vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

630 επισκέπτες, 7 χρήστες
camber, Tem, trollga, PsykieG, vag21, thebull, manoslykos

Vaporesso Target Tank

Αποσυνδεδεμένος spirosbreak

• *
  • 56
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Vaporesso Target Tank
« Απάντηση #120 στις: Ιουνίου 10, 2016, 21:08 »
δοκιμη σε 3 mod ipv 5  evic mini boxer mini

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #121 στις: Ιουνίου 10, 2016, 21:30 »
Υπάρχουν και περιστατικά τζούφιας αντίστασης. Μην παρεξηγηθώ έχω καλό φίλο που παίζει σε κάθε τσέπη από ένα target και είχε μια ανάλογη εμπειρία.Δεν είμαι σίγουρος αν την [πέταξε η τελικά έστρωσε. Νομίζω το πρώτο.

Αποσυνδεδεμένος panagiotisf

• *
  • 7
« Απάντηση #122 στις: Ιουνίου 12, 2016, 13:11 »
τον εχω και εγω και δεν τρελαθηκα  οχι οτι δεν ειναι καλος μια χαρα δουλεψε ουτε υγρο μου ηρθε στο στομα ουτε διαρροες ειχε οι περισσοτεροι ατμοποιητες που βγανουν  ειναι καλοι ο καθενας για αυτο που προσφερει με το διαφορετικο χτυπημα με τα περισσοτερα ντουμανια με τις αερατες τζουρες
απλα ειναι θεμα γουστου τι αρεσει στον καθενα
απλα το κακο ειναι οτι πρεπει να δοκιμασεις πολλα μοντελα και ποσες διαφορετικες κεφαλες ωσπου να καταληξεις καπου

Διαγραφή off topic ερώτησης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 13, 2016, 14:07 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος manajoma

• 753
« Απάντηση #123 στις: Ιουνίου 15, 2016, 12:01 »
συνατμιστες καλημερα σας ,
εκτος απο τις κεραμικες τι αλλες αντιστασεις μπορω να βαλω ? 0.3 ή 0.5 πχ για περισσοτερο πνευμονικες ?
ετσι για να ''παιξουμε'' λιγο .....

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #124 στις: Ιουνίου 15, 2016, 12:30 »
Μπορείς να βάλεις ΟΛΕΣ αυτές που θα βρεις εδώ;)

Αποσυνδεδεμένος dmw

• *
  • 55
« Απάντηση #125 στις: Ιουνίου 15, 2016, 13:37 »
Λοιπόν μιας και τον έχω κοντά στο μήνα τώρα, ας πω την άποψη μου.
Καταρχάς, για τις διαρροές. Δεν υπάρχει καμία διαρροή και το κόβω δύσκολο να υπάρχει. Δεν έχω βρεί στη βάση της αντίστασης ποτέ υγρό που συνήθως άλλοι ατμοποιητές αν δεν καθαριστούν μετά από ένα άδειασμα στο τανκ, θα έχουν εκεί κάποιο υγρό (οπότε διαρροή από εκεί δύσκολα) διαρροή από πάνω ή κάτω από το τζαμάκι: Εξίσου δύσκολο. Πρέπει να κάνεις κάτι λάθος. 2 λάστιχα πάνω και δύο λάστιχα κάτω "σφίγκουν" το τζαμάκι από μέσα, οπότε για να έχεις διαρροή κάτι έχεις κάνει πολύ λάθος. Εγώ όσες φορές τον έχω ανοίξει για καθάρισμα δεν έχω βγει υγρό, να έχει περάσει το πρώτο λαστιχάκι (είτε το πάνω είτε το κάτω).
Όσον αφορά τις αντιστάσεις. Θένε υπομονή, είναι πάραπολύ καλές αλλά όπως είπε εδώ πέρα και κάποιος άλλος συναγωνιστής δεν της χρησιμοποιείς όπως τις απλές με το βαμβάκι. Εγώ πριν αλλάξώ την πρώτη μου αντίσταση, πήγα και πήρα την δεύτερη, την άνοιξα την έβρεξα με υγρό και την άφησα μια ολόκληρη μέρα χωρίς να την βάλω στο τανκ ώστε να απορροφήση καλά. Ενώ όποτε το θυμόμουν μέσα στην μέρα ξανα έσταζα μερικές σταγόνες υγρό για να απορροφήσει κι'άλλο.
Όταν τώρα μπει η αντίσταση αρχικά πρέπει να ξεκινήσεις από σχετικά χαμηλά, δεν θα πάθει κάτι αν την βάλεις αμέσως στα 20 watt, αλλά αν θες να σου κρατήσει 1 μήνα π.χ πρέπει να έχεις υπομονή τις πρώτες μέρες.
Στη γεύση τώρα, είναι ανάμεσα σε επισκευάσιμους και σε ατμοποιητές με εργοστασιακές αντιστάσεις. Πάρα πολύ καλά επίπεδα. Κυρίως λόγω της καθαρότητας του κεραμικού. Εφόσον κάνει κάποιος τα παραπάνω το μόνο που θα του'ρχετε στο στόμα θα'ναι το άρωμα του εκάστωτε υγρού. Ούτε βαμβακίλα ούτε τίποτα.
Όσον αφορά και το πόσο κρατάνε οι αντιστάσεις, όπως είπα από πάνω και εγώ και οι υπόλοιποι μπορούν να πιάσουν μήνα με σωστή χρήση. Αν όμως τους συμπεριφερθείς (όταν τις πρωτο-βάλεις) όπως στις απλές τότε ναι στην βδομάδα θα σου πετάξει καμένο (όπως το'παθα δηλαδή και εγώ με την πρώτη αντίσταση που είχε πάνω ο ατμο) ενώ ο δεύτερος που του συμπεριφέρθηκα σωστά, είναι σαν καινούργιος και πιάνει δεύτερη βδομάδα χρήσης.

Αποσυνδεδεμένος manajoma

• 753
« Απάντηση #126 στις: Ιουνίου 15, 2016, 14:19 »
οι αντιστάσεις απο melo ή aspire κάτω απο το πάνω σπείρωμα έχουν μια σαγρέ προεξοχή και σφηνώνουν στην καμινάδα του vaporesso (το έκανα μόλις πριν λίγο ) όταν ξεβιδώσεις την βάση για να βάλεις υγρό θα βρεις την αντίσταση σφηνωμένη στην καμινάδα και ξεβιδωμένη από την βάση

παρολα αυτά έχουν στα καταστήματα και την κεραμική 0.6ohm (μόλις την αγόρασα ) οπότε μπορείς να παίξεις πιο πνευμονικά .

μετά από 1 ώρα ποτισμα σε ''δουλεμένο'' ατμοποιητη την ξεκίνησα στα 20w ούτε που ακούγετε οτι δουλεύει αλλά δίνει
καλά και σε ατμό και σε γεύση (odin 101) ,θα τον πάω σταδιακά στα 24-25w και θα έχετε νεότερα
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 15, 2016, 15:45 από manajoma »

Αποσυνδεδεμένος giorgos_206

• *
  • 32
« Απάντηση #127 στις: Ιουνίου 21, 2016, 18:20 »
Τελικά αυτά τα μαύρα υπολείμματα που βγάζει η αντίσταση από πάνω ξέρουμε από τι προκαλούνται και αν είναι επικίνδυνα; Τα έχω παρατηρήσει και σε αντίσταση που έχω ατμίσει αποκλειστικά βάση, οπότε δεν μπορεί να είναι θέμα υγρού...  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος manajoma

• 753
« Απάντηση #128 στις: Ιουνίου 22, 2016, 11:39 »
δεν ξερω αν αυτο που θα πω ειναι βλακεια , αλλα οταν πρωτο πατάω το fire αυτο το πρωτο σκάσιμο ειναι κατα την γνωμη μου αυτο που κανει τα μαυρακια ,με ασπρο drip θα δειτε οτι δεν ειναι μαυρα αλλα σαν πιο σκουρα πιτσιλιά του χρωματος του υγρου που ατμιζουμε 

Αποσυνδεδεμένος Phill

• **
  • 205
« Απάντηση #129 στις: Ιουνίου 22, 2016, 12:12 »
γνωρίζουμε αν έχει έρθει Ελλάδα η κεφαλή 1.4 για mtl?

Αποσυνδεδεμένος manajoma

• 753
« Απάντηση #130 στις: Ιουνίου 22, 2016, 12:18 »
δεν την εχω δει καπου (ελλαδα)

Αποσυνδεδεμένος giorgos_206

• *
  • 32
« Απάντηση #131 στις: Ιουνίου 27, 2016, 11:25 »
δεν ξερω αν αυτο που θα πω ειναι βλακεια , αλλα οταν πρωτο πατάω το fire αυτο το πρωτο σκάσιμο ειναι κατα την γνωμη μου αυτο που κανει τα μαυρακια ,με ασπρο drip θα δειτε οτι δεν ειναι μαυρα αλλα σαν πιο σκουρα πιτσιλιά του χρωματος του υγρου που ατμιζουμε

Εγώ με βάση τις είχα ατμίσει αποκλειστικά, γι αυτό μου είχε κάνει εντύπωση. Νομίζω όμως ότι έχει να κάνει με τη θερμοκρασία που αναπτύσσεται στο kanthal σε λειτουργία VW. Οι SS316 στα 0.6Ω που πήρα πρόσφατα παραμένουν πεντακάθαρες μετά από μια βδομάδα χρήσης σε TC με όριο 200 βαθμούς και 30W.

Αποσυνδεδεμένος makrimallis

• *
  • 21
« Απάντηση #132 στις: Ιουνίου 29, 2016, 16:59 »
Τις κεφαλές kanthal  0.9 στα πόσα βατ την έχετε;

Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος motley

• *
  • 43
« Απάντηση #133 στις: Ιουνίου 29, 2016, 17:11 »
γνωρίζουμε αν έχει έρθει Ελλάδα η κεφαλή 1.4 για mtl?

Οι μόνες 1.4 που έχω δει είναι για τον guardian ,έχεις δει και για τον target?

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #134 στις: Ιουλίου 01, 2016, 00:41 »
Κανα link? Γιατι και εμενα δεν εχει παρει κατι το ματι μου για 1.4!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359832 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114220 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110706 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374752 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99918 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F