vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

632 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, camber, trollga, PsykieG

Vaporesso Target Tank

Αποσυνδεδεμένος CaptainNemo

• *
  • 39
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Vaporesso Target Tank
« Απάντηση #90 στις: Απριλίου 16, 2016, 01:25 »
Χαχαχα...Πιο πολύ μπερδεύεται το πράγμα όσο το σκαλίζεις.... :))
Και επαφή με το σύρμα υπάρχει και βαμβάκι! Αν δεν το σπάσεις τελικά, δεν μαθαίνεις.... :o

Αποσυνδεδεμένος georgis4

• **
  • 204
« Απάντηση #91 στις: Απριλίου 16, 2016, 01:28 »
Η αντισταση ειναι *μισοθαμενη*,να το πω,στο κεραμικο με τις σπειρες να φαινοντε αν κοιταξει κανεις στην τρυπα σε μια καθαρη κεφαλη.Περα απο αυτο ειναι τυλιγμενο με λιγοστο βαμβακι για να εμποτιζεται σωστα και παντου απο το υγρο.Συρμα-βαμβακι δεν ερχοντε ποτε σε επαφη (εκτος απο την ακρη του συρματος)και η ατμοποιηση γινεται αναμεσα σε συρμα-κεραμικο.Σε σχεση με αλλες κεραμικες αντιστασεις (που θεωρουντε επισκευασιμες μιας και αλλαζει το βαμβακι),το ιδιο το κεραμικο ειναι το θερμαντικο στοιχειο (εντελος θαμενη μεσα του η αντισταση),και η ατμοποιηση γινεται αναμεσα σε κεραμικο-βαμβακι.(γιαυτο και η αναγκη αλλαγης του βαμβακιου)
Εγω παντως με την πρωτη κανθαλ *τα ειπαμε* μονο 6 μερες και 50ml περιπου.Απο ατμο μια χαρα βαστουσε ακομα αλλα η γευση ειχε χασει πλεον λιγακι.

Αποσυνδεδεμένος stroum

• *
  • 72
« Απάντηση #92 στις: Απριλίου 16, 2016, 09:16 »
Αυτό που είπε ο Georgis4. Το υγρό περνάει πρώτα στο βαμβάκι που περιβάλλει το κεραμικό, για να εξασφαλίσει την ομοιογενή τροφοδοσία τού τελευταίου. Το κεραμικό είναι πορώδες, τραβάει το υγρό και φτάνει στην μισοθαμένη σε αυτό αντίσταση. Εκεί γίνεται και η ατμοποίηση.

Αποσυνδεδεμένος k.kazantzoglou

• *
  • 55
    • Vape Traveller
« Απάντηση #93 στις: Απριλίου 16, 2016, 12:26 »
Εγώ το μόνο που έχω προσέξει είναι ότι οι Ni200 με συνεχή χρήση ανεβάζουν από πολύ  (Triton) έως πάρα πολύ  (Target Tank) την θερμοκρασία όλου του ατμοποιητη τόσο που σε συνεχόμενη χρήση νιώθεις ότι περνάει η θερμότητα στο μοντακι. Πιθανολογώ ότι το Κεραμεικό δεν "κρυωνει" τόσο γρήγορα όσο κρυώνει το βαμβάκι...

Sent from my SM-G928F using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος stroum

• *
  • 72
« Απάντηση #94 στις: Απριλίου 16, 2016, 13:05 »
«Πιθανολογώ ότι το Κεραμεικό δεν "κρυωνει" τόσο γρήγορα όσο κρυώνει το βαμβάκι.»

Το αντίθετο :) Αν η θερμότητα μεταφέρεται με μεγαλύτερο ρυθμό στο υγρό, θα ανέβη η θερμοκρασία του γρηγορότερα και περισσότερο. Άρα το συγκεκριμένο κεραμικό «κρυώνει» γρηγορότερα. Αλλιώς δεν θα ζεσταινόταν τόσο ο ατμοποιητής. Κι εγώ παρατηρώ το ίδιο.

Χωρίς να έχει κάποια βάση αυτό που θα πω,νομίζω πως αυτό είναι καλύτερο.Σημαίνει πως δεν παγιδεύεται η θερμική ενέργεια στο χώρο τής ατμοποίησης και άρα λιγότερο πιθανό να γίνουν διάφορες περίεργες χημικές αντιδράσεις στο υγρό που ατμίζουμε.

Χωρίς να έχει κάποια

Αποσυνδεδεμένος k.kazantzoglou

• *
  • 55
    • Vape Traveller
« Απάντηση #95 στις: Απριλίου 16, 2016, 13:42 »
«Πιθανολογώ ότι το Κεραμεικό δεν "κρυωνει" τόσο γρήγορα όσο κρυώνει το βαμβάκι.»

Το αντίθετο :) Αν η θερμότητα μεταφέρεται με μεγαλύτερο ρυθμό στο υγρό, θα ανέβη η θερμοκρασία του γρηγορότερα και περισσότερο. Άρα το συγκεκριμένο κεραμικό «κρυώνει» γρηγορότερα. Αλλιώς δεν θα ζεσταινόταν τόσο ο ατμοποιητής. Κι εγώ παρατηρώ το ίδιο.

Χωρίς να έχει κάποια βάση αυτό που θα πω,νομίζω πως αυτό είναι καλύτερο.Σημαίνει πως δεν παγιδεύεται η θερμική ενέργεια στο χώρο τής ατμοποίησης και άρα λιγότερο πιθανό να γίνουν διάφορες περίεργες χημικές αντιδράσεις στο υγρό που ατμίζουμε.

Χωρίς να έχει κάποια
Μια παρενέργεια, κάποια υγρά αλλάζουν χρώμα  (με το voodoo της Hallo να γίνεται κατραμι )

Αποσυνδεδεμένος georgis4

• **
  • 204
« Απάντηση #96 στις: Απριλίου 18, 2016, 14:47 »
Σε μια προσπαθεια πιο *τσιγαρισιας* τζουρας με χρηση κομματακι απο σιλικονενιο σωληνακι βγαλμενο απο ενα παλιο drip tip και ενα πιο στενο drip tip. Πρωτη εντυπωση ζεστος ατμος. Με λιγο γυρισμα το σωληνακι θα δοκιμασω να κλεισω κιαλλο την εισαγωγη αερα της κεφαλης καποια στιγμη αν και εχω τις αμφιβολιες μου. 

« Απάντηση #97 στις: Απριλίου 28, 2016, 10:48 »
Ρε παιδιά εμένα αν κρυώσει οι 5-10 πρώτες τζούρες μου πικριζουν αλλα μετά ισιώνει!! Γιατί το κάνει αυτό?
Αντίσταση 0.9
18 watt
50/50 υγρό

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Μια παρενέργεια, κάποια υγρά αλλάζουν χρώμα  (με το voodoo της Hallo να γίνεται κατραμι )

Όντως και με αλλα σκουρόχρωμα υγρά το κάνει!
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 28, 2016, 11:07 από kirajohn »

Αποσυνδεδεμένος alexkdef

• *
  • 7
« Απάντηση #98 στις: Απριλίου 28, 2016, 18:57 »
Καλησπερα σας , εχει κανεις θεμα με τις καφαλες kanthal? Χρησιμοποιώ τον vaporesso με vaporflask stout. Ατμιζω με 19-22 watt.. υγρο golden margy 12mg. Το θεμα που μου παρουσιαζεται ειναι οτι η γεύση  έρχεται  βαρια... νιωθω να καταπινω υγρο και ακουω τον ατμοποιητη σαν να κανει "μπουρμπουλιθρες". Οταν ανοιγω και ξεβιδωνω την αντισταση παρατηρω υγρο μεσα .... οταν το καθαριζω καλυτερευει αλλα μετα παλι τα ιδια ... η αντισταση καινουργια γενικα ... τι κανω ? Να παρω καινουργια ? Ευχαριστω εκ των προτερων 

Αποσυνδεδεμένος ako

• 831
« Απάντηση #99 στις: Απριλίου 28, 2016, 19:14 »
Δοκιμασε να ανεβασεις κι αλλο τα βατ.

« Απάντηση #100 στις: Μαΐου 10, 2016, 21:28 »
Ρε παιδιά μου βγάζει πικριλες και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί;
20-25watt
καινούργια αντίσταση
υγρά 50/50, 70/30

Αποσυνδεδεμένος m.marios

• *
  • 11
« Απάντηση #101 στις: Μαΐου 15, 2016, 11:10 »
Εδώ και,μια εβδομάδα που τον έχω στην κατοχή μου διαρροες,υποτροφοδοσιες,υπερτροφοδοσιες,γεύση καμμενου ή υποψία αυτού είναι άγνωστα.Ο ατμοποιητης δουλεύει απροβλημάτιστα,δεν ανησυχεις για τίποτα,μονο ατμιζεις.Κατα τα υπόλοιπα τον έχω με την κανθαλ,του νικελίου δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.Στα συν οι κεφαλές που έχουν διάρκεια ζωής κατά την εταιρεία 120μλ,αν και δεν θα υπάρξει,κάποιος να την αφήσει τόσο πολυ,για μένα αν αντέξει 80μλ είναι επανάσταση.Η δε γεύση παίδες αναδεικνύεται 100%. Χωρίς σκαμπανεβάσματα απόδοσης.Ομαλή λειτουργία με μια φράση.Αυτό που θα ήθελα ειναι,πιο τσιγαρισια τζούρα καθώς Ο ατμό είναι για πνευμονικές.Δεν ξέρω αν έχει αποπειραθεί κανεις να κλείσει κάπως την εισαγωγή του αέρα της κεφαλής και τι Αποτελέσματα εχει.

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #102 στις: Μαΐου 15, 2016, 13:40 »
Όσο και να την κλείσεις παραμένει σούπερ αεράτος. Δυστυχώς.
Ένα καλύτερο airflow, με μεγαλύτερο εύρος, θα ήταν τον έκαναν top επιλογή για πολλούς.

Αποσυνδεδεμένος m.marios

• *
  • 11
« Απάντηση #103 στις: Μαΐου 16, 2016, 19:34 »
Δηλ το πρόβλημα εγγυται Στο airflow?Oχι στην,διόδο του αέρα της κεφαλής Που είναι τεραστια;Έαν βγάζανε κεφαλη Στο 1,5ωμ θα καλυτερευε καθολου;Αυτός ο ατμό είναι φοβερός σε όλα του,γευση,ντουμανι,ξεχνάς να αλλάξεις κεφαλη αλλα με κουραζει με τις πνευμονικές που θέλοντας η μη με υποχρεώνει να περνω.

Αποσυνδεδεμένος sfk9039

• **
  • 199
« Απάντηση #104 στις: Μαΐου 16, 2016, 19:45 »
Πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και η καμπάνα. Την 1,8 του Triton για παράδειγμα δεν μου άρεσε καθόλου σε πολλούς ατμοποιητές που την δοκίμασα. Την καλύτερη τσιγαρίσια τζούρα που έχω πάρει από "αεράτο" ατμοποιητή, την έχω πάρει με την κεραμική κεφαλή και στενό επιστόμιο. Αλλά και πάλι δεν ήταν ο ορισμός της τσιγαρίσιας....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359831 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114219 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374748 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F