vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Vaporesso Target Tank

Αποσυνδεδεμένος Alien1980

• *
  • 74
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρευω το ατμισμα...
Απ: Vaporesso Target Tank
« Απάντηση #105 στις: Ιουνίου 01, 2016, 00:40 »
[justify]Τον εχω δοκιμασει και εγω απο ενα  συναδελφο μου. Πολυ καλή γεύση, αθορυβος, αερατος για εμενα αλλα για τους φιλους των πνευμονικων ειναι piece of cake. Μια ερωτηση μονο ανταλλακτικά τζαμακια στην Ελλάδα εχει βρει κανεις γιατι σημερα εσπασε και το δεύτερο. Ειναι λιγο τρεμουλιαρης τι να το κανω δεν ξερω... [/justify]

Αποσυνδεδεμένος dmw

• *
  • 55
« Απάντηση #107 στις: Ιουνίου 02, 2016, 16:29 »
Παιδιά σκέφτομαι να τον τσιμπήσω. Βλέπω βέβαια εδώ άλλοι να τον επαινείτε και άλλοι να τον κράζουν για διαρροές και καμένο. Μια εμπεριστατομένη άποψη από κάποιον που τον έχει καιρό; Για να καταλήξω και εγώ στο αν θα τον αγοράσω δηλαδή. Είδα το review του ares και του Bursado και ειδικά ο δεύτερος της άλλαξε τα φώτα και της αντίστασης με το κεραμικό και του ατμοποιητή και κατέλειξε να τον επαινεί ειδικά τις αντιστάσεις με το κεραμικό. Οπότε προσπαθώ να βγάλω μια άκρη.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 02, 2016, 16:45 από dmw »

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #108 στις: Ιουνίου 02, 2016, 16:54 »
Προχώρα άφοβα. Καθόλου διαρροές και φοβερή απόδοση της κεραμικης που κοιτάει στα ίσα τα καλά στησίματα. Απλά θέλει στρώσιμο η αντίσταση αρκετό για να φτάσει να αποδίδει τα μεγιστα.

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #109 στις: Ιουνίου 02, 2016, 19:26 »
Όπως είπε κι ο αποπάνω: καθόλου διαρροές αλλά θέλει πολύ καλό "στρώσιμο" της κεφαλής.
Πρέπει να ξεκινήσεις με λίγα watt για αρκετά ml επειδή το κεραμικό δεν έχει την ίδια αποροφητικότητα με το βαμβάκι.
Θα ανεβάζεις watt σταδιακά και στο τέλος θα έχεις μια υπέροχη γεύση, που θα μείνει αναλοίωτη για πολύ καιρό με την ίδια κεφαλή.
Φυσικά μπορείς να του βάλεις και μη κεραμική κεφαλή (υπάρχουν πολλές συμβατές) οπότε τα ξεχνάς τα παραπάνω.

Ο ατμοποιητής είναι αρκετά αεράτος. Ελπίζω να σου αρέσει αυτό.  ;)

Αποσυνδεδεμένος dimgr

• **
  • 291
« Απάντηση #110 στις: Ιουνίου 02, 2016, 21:30 »
3 στα 3 , πηρε φιλος απο vapeland και τα 3 σταζανε ασχημα

« Απάντηση #111 στις: Ιουνίου 02, 2016, 23:49 »
Με την 0.9 καμια διαρροη ποτε
Πολυ καλη παραγωγη ατμου
Γευση οχι επισκευασιμου εκτος και αν θελει κολπο η μετα απο αρκετο ζεσταμα

Αποσυνδεδεμένος dmw

• *
  • 55
« Απάντηση #112 στις: Ιουνίου 03, 2016, 01:01 »
3 στα 3 , πηρε φιλος απο vapeland και τα 3 σταζανε ασχημα

Κοίτα και εμένα φίλοι μου κλαίνε για τους ατμοποιητές τους για σταξίματα καμένο κ.τ.λ.
Ο ένας έχει έναν τρον. Μια βδομάδα κάναμε τραμπα τους ατμοποιητές μας, σε εμένα δεν έσταξε ποτέ ο τρον.
Είναι και πως συμπεριφέρεται και κατα πόσο προσέχει κανείς τα εργαλεία του.
Όταν ο άλλος κάνει 3 γεμίσματα χωρίς να καθαρίσει τίποτα, ε λόγικό...

Εγώ τον παράγγειλα παρόλαυτα. Κάτι θα ξέρουν τα παιδιά εδώ αλλά και ο pbursado με τον aresmares.

Αποσυνδεδεμένος koropi48

• 1
« Απάντηση #113 στις: Ιουνίου 04, 2016, 18:15 »
Έχω το συγκεκριμένο vaporesso δύο μήνες. Το τανκ παρουσιάζει προβλήματα μικροδιαρροών και όποτε τον ξεβιδώνω από την μπαταρία, βλέπω να έχει μαζευτεί υγρό σε αρκετή ποσότητα γύρω- γύρω. Μάλλον χάνει από τα τσιμουχάκια του τανκ ή από την τρύπα αέρα, παρά το γεγονός ότι την έχω σχεδόν κλειστή. Η κεραμική αντίσταση είναι τέλεια. Καθαρή γεύση, ακούραστη, μεγάλη αντοχή, παρά το γεγονός ότι ατμίζω δικό μου υγρό, το Cubana της Tjuice, που αφήνει τρελά κατάλοιπα. Μετά από 7 γεμίσματα άλλαξα την αντίσταση προληπτικά, χωρίς να έχει πάθει τίποτα. Βέβαια δυο τρεις φορές την καθάρισα εσωτερικά με λίγο μυτερό χαρτί κι έβγαλα πολύ μαυρίλα. Την προτείνω σε όσους καπνίζουν παχύρρευστα υγρά με κατάλοιπα. Εάν κάποιος έχει βάλει τις κεραμικές αντιστάσεις σε άλλον ατμοποιητή και δούλεψαν καλά, θα ήθελα να με ενημερώσει.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Ξέχασα να πω ότι οι διαφορετικές γνώμες φίλων, που δεν παρατήρησαν διαρροές, υποθέτω ότι οφείλονται στο γεγονός ότι κατά το στήσιμο του ατμοποιητή, ίσως δεν τοποθετούνται ακριβώς στη θέση τους τα μαύρα λαστιχένια δαχτυλίδια (φλαντζάκια) του τανκ, αλλά σ΄εμένα ήταν δύσκολο να τα ελέγξω. Αυτό οπωσδήποτε είναι ένα κατασκευαστικό μειονέκτημα, αφού τα λαστιχάκια είναι ευαίσθητα στην κακή τοποθέτηση, ακόμη και στη διαστολή τους λόγω της θερμοκρασίας.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 04, 2016, 18:21 από koropi48 »

Αποσυνδεδεμένος manajoma

• 753
« Απάντηση #114 στις: Ιουνίου 07, 2016, 13:56 »
καλησπερα σε ολους ,
για τον koropi48 βαζω την κεραμικη σε melo iii mini εχω ενθουσιαστει !!!
οποτε σημερα λεω να παρω και τον vaporesso αφου με την αντισταση kanthal 0.9 εχουμε παντρευτει εδω και 3 εβδομαδες ,
τον εχει καποιος πανω σε pico ? να δουμε φωτο ...

Αποσυνδεδεμένος spirosbreak

• *
  • 56
« Απάντηση #115 στις: Ιουνίου 10, 2016, 15:17 »
τον αγορασα και μου εχει σπασει τα νευρα  δεν μπορω να ατμισω ολο καμμενο...εχω δοκιμασει 3 κεφαλες σε 3 ημερες ss316 απο χαμηλα τα watt ανεβασμα σιγα σιγα παλι τα ιδια
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 10, 2016, 18:13 από spirosbreak »

Αποσυνδεδεμένος manajoma

• 753
« Απάντηση #116 στις: Ιουνίου 10, 2016, 15:39 »
καλησπερα σε ολους ,
τον εχω απο την περασμενη παρασκευη ,δεν εχω καθολου καμμενο ή διαρροες , βεβαια την πρωτη μερα τον γεμισα και τον αφησα να ποτισει τουλαχιστον 2-3 ωρες ,τον ξεκινησα απο τα 18w και λιγο λιγο τον εφτασα στα 23-24w που ατμιζω ,
θελει ωρα -ωρες για να ποτισει καλα την πρωτη φορα
κατα τα αλλα αψογος

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
    • 99designs
« Απάντηση #117 στις: Ιουνίου 10, 2016, 15:54 »
@spirosbreak:
Φίλε μου ισχύει αυτό ακριβώς που είπε ο αποπάνω μου.  ;D
Επειδή οι κεφαλές είναι κεραμικές δεν ποτίζονται τόσο γρήγορα με υγρό όπως αυτές με βαμβάκι.
Θέλει πολύ καλό πότισμα την πρώτη φορά (πάνω από 1 ώρα)
στρώσιμο της κεφαλής για τουλάχιστον 1-2 ημέρες (ναι ημέρες) με χαμηλά watt
και όχι πολλές απανωτές τζούρες μεγάλης διάρκειας (στεγνώνει).

Αν τα κάνεις αυτά θα έχεις μια υπέροχη κεφαλή για πολλές εβδομάδες (ακόμα και μήνες) χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτε άλλο.

Αποσυνδεδεμένος spirosbreak

• *
  • 56
« Απάντηση #118 στις: Ιουνίου 10, 2016, 18:12 »
πως ρε παιδια 1  ημερα το υγρο το εχω μεσα απο 20 watt ξεκιναω σιγα σιγα στην 3 τζουρα καμμενο με εχει σκασει 

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
    • 99designs
« Απάντηση #119 στις: Ιουνίου 10, 2016, 20:18 »
Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ...
Ξεκίνα ακόμα πιο χαμηλά, στα 15W.
Εγώ το έκανα αυτό για 2-3 ημέρες, λίγες τζούρες (έχω κι άλλον ατμοποιητή),
και μετά η ΙΔΙΑ κεφαλή που μου έφερνε καμένο στη γεύση έστρωσε.
Αυτήν την ίδια χρησιμοποιώ και τώρα για τρίτο μήνα σερί (όχι αποκλειστικά όμως).  ;)

Υπάρχει περίπτωση και το μοντ σου να δίνει σχετικά "άγρια" κι "απότομα" ρεύματα.
Αν επιτρέπεται τί μοντ έχεις;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359881 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114238 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110716 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374785 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328162 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99927 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F