες firmware update με κουμπωμένο ατμοποιητή; Το manual λέει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να χαλάσει το μοντάκι.

Δοκίμασε επίσης το εξής: Ξεκούμπωσε τον ατμοποιητή, ξαναπέρνα το firmware και καλού-κακού άλλαξε και την αντίστασή σου μήπως κάτι συμβαίνει εκεί (μικρή αντίσταση; βραχυκύκλωμα;) και το αποσυντονίζει. Αν τα κάνεις όλα αυτά και εξακολουθεί να μη συμπεριφέρεται σωστά επικοινώνησε με τον Yihi. Από ότι διαβάζω στο αντικαθιστούν χωρίς πολλά πολλά.

Αποσυνδεδεμένος Konstantinosix

• *
  • 7
« Απάντηση #96 στις: Δεκεμβρίου 26, 2015, 17:13 »
Καλησπερα και καλα Χριστουγεννα σε ολους!
Πριν απο 2-3 εβδομαδες πηρα και εγω μετα απο 3 Provari και Aspire Nautilus το SXMini ML σε μαυρο χρωμα και το δουλευω με Aspire Triton V2 και Clapton 0.5 Ohm.
Μια χαρα απο ποσοτητα ατμου στα 30watt που τον δουλευω συνηθως.
Βεβαια με τρωει να παρω εναν OBS Crius V3 για να παιζω με συρματα οπως εκανα παλια με τον Οδυσσεα του Ραπτη.
Επισης με τρωει να τον οδηγησω με ενα DNA200 (Wismec Reuleaux ή Lavabox ή Vaporshark).
Αξιζει τον κοπο να παρω καποιο απο τα παραπανω ή δεν αξιζει μιας που εχω ηδη το SX?
Σε τι τιμες μπορω να βρω τα παραπανω και που?
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Αποσυνδεδεμένος TAKAMURA

• **
  • 195
« Απάντηση #97 στις: Δεκεμβρίου 26, 2015, 17:24 »
Όταν δηλ βγάζεις τη μπαταρία και μετά την ξαναβάζεις πατώντας το μεγάλο κουμπί τι κάνει; Δε σου δείχνει τη version του firmware;

Μήπως του έκανες firmware update με κουμπωμένο ατμοποιητή; Το manual λέει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να χαλάσει το μοντάκι.

Δοκίμασε επίσης το εξής: Ξεκούμπωσε τον ατμοποιητή, ξαναπέρνα το firmware και καλού-κακού άλλαξε και την αντίστασή σου μήπως κάτι συμβαίνει εκεί (μικρή αντίσταση; βραχυκύκλωμα;) και το αποσυντονίζει. Αν τα κάνεις όλα αυτά και εξακολουθεί να μη συμπεριφέρεται σωστά επικοινώνησε με τον Yihi. Από ότι διαβάζω στο αντικαθιστούν χωρίς πολλά πολλά.

Δεν έκανα το update με ατμοποιητή κουμπωμένο και έχω αλλάξει και αντιστάσεις αλλα και ατμοποιητές, και πάλι τίποτα. Όταν πάω να του κάνω reset μου βγάζει πια version έχει αλλα δεν κάνει reset γιατι έχει κρατιμένες τις ρυθμίσεις που του είχα. Θα του ξαναπεράσω το fireware και βλέπουμε.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

Ξαναπέρασα το fireware αλλα δεν άλλαξε τίποτα. Το θέμα είναι οτι τις αντιστάσεις και τους ατμοποιητές τα έχω δοκιμάσει στο Reuleaux και δουλεύουν μια χαρά.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 26, 2015, 17:45 από TAKAMURA »

Αποσυνδεδεμένος kostassei

• **
  • 176
  • και αν εχω κανει το μυαλο μου μαρμελαδα
« Απάντηση #98 στις: Δεκεμβρίου 26, 2015, 21:09 »
TAKAMURA  για κρατα πατημενα τα  up down  οταν βαλεις τον ατμοποιητη

Αποσυνδεδεμένος TAKAMURA

• **
  • 195
« Απάντηση #99 στις: Δεκεμβρίου 26, 2015, 22:22 »
Για κλείδωμα;

Αποσυνδεδεμένος TasMan

• **
  • 179
« Απάντηση #100 στις: Δεκεμβρίου 28, 2015, 10:50 »
Τελικά έβγαλες άκρη φίλε μου;

Αποσυνδεδεμένος TAKAMURA

• **
  • 195
« Απάντηση #101 στις: Δεκεμβρίου 28, 2015, 12:17 »
Έγινε αυτο το σπαστικό που εχεις ενα προβλημα και οταν πας στον μάστορα εχει φτιάξει μονο του. Δυο μερες το πάλευα τιποτα με το που πήγα στο μαγαζι που το αγόρασα δούλευε κανονικά. Τουλάχιστον τωρα δουλευει μια χαρα.

Αποσυνδεδεμένος TasMan

• **
  • 179
« Απάντηση #102 στις: Δεκεμβρίου 28, 2015, 13:40 »
Τώρα που το συνήθισα παρατηρώ επίσης και το εξής:
Όταν πατάω το κουμπί για να ατμίσω (σε tc) κάνει έναν ανεπαίσθητο θόρυβο (πρέπει να έχω το μοντάκι κοντά στο αυτί μου για να τον ακούσω) όπως όταν περνάει ρεύμα από μετασχηματιστή! Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό επειδή στην πραγματικότητα μπορεί να ακούω αυτό το δώσε-κόψε του παλμικού. Το έχει παρατηρήσει κανείς;

Αποσυνδεδεμένος yuishosetsu

• *
  • 58
« Απάντηση #103 στις: Δεκεμβρίου 28, 2015, 13:42 »
Τώρα που το συνήθισα παρατηρώ επίσης και το εξής:
Όταν πατάω το κουμπί για να ατμίσω (σε tc) κάνει έναν ανεπαίσθητο θόρυβο (πρέπει να έχω το μοντάκι κοντά στο αυτί μου για να τον ακούσω) όπως όταν περνάει ρεύμα από μετασχηματιστή! Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό επειδή στην πραγματικότητα μπορεί να ακούω αυτό το δώσε-κόψε του παλμικού. Το έχει παρατηρήσει κανείς;
Είναι απ το τσιπακι της Yihi κ είναι φυσιολογικό.

Αποσυνδεδεμένος Nosterdamus

• *
  • 21
« Απάντηση #104 στις: Δεκεμβρίου 28, 2015, 13:57 »
"Μήπως του έκανες firmware update με κουμπωμένο ατμοποιητή; Το manual λέει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να χαλάσει το μοντάκι. "

Καλησπερα, σε ποιο manual το λεει αυτο ρε παιδια; Δεν μπορω να το βρω

EDIT: http://www.yihisxmini.com/download/SXi-Q-Upgrade-Instruction.pdf

ΟΚ νομιζα πως ηταν στο manual του mod, ειναι στο SXi-Q :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 28, 2015, 15:12 από Nosterdamus »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359878 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450073 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110714 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374778 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328160 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99927 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F