Μ'αυτά και μ'αυτά τώρα να υποθέσω ότι δεν είναι κι ότι καλύτερο να φορτίζουν οι μπαταρίες μέσα στο mod σωστά; Έστω και με την εναλλαγή της θέσης της καθεμιάς από αυτές σε κάθε φόρτιση για να φορτίζουν σε "κύκλο" ας πούμε..
Δεν με βλέπω να τον γλυτώνω τον τετραπλό φορτιστή στο τέλος..
Έτσι κι αλλιώς, είναι καλή ιδέα ένα καλός φορτιστής. Οι μπαταρίες είναι το καύσιμο των εργαλείων μας και πρέπει να φροντίζουμε να είναι σε όσο καλύτερη κατάσταση γίνεται. Ας κρατάμε τον ενσωματωμένο φορτιστή στα μοντ για περιπτώσεις ανάγκης. Και σε μοντ με 3 μπαταρίες, τέτοια ανάγκη σπάνια θα παρουσιαστεί.
Η εναλλαγή της θέσης των μπαταριών είναι μύθος από τα παλιά. Κατά τ'άλλα, δεν ξέρω κατά πόσο σε αυτό το συμβάν είχε να κάνει το mod (μάλλον ελάχιστα η καθόλου). 99% ήταν θέμα ακατάλληλης μπαταρίας. Επίσης, έκρηξη όπως φένεται στις φωτογραφίες δύσκολο να γίνει με σύγχρονες μπαταρίες ασφαλής χημείας, οπότε και κάτι άλλο παίζει.
Να σου πω την αλήθεια, επίσημα στοιχεία δεν έχω βρει που να υποστηρίζουν ή να καταδικάζουν την εναλλαγή θέσης. Μπορώ να σου πω όμως από προσωπική μου εμπειρία ότι μια διαφορά στο τελικό φορτίο της μπαταρίας, υπάρχει. Διαθέτω δύο μοντ με δυο μπαταρίες και ένα με τρεις. Οι μπαταρίες που τα δουλεύω, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά σε ζευγάρια ή σε τριάδα, το καθένα για το σκοπό του. Οι μπαταρίες φορτίζονται πάντα μαζί και πάντα με τον ίδιο ρυθμό, όταν τις πάω για φόρτιση πρώτα τις αποφορτίζω. Επίσης, είναι ίδιας παρτίδας. Σε όλες τις εναλλαγές θέσεων, πάντα μία συγκεκριμένη θέση της μπαταριοθήκης έχει τελικό φορτίο 0.04-0.10V λιγότερο στο μοντ με τις τρεις μπαταρίες και 0.02-0.06 λιγότερο και στα δύο μοντ με τις δυο μπαταρίες.
Είναι δεν είναι μύθος, εμένα αυτό μου είναι αρκετό για να συνεχίσω την εναλλαγή. Δεν κοστίζει κάτι και θεωρώ ότι βοηθά στην ισομερή καταπόνηση των μπαταριών σε βάθος χρόνου. Υπ' όψιν ότι ατμίζω με ανθρώπινες αντιστάσεις κοντά στα 2Ω οπότε δεν θεωρώ ότι καταπονώ ιδιαίτερα τις μπαταρίες μου!