Δεν ξερω αν βοηθαει αλλα το εχω πει και θα το ξαναλεω.
Το ΗΤ δεν ευθυνεται για ολα τα "περιεργα" που μας συμβαίνουν κατα καιρούς.
Για ενα διαστημα κοιμομουνα πανω απο 10 ωρες την ημερα και ομως ξυπνουσα θαρρεις και ειχα κανει πεζοπορία χιλιομετρων με πονους στους μυς ,ατονια,φτερουγισματα,αυπνια,κραμπες και λογω του οτι με τους γιατρους ειμαι πολυ μα πολυ μαλωμενος πληκτρολογησα στον γκουκλι τα συμπτωματα.
Ε ολα μαζι τα βρηκα στην έλλειψη μαγνησίου
http://www.onmed.gr/ygeia/story/337576/magnisio-ta-7-simadia-pou-deixnoun-oti-exete-elleipsi-kai-pos-tha-to-anaplirosete πραγμα που με ωθησε να παρω μαγνησιο σε αναβράζοντα δισκια μαζι με βιταμινη D και μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ένοιωσα αλλος ανθρωπος.
Τωρα περι θεματος νικοτινης και απορρόφησης απο τον οργανισμο διαφωνω με πολλους "υπολογισμους' που διαβαζω κατα καιρους και να εξηγησω γιατι.
Για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα (3,5 χρονια-3-4 ml τη μερα) εγω και αλλοι παλιοι φιλοι εδω μεσα λογω αναποτελεσματικων συσκευων για τις εποχες εκεινες καναμε 36αρα σκετη βαση .
3-4 ml 36mg την ημερα για 3,5 χρονια με βολτ 4,5 και πανω επρεπε να ταχουμε δει ολα .
Οχι νικοτινιαση αλλα πολλα αλλα χειροτερα θα παθαιναμε αν η απορρόφηση της νικοτινης ηταν βασισμενη με τους διαφορους υπολογισμους που βλεπω.
Με λιγα λογια

θεωρω οτι απορροφούμε ενα πολυ μικρο ποσοστο νικοτινης απο το ΗΤ .
Χωρις τεκμηριωμενες μελετες αλλα γνωμη απο πολυχρονο πειραματοζωο